- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
-
Mobilarena
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
Köszi, sajnos 4x szoftvere valószínűleg más kicsit, egyszerűen nincs a menüben ilyen lehetőség, hogy megbízható eszközök.
Nexussal korábban gond nélkül sikerült, itt nem megy (az autó bluetooth médiaközpontot sem tudom beállítani... Nincs megbízható hely, arc vagy készülék lehetőség. Bt kapcsolat van, de smart lock nincs.)
-
klebi
csendes tag
Nincs OK gomb csak egy exit... Android version too old... exit Amúgy a TS=-esnek tuttira 2.0-as a kékfoga...
Kérdés: ha bedugom USB-be elkezd 2 led világit 3. villog... gondolom töltöttségi szint.. aztán mind a 3 fixen világít, míg ki nem húzom az usb-böl.. Honnan tudom a ki/be kapcsolás állapotát? Mindig ON? Csak Bluetooth-on kommunikál? -
Milestone2
nagyúr
Két napja tudtam megkezdeni a használatát.
Klasszul ébreszt.
A CSALÁD NEM ÉBRED FEL FELESLEGESEN MELLETTEM CSÖRGŐÓRÁRA, MOBILHANGRA.
Ma még azt is megnéztem, hogy kiírta, hogy 4óra 29percet aludtam (és tényleg), meg hogy 4.59-kor ébredtem (és ez is igaz mert 4.50-kor zizgett, de még elnyújtóztam pár percet, meg elmondtam a reggeli imámat).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest