- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
-
Mobilarena
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gianone
őstag
Most már egy ideje használom az 1.4.341-es orosz értesítéses verziót, és nálam stabilnak bizonyult. Most, hogy a szerverek sem rakoncátlankodnak, a megosztásnál sincs vele probléma. Arra gondoltam, magyarítom, ha nem haladja meg a képességeimet. Mivel androidos cuccot még nem csináltam, nincsen hozzá progim, és csak ezért nem is telepítgetnék. Ha valakinek lenne kedve kikapni az utolsó értesítéses magyarból, angolból és ebből a nyelvi fájlt, és elküldené nekem, megköszönném. Aztán ha jutottam valamire, visszaküldeném a kész cuccot. Ígérni nem tudok semmit, de egy próbát tennék. PM-ben írhat, akit érdekel a dolog.
-
sanyci
senior tag
-
LSiki
tag
BlackBerry Z10-zel(ami ugye BB OS, csak van android futtató környezet "beépítve", amit egyébként a MiFit 4.3-nak látott) és Cube Talk 8X-szel (4.4.4) simán vette a párosítási akadályt.
Azonban iNew V1-gyel (4.4.2) az istenért nem akar "párosodni".@RBJ
Én 22-én rendeltem, 28-án adták fel és ma jött meg. Kicsit még korai lenne az 5-ei rendeléssel, de legyen szerencséd -
Fejvadi
nagyúr
Köszönöm szépen, de ezt sem én kérdeztem.
Elég régóta használom, ismerem a funkciókat.Srácok, mindenki nekem írja a válaszokat most?
Azért az a hó benne, hogy sok segítő ember ját ide!!Arról volt szó, hogy a töltő része a karkötőben alul vagy felül legyen?
A LED jelzés miatt. Erre írták, hogy ez annyira okos, ha fordítva teszed be a pántba, akkor is az alsó LED fog villogni először. Erre válaszoltam, hogy ezt még nem is próbáltam. -
vapega
tag
Fejlemény.
Írtam, képeket küldtem a Dealmachine-nak a repedt szilikon pánttal kapcsolatban. arra jutottak, hogy 2$ TN díj fejében újraküldik a MiBand-omat. Nem a szíjat, hanem egy komplettet. Kíváncsi leszek, 2$-t megreszkíroztam rá. Teljesen normálisan álltak a problémához egyenlőre. -
-
-
Imy
veterán
Akkor jó véleménnyel vagy róla.
Hol érdemes venni? E-digitalt néztem, 10e, és ingyen hozza a posta. De ha tudsz egy más és olcsóbb megbízható helyet, akkor ne tarts magadban.Vagy e-bay is jó? Mert ott fele annyiba kerül
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Windows 10
- Mikrotik routerek
- Milyen monitort vegyek?
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest