- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
SongoiD
csendes tag
válasz
Napfénysüti #10755 üzenetére
Sajnos szerintem egyenlőre nem, az én eszközöm még úton van tesztelni még nem tudtam.
-
SongoiD
csendes tag
válasz
Napfénysüti #10752 üzenetére
Szerintem használható lehetne pulzusmérés kijelző nélkül is. Előre beállítva egy tartományt pl.: 120-140 között szeretnél edzeni. Az eszközön a ledek ennek függvényében világítanának, ha az adott tartományban vagy akkor a középső, ha alatta v felette akkor szélsők.
-
andrisbandi
őstag
válasz
Napfénysüti #10748 üzenetére
Nem szabad, hogy a tények, és a valóság eltántorítson céljaid elérésétől
- Mekk Elek pl berakná a zokniba az érzékelőt... -
Upo
addikt
válasz
Napfénysüti #10742 üzenetére
Mikor bringával mentem futni, akkor beraktam a melegítőnadrág oldalzsebébe (nem farzsebbe), és úgy számolta a pedálozást lépésnek. Persze futásnál visszatettem a csuklómra. Esetleg bringás térdnadrágban megpróbálnám csak a "magot" térd fölött bedugni a nadrágszárba, egyhelyben úgyis meg lehet találni ha esetleg kipotyog.
-
SztiviVander
addikt
válasz
bokára kellett volna csatolni
-
sublett
tag
válasz
én azon gondolkodtam, hogy ha azt is be lehet állítani, hogy nyakban hordja valaki, akkor az lehet máshogy méri a a lépéseket és ez a máshogy (legyen az bármi) lehet jó tud lenni egy bringázásnál/spinningnél.
Nem teszteltem, csak agyalok. -
Bari81
tag
válasz
Napfénysüti #10727 üzenetére
Nézd, ha a pulzusmérős is színes ledes lenne, akkor játéknak jó. De így nekem nem éri meg, hogy a színes jelzést feladjam ezért
-
andrisbandi
őstag
válasz
Napfénysüti #10579 üzenetére
Beírhatnád a pontos típust és verziószámot, így utólag kereshető lenne.
Biztos lesz akinek hasznára válik. -
Upo
addikt
válasz
Napfénysüti #10445 üzenetére
Amit betettél képernyőképet, ott a legalsóra kell nyomni a mail címes belépéshez.
De nekem nem rémlik ilyen, próbáltam már a playest is, a vagyula féle magyart is, most az eredeti megy.
A beállításokban az alkalmazásoknál keresd ki, kényszerített leállítás, ha visszafeketedtek a gombok akkor adatok törlése. Utána próbáld megint a bejelentkezést email címmel. -
Upo
addikt
válasz
Napfénysüti #10442 üzenetére
Ne telefonszámmal lépjetek be, hanem email címmel. Telefonszám esetén várja a válasz sms-t, ami gyakran nem jön meg, és még pénzt is levon. Én email címmel regisztráltam, egyszer hozzápárosítottam a telefonszámot, de azóta is mail címmel használom, és mivel hozzá van rendelve, ezért a telefonszám miatt se siránkozik.
Mondjuk a telefonszám reg se volt egyszerű, nem jött meg az sms, hiába nem volt semmi a szűrő listában. Alapértelmezetten be van kapcsolva a szűrés, de üres a lista, de egészen ki kellett kapcsolnom a szűrést, csak úgy jött meg a visszaigazoló sms. -
andrisbandi
őstag
válasz
Napfénysüti #10442 üzenetére
"Nem tudok belépni a MI fiókba"
- Azt írják Miui ROM hiba lehet.A kilences hozzászóló szerint sikerült megoldást találnia;
I try downgrade to another stable rom, connect Mi account and upgrade to latest again. Everything work fine.- Visszatett a telóra egy régebbi stabil ROMot.
Belépett a Mi fiókjába.
Frissített a legújabb ROMra.
A Mi fiókba bejelentkezve maradt, működik rendesen. -
válasz
Napfénysüti #10398 üzenetére
Nekem is döcögősen találta meg, az oldotta meg, hogy kimentem abból a szobából ahol a mérleg van.
De ebben nem is vagyok biztos, közben ki-be kapcsolgattam a BT-t, párosítottam, elengedtem, stb. -
andrisbandi
őstag
válasz
Napfénysüti #10398 üzenetére
Még a playes verzióval érdemes lenne kipróbálni.
-
andrisbandi
őstag
válasz
Napfénysüti #10396 üzenetére
Ez sajnos általános hiba. Nekem is csak sokadszorra szokott sikerülni a mifittes fiókba belépés.
Párszor érdemes próbálkozni, ha nem megy várni pár órát, vagy másnap már sikerülni szokott.(Csak logikailag nehéz elfogadni, hogy ha PC-ről bármikor beenged, akkor mobilról miért nem...)
-
andrisbandi
őstag
válasz
Napfénysüti #10393 üzenetére
2-3, újjal koppintás a ledeken, meglóbálod párszor, akkor feléled az érzékelő.
Utána lehet bt-t "keresés módba állítva"
a Mifittben párosítani. 2-3 perc.Más bt eszközöktől el kell tábolodni erre az időre, a MIband legyen közel a telóhoz.
-
Melack
veterán
válasz
Napfénysüti #10375 üzenetére
Kezd a droidossal. Frissíts firmware-t, és utána mehet a WP-hez csatolás.
-
HuaweiU8500
senior tag
válasz
Napfénysüti #10213 üzenetére
Én Google fitre szinkronizálom a MiFitet a sétálást és az alvást, a bringázást pedig Strava-val ugyanoda, így egy helyen van...
Én egyébként most már a pulzusmérőset venném, annyit megér a kb 1500 Ft-nyi felár. -
SztiviVander
addikt
válasz
Napfénysüti #10226 üzenetére
itt meg egy nem túl gyors válasz
látod ezt tapasztalatból nem tudom, én a gyári feketével használom. mondjuk múlt héten rendeltem aliról egy ilyen fehér szíjat asszonynak de az még nem jött meg. de szerintem jó ez mindkettőhöz, talán ha 0.1mm eltérés van a sima (színes/fehér) és az 1S között. ezek a gumik meg amúgyis olyanok hogy alig lehet belepasszirozni szóval kétlem hogy bármelyik típus is lötyögne/kiesne/nemférnebele ugyanabba a szíjba.
-
DaDa
senior tag
válasz
Napfénysüti #10211 üzenetére
Hogy a kérdésre is válaszoljak...Természetesen én is alkalmi tekerésre gondoltam. Esetedben egyértelmű egy komolyabb cucc de a párodnak szerintem felesleges a mi band ha emiatt vennéd
-
hegyimorc
senior tag
válasz
Napfénysüti #10204 üzenetére
Alkalmi tekerésekhez szerintem elég lehet egy okostelefon és valami szimpatikus app, ha kell egyáltalán.
(Amúgy nekem is Garmin van. Korábban Edge 800, most 1000) -
DaDa
senior tag
válasz
Ezt a kerékpározás dolgot nem igazán értettem soha. Nem "rosszakarásból" írom de a biciklin vagy övtáskán vagy biciklitáskán mindenkinek elfér az okostelefonja amihez van vagy 30 ingyenes app ami mindent mér tekerés közben. Ha tekerek én is berakom a telót a hátsó táskába elindítom a progit a karkötő meg jelez ha van értesítésem.
-
válasz
Én Banggood-ról vettem, de a Gerbest és a TinyDeal is jó.
-
andrisbandi
őstag
válasz
Az aprón láttam egy Forintért is
-
Melack
veterán
válasz
Napfénysüti #10200 üzenetére
WP-n Bind Mi Band néven keresd az appot.
-
hegyimorc
senior tag
válasz
"És még egy kérdés: kerékpározáshoz van szerintetek valami haszna?"
Szinte semmi. Lehet vele bohóckodni, meg gányolni, de ha komolyan kell valami amivel mérni akarsz, akkor azt kell venni, ami arra való.
Nekem bringázás közben azért hasznos, mert rezgéssel jelez a csuklómon, ha valami értesítés jön a telefonra. (hívás, sms, valami app értesítése ... )
-
andrisbandi
őstag
válasz
Valaki írta régebben, h a zokniba rakva érzékeli a tekerést, és a Playről szedett le hozzá brigás alkalmazást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest