- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Whatch SE 2.generáció
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- 4 mm alá fogyhat a Galaxy Z Fold7
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
andrisbandi
őstag
válasz
filkor.tomi #14482 üzenetére
Xakták esetén utolsó próbaképpen;
- a Mifitből leválasztás, teló újraindítás, Mifitben újrapárosítás
módszert lehet még kipróbálni.Ez a pánt reszetelésének felel meg.
Igaz pont az ébresztőket nem szokta nullázni.... de hátha segít. -
filkor.tomi
kezdő
Sziasztok!
Én is és barátnőm is Mi band 1s tulajdonosok vagyunk és mindkettőnknél előfordul, hogy van hogy nem ébreszt a karkötő, vagy ha több is van beállítva, akkor csak az egyiknél jelez. Újra lettek telepítve mégis fennáll a probléma. Mit lehet ilyenkor tenni?
-
vadkörte
addikt
Sziasztok!
Egy MiBand 1S problémájával fordulnék hozzátok. A karperec tegnap előttig - több, mint 1,5 éve - tökéletesen működött. Akkor este ránéztem, hogy mennyi ménkü van benne. 9%-ot jelzett. Ekkor még kapcsolódott a telefonhoz és szinkronizált is, reggel még ébresztett.
Amikor másnap feltettem töltőre, a LED-ek nem villantak ki. Nagy nehezen, kb. 6 óra hűtőben ücsörgés, kölcsön bölcső, és liluló fejjel való nyomás után sikerült elérnem, hogy elkezdett tölteni. A töltést egy 2A-es Xiaomi töltővel végeztem (Redmi Note 4) Igenám, de rendszeres időközönként "eldobta" a töltést, majd újrakezdte, reggelre sikerült is beleimádkozni a teljes töltést. Azóta se kép se hang. A telefonhoz nem kapcsolódik, nem érzékeli, hogy a közelben lenne. Elfelejtetni és újra hozzáadni nem tudom, csak homokórázik a telefon. A szokásos karmozdulatokra a LED-ek nem villannak fel.Kérdés:
WTF?Megdeglett???
-
RBJ
addikt
Mi band 2 höz melyik a megbízható utángyártott szíj. Nekem most 1 hét után már kikapcsolódik a pótszíjam.
-
Upo
addikt
Én is tapasztaltam hogy egy idő után a bölcső elgyengül. Arra jöttem rá, hogy a rugózós pöcök, és a hüvely amiben csúszkál, ezek között lesz kontaktos, akkor hiába dugom bele meg se nyekken, illetve masszírozásra néha megindul, de ha elengedem akkor megáll a töltés. Akkor azt szoktam, hogy a rugós pöcköket egy kicsit oldalra szorítva nyomkodom be, és ezt körben minden irányban. Tehát mintha a hüvellyel körbe vakargatnám a pöcök oldalát. Nekem ettől azonnal jó lesz. Több töltőm van, ha bedugom és nem tölt akkor automatikusan körbenyomkodom, ezután hónapokig nincs gond a töltéssel, azonnal indul.
-
konyvest
csendes újonc
Sziasztok! Nem tölt mi Band 2-öm akár mit is csinálok vele. Valaki tapasztalt már hasonlót? Mit kell tenni ilyenkor?
-
RBJ
addikt
Mi fit mellett milyen alkalmazás javasolt? Ha jól tippelem a mi bandage softvare támogatja a hivó azonosítás kijelzését is?
-
Csepe
aktív tag
Sziasztok!
Vettem egy új 1s-t, de sehogy sem tudom életre kelteni. Usb-re dugva, hálózati töltőre dugva semmit nem csinál, egy led sem világít, a telefonnal sem tudok kapcsolódni hozzá. Van valami ötlet, vagy ennek végleg annyi?
-
Upo
addikt
válasz
gabor# #14465 üzenetére
Én például azért, mert a régi mi fit csak 3 alkalmazásra tudott értesítést, és nekem 4 kellett. Az akkor új fehér ledest meg nem támogatta a még régebbi mi fit amit az oroszok hackeltek hogy több appot lehessen kiválasztani. Most a 3-as mi fit 5 appot tud, úgyhogy már csak azt használom, a másik két appot nem, pedig megvettem mind a kettőt.
-
andrisbandi
őstag
válasz
gabor# #14465 üzenetére
Főleg az okos ébresztés érdekel
- Több mint egy éve nem tudja hivatalosan a smart alarmot.
Mókolni kell hozzá.Ezt maga a perec tudta anno.
Mivel firmware szinten nincs támogatva, így semmilyen progi nem tudja erre rávenni.Olyan kiskapu van, h a "miband csak érzékelőként funkvionál",
az okos érbesztés kimatekolását a telón lévő app végzi, bluetooth-on kommunikálva.Az eredeti smart alarm sem lett egy siker történet, ez a telós még gagyibbnak tűnik.
Sőt nem is hallani jól működő okosébresztőről. Gondolom annyira réteg termék lenne, h nem éri meg... -
gabor#
tag
Látom páran megvettétek a Notify & Fitness és Mi Band Tools appokat is, de nem látom melyiket miért. Ha választani szeretnék melyiket vegyem? Főleg az okos ébresztés érdekel, esetleg az alvás pulzus jobb megjelenítése. Melyik appnak mi az erőssége? köszi
-
RBJ
addikt
válasz
bigdady #14458 üzenetére
Nem mindenki csak vakargatja. Valaki egész nap kinti környezetbe van és dolgozik és hidd el nagyon sok dologhoz oda tudod vágni.
A régi bandom olyan karcos a fém része, hogy csak na. Mondjuk ott nem számított annyira egy két karc de ezen azért máshogy néz ki. Lehet pár hónap múlva nem izgat de most izgat.
Téged meg az izgat minek rá. Kit mi izgat. -
RBJ
addikt
glass nincs is? csak fólia?
-
Degeczi
nagyúr
"Régi bandom mindig előlről nyomiztam bele"
Nem szabad! Attól fog egy idő után magától kihullani.
Egyébként írtam alább, h nekem is vegyes tapasztalatom van fóliával: a régi, márciusban fölrakottal még mindig semmi gond, olyat kellene venni - csak a hülye Gearbest nem mutatja már azt a rendelést (vagy megszűnt a termék, vagy túl régi - bár ez fél év is csak szeptemberben lenne)
-
draco31
veterán
Ma jött az értesítés, hogy 2-es Bandi postázva. Kíváncsi vagyok rá, épp a napokban lesz 2 éves a színes ledesem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Linux kezdőknek
- ZIDOO médialejátszók
- Apple Whatch SE 2.generáció
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AliExpress tapasztalatok
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- További aktív témák...
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- 170db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest