- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
-
Mobilarena
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz
attiati #13887 üzenetére
A linkelt leírás szerint megnyitod az apk-t zip-ként, az assets könyvtárban vannak a firmwarek:
Model 1 (coloured LEDs): Mili.fw
Model 1A (white LEDs): Mili_1a.fw
Model 1S (white LEDs + heart rate sensor): Mili_hr.fw
Model 2 (with display + heart rate sensor): Mili_pro.fw
Tehát neked 1s-hez a Mili_hr.fw kell.
Akinek meg miband2 van, az nagyon vigyázzon, lehet hogy 2 lépésben kell csinálni az upgrade/downgradet:
Note 2: Mi Band 2 upgrades from 1.0.0.* firmware versions to newer versions (>1.0.0.* ) require to upgrade to an intermediate firmware version first. This intermediate version is 1.0.0.53 and is included in all Mi Fit APKs that supply such newer firmware. Besides the Mili_pro.fw file there will also be the file Mili_pro_53.fw. Install the latter before installing the Mili_pro.fw file.
Tehát ha 1.0.0.53-nál újabb van rajta és annál korábbira akarjuk akkor először 1.0.0.53-ra kell downgradelni, azután a kívánt régebbire, és fordítva is.
-
DaDa
senior tag
válasz
attiati #13600 üzenetére
Én sosem értettem ezt a smart alarm fontosságot. Sokan inkább a ledes Mi bandet veszik és downgrade-elik a jó kis frissített progit emiatt. Én akkor kelek amikor kell. Nem kell, hogy előbb ébresszen, ahogy eddig 39 év alatt tettem. Persze biztos jó dolog volt ez de annyira nem, hogy lebutítsam a karkötőm vagy LED-est vegyek helyette. nem akarok megsérteni senkit, elfogadom, hogy valakinek ez fontos csak nem értem.
-
fant0mi
őstag
-
andrisbandi
őstag
válasz
attiati #13597 üzenetére
Play smart alarm apps
- Olyan lelkesen beszélsz erről az okos ébresztésről, próbáld már ki a telóddal.Vagy repülő módban sem kerülhet az ágyba a telefon?
-
hdtomi
senior tag
válasz
attiati #13581 üzenetére
Valamelyik fórumában olvastam. Lehet megtalálod, ha rákeresel. Én windowsos vagyok, 1 program van hozzá, az meg a OneDriveomra menti az adatokat. Szerintem, itt a a gyári programra gondolnak, hogy hova kapcsolódik.
Amennyire követem a fórumokat, senki sem panaszkodott, hogy bármi baja lett volna, hogy nem global verziót vett.
Én máshol is találtam a 2 fajta verziót, csak a simát külön nem tüntetik fel. -
hdtomi
senior tag
válasz
attiati #13578 üzenetére
Igaz én Band 2-t rendeltem simát a Geekbuying-ról, de hasonló szerintem:
Igen, a global a nemzetközi, a másik a sima (kínai).
Kínai, kínai szerverhez csatlakozik, a másik meg nem. A kínai dobozán csak kínai írás van és használati útmutató. DE én sima Band 2-t rendeltem, mégis van angol írás a dobozon és használati útmutató.
-
fant0mi
őstag
válasz
attiati #13531 üzenetére
En vadiuj mifit utan barmikor tettem fel az 1.8.711-et, volt smart alarm. Az apkmirror.com-rol szinte barmelyik verzio letoltheto, lehet jatszani.
Van benne Once ebresztes, de meg sem nyikkan reggel. Csak ha van aktiv bluetooth kapcsolat. (Szoval ha kiprobalod, hogy 5 perc mulva ebresszen, akkor fog.) De ugy meg semmit nem er.
En ugy szoktam hogy felveszek minden naposra ket ebresztest, es csak akkor aktivalom ha kell. Csak el ne felejtsem deaktivalni, ha masnap reggel nem kell. Na ezt szoktam elfelejteni, es jon a bosszusag, pihenonapon 4-kor kelni. -
fant0mi
őstag
válasz
attiati #13528 üzenetére
Amikor visszatettem az 1.8.711-et, akkor utana tudta az okos ebresztest.
De mar nem hasznalom ezt a funkciot, igy ismet a legfrissebb mifit van fenn. Amit meg mindig nem tudnak rendesen kijavitani, a Once ebresztes nem mukodik, csak ha napi ismetlesu (vagy h-p). Akkor viszont ha nem kell, akkor deaktivalnom kell. -
andrisbandi
őstag
válasz
attiati #13522 üzenetére
Szerintem már az sem tudja.
Firmware függő. Az új fw-kből kivették anno.Nem tudom lehet e downgrade-elni az fw-t, és utána nem is lehetne modernebb Mifit-et használni...
Sokkel egyszerűbb lenne egy telóra telepített progival kipróbálni ezt az okos ébresztést.
A telefon szenzorait használva ébreszt a progi, ha a telefon is az ágyon fekszik.Jól mutatja az okos ébresztés értelmét, hogy több progi elvileg "tudja" ezt a funkciót, gyakorlatilag meg egy random időpontban érbeszt a pánt. Mégis a hívei esküsznek rá...
-
SztiviVander
addikt
válasz
attiati #13293 üzenetére
az 1s még használható az 1.8.711-es mi fit-el (a band2 már csak a v2.x -ekkel) amiben még benne van az okos ébresztés. apkmirror-on megtalálod (vagy miui.hu -n a magyarított verziót, annak az az előnye még hogy az se play-ről se magából az appból nem fog akarni frisülni), annyi hogy nem szabad frissíteni újabb verzióra.
-
-
oris
aktív tag
válasz
attiati #13276 üzenetére
Próbáltad a Mi Band Smart Alarm (XSmart)-ot? Ez talán tudja a Mi Band 2-nél is. Mi Band 1 esetében a régi Mi Fit (1.8.xxx) tudja.
Továbbra is szerencsésnek tartanám, ha kérdésnél, válasznál azt is megírnánk, megírnátok, hogy melyik eszközre vonatkozik a hozzászólás, ugyanis ebben a topikban eléggé össze van keveredve a Mi Band 1, 1S, 2 .
-
szpali
addikt
válasz
attiati #13276 üzenetére
nézd csak, itt sok minden le van írva
-
andrisbandi
őstag
válasz
attiati #13201 üzenetére
A linken telóra való progik vannak.
Semmi nem kell hozzá pluszban. Az ágyra kell tenni a telefont, meg gondolom elindítani a programot.
Semmibe nem kerül.Mi band 2-nél pl a Tools & Mi Band proginál látok ilyen okos ébresztés beállítási lehetőséget, de a szakik szerint nem működik már megfelelően. Utoljára az 1s-nél ment rendesen, de csak a Mifit 1.8x-ig, utána már nem.
-
andrisbandi
őstag
válasz
attiati #13199 üzenetére
Telóra van egy csomó sleep monitoring app
Az elv mindegyiknél ugyan az lehet.
Az ember apró mozgásából, mozdutaltanságából matekolja ki, h az alvás melyik fázisában vagy. -
Cathfaern
nagyúr
válasz
attiati #13195 üzenetére
Nem maradt. Jelenleg beállítasz egy fix időpontot, és akkor ébreszt. Amúgy én arra tippelek, hogy licenc problémák miatt került ki. Gondolom lemásoltak egy jogvédett megoldást, aztán aki meg eredetileg kifejlesztette az szólt nekik, hogy csengessenek, ők meg nem akartak, így kivették.
-
andrisbandi
őstag
válasz
attiati #12209 üzenetére
Telóra van sokfajta alvás figyelő program.
A működési elve azonos lehet.
Pl Sleep as Android
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Fujifilm X
- VR topik
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- Elden Ring
- Gumi és felni topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Formula-1
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Napirajz könyv
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest