- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mégsem kap tükröződésmentes kijelzőt az iPhone 17 Pro
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
lócitrom
őstag
válasz
mirci18 #3497 üzenetére
legjobb esetben is csak cseréltetni lehetne. bár volt egy fórumtárs, akinek (itthon vásárolt) Band 4 esetében valahogy meg tudták oldani a javítást, de ezeket ha egyszer bontják, akkor ugyanúgy összerakni már lehetetlen, hogy légmentesen zárjon. kínaiak igazából nem tudnak vele mit kezdeni, értékesítik csak. szóval ja, nem sok pozitívum várható, ha beigazolódna, hogy hardveres hiba. mondjuk ezeknek az ára már nem horrorisztikus.
-
mirci18
addikt
Sziasztok.
Másodjára vagy harmadjára kellett töltenem a karkötőm.
Fullra feltöltöttem.
De ugyanabba a hibába estem bele újra amibe a múltkori feltöltésnél.
Pár óra allatt merült 6 százalékot kb 3 óra hossza alatt.
A múltkor 10 óra alatt 10 százalékot merült.
Mitől lehet ez?
A múltkor factory reset kellett hozzá most ezt nem szeretném eljátszani újra. -
pcnet
addikt
Ma váltottam androidról iOS-re. Magyar FW van a bandemen. Ha App Storeból felteszem a Mi Fitet és párosítom a bandet, nem fog vissza frissülni angolra?
-
Diopapa
addikt
Nektek is angol nyelvű lett a MiFit?
-
pcnet
addikt
Szia!
Lócitrom fórumtárs aláírásában található linkről töltsd le a legújabb moddolt Mi Fitet. Az biztosan nem fogja vissza frissíteni a fw-t. Amazfitet használtam pár hétig, nekem az sem frissítette. Csak nálam nem működött vele a hívás jelzés és vissza tértem Mi Fitre.
Szerk: Ja, és persze Playen tiltsd le a Mi Fit auto frissítését! Fontos! Ha lefrissül, akkor frissíti a band fw-jét is.
-
bally4
tag
Helló!
Kérdésem, mert elvesztem a programtengerben. Alapvetően 1 db, gyári, vagy mod programmal használnám a mi band 3-at. Eddig 2 éve tette a dolgát, most új telóra költözött. Rátettem a bevezetőben leírt módon a magyarosítást, de utána akár Mi Fit (play és tcx mod), akár Amazfit (play és Aex mod), akár a csoda új Zepp alkalmazást teszem fel, midig felülírja az fw-t és megy vissza minden kínai nyelvre.
Tehát a magyarosítás megy, minden szuper, amikor használnám, akkor meg frissít.Kérdés, melyik program melyik verziója nem írja felül autómatán az fw-t?
Köszönöm!
-
pcnet
addikt
válasz
intensa_man #3476 üzenetére
Lócitrom aláírásában szereplő moddolt Mi Fitet töltsd le és azt tedd fel az új telefonodra is. Playen a google fiókodon van tiltva a Mi Fit frissítés. Ha azzal a fiókkal lépsz be az új készüléken, amivel most is, nem fogja frissíteni a Mi Fitet.
-
intensa_man
tag
Sziasztok,
Az összefoglaló alapján módosítottam a karkötő firmware-jét magyarra, nem elfelejtve, hogy a Mi fit frissítését tiltsam. Viszont hamarosan új telefont veszek, ami ugye Play-ről töltve új verziójú Mi fitet is fog jelenteni (gondolom én). Számítsak rá, hogy problémák lesznek? Ha igen, mit kell tennem? Nem szeretném kukázni a remek órámat...
Köszönöm! -
mirci18
addikt
-
pcnet
addikt
válasz
mirci18 #3468 üzenetére
Esetleg próbáld ki a Mi Fit helyet az Amazfit appot. Azt írták, hogy kevesebbet fogyaszt. Nekem nem volt fogyasztással problémám, mindenesetre feltettem kipróbálni és elégedett vagyok vele. Nálam se a telefon se a band nem merül rendellenes mértékben. GPS, BT évek óta be van kapcsolva 0-24ben.
-
mirci18
addikt
Gyártási időt nem találtam rajta.
De a telefon is drasztikusan merül mióta használom.
Gondolom folyamatosan használja a gpst azért.
Nem állítottam be még semmit rajta.
Pulzust háromszor mértem.
Egyenlőre nem az igazi többet vártam tőle.
Pontosabban kevesebb fogyasztást.
De az is furcsa hogy nem csatlakozik automatikusan vissza a telefonhoz ha nincs eggyütt. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
mirci18 #3464 üzenetére
Hali!
Elképzelhető, hogy megkotlott már az akksi benne, ha sokat állt valahol. Mikori gyártású? Dobozon rajta kell, hogy legyen szerintem. Nekem eddig nem volt bajom egyik MI Band akksijával sem. A MI Band 3-as akksija a ketteshez képest kevesebbet bír én ennyit vettem észre.
-
mirci18
addikt
Sziasztok.
Mennyire gyakori a rossz akkumulátor a mi band 3 nál.
Banggodról rendeltem 2 db-ot akcióban kb 6000 ft-ért.
Az egyik karperec érzetre jól merül a másik még egy napot sem bír ki. -
kalanchoe
senior tag
A karperec egyáltalán, semmilyen körülményben nem rezeg. Lehet, hogy elromlott a rezgőmotorja?
-
válasz
szabonagyur #3459 üzenetére
Érintkezőket kicsit tisztítsd / nyomkodd meg a töltőn meg a banden is.
-
szabonagyur
félisten
Van egy Mi band 3, 1,5 vagy 2 éves lassan... Olyan gondom lenne nehezen veszi fel a töltést, olyan mintha kontaktos lenne.
A Mi Band 2-m bezzeg még mindig bírja, annak a töltési megoldás jobb valahogy.
Valami megoldása van rá valakinek?
-
BLUE TORNADO
senior tag
Sziasztok!
A karperec miért nem jelzi mindig, ha valaki ír messengeren? Helymeghatározás bekapcsolva, telefonnal párosítva. A telefon jelez hanggal, de a karperec sehogyan sem. A hívást viszont minden esetben jelzi -
akom
őstag
Sziasztok!
Valaki legyen szíves írja le, hogy mik a 49 .res file-ok közötti különbségek?
Összefoglalóban nem találtam.lócitrom anno adott rá választ, de az a kép nem elérhető...
-
kispe82
tag
Kínai band 5-re van már magyarítás? Ha igen, azt hol tudom letölteni? Annál is ugyan az a telepítés menete mint a 3-nál?
-
lócitrom
őstag
bár szűk kört érint, de NFC változatra elérhető az 1.8.0.38 firmware fordítása.
-
potyi23
senior tag
sziasztok. lassan levaltom a Myband3 asat,csak nemtudom eldonteni,hogy az 5 re valtsak,vagy mostanaban sokat lesett Xiaomi Haylou LS01 -re..
melyikre valtsak?
-
szpali
addikt
Ma is jött egy frissítés, 4.2.0 a verzió. Nem tapasztaltam változást
-
csucsu21
aktív tag
Sziasztok olyan problémám van hogyha ki kapcsolom a bluetooth, és utána vissza a Mifitben az értesítéseknél azt írja engedélyezni kell a hozzáférést úgy hogy engedélyezve van. Próbáltam ki vettem az engedélyezést majd vissza de nem jó. Újra telepítettem utána jó de ha a bluetootht kikapcsolom utána megint nem. A mibandage meg mintha jobban merítené.
-
Kátai
senior tag
Sehogy nem tudom csatlakoztatni a telefonnal.Már mindet kipróbáltam,telefon újraindít, app újra telepítés,karkötő reset.Most ott tartok,hogy a reset után a karkötő várja a párosítást,de sehogy nem tudom rávenni.Ötlet?
-
ginola
addikt
Hívó nevének kijelzés sehogy sem jön össze.
Valami tipp? -
aerosmith
őstag
aki felrakta a javitott 411et megnézné hogy időjárás magyar-e?
-
ginola
addikt
Sziasztok.
Nekem se jól mér a mifit.
Melyiket toltsem le, hogy működjön az alvás és pontos megtett út?
Illetve a ennek helyes telepítés módja?
Ez lenne az?
App törlése
Bluetooth között eltávolítása a Miband 3- nak
Újraindítás
Miband 3 feltöltése!!!!
Jó app felrakasa
Nem párosítom Bluetooth-tal
Párosítás mifittel
Azért kérdezem, mert emlékszem először is alig tudtam párosítani Samsung J 3- mal.
Köszi szépen előre is. -
aerosmith
őstag
na 4.1.1 uninstall, 4.1.0 felrak, minden megy frankón és a banden az időjárás nyelve is újra magyar...
-
szpali
addikt
Same here... máj28 óta nincs alvásadat....
Jól sikerült a legutóbbi frissítés -
kg.andras
csendes tag
Üdvözletem! Találkozott már valaki olyan hibával, hogy a karkötő egyszercsak leáll az automatikus pulzus- és alvásfigyeléssel? 2 napja kezdte, előtte semmit nem állítottam át. Az alkalmazásban engedélyezve van mindkettő, a karkötő alján is látom villogni a zöld ledeket, mégsem mutatja az app a mérések eredményét. Ha kézi mérést csinálok, akkor az meg működik.
A karkötőt már visszaállítottam gyári beállításra, az appot újratelepítettem, de a hiba ugyanaz és nem tudom, merre tovább. -
spiderpig820
aktív tag
válasz
KamuMazsola #3409 üzenetére
Elvileg június 11-én mutatják be. Volt cikk róla a mobilarénán is.
-
KamuMazsola
őstag
Srácok! A mi band 4-et kihagytam. Most viszont már esedékes lesz a csere, kezd kopni, karcolódni. Tudni már valamit az idei modellről?
-
aerosmith
őstag
Mitől lehet hogy a band nem mér egyszercsak pulzust de minden más megy?
-
Bandus99
őstag
válasz
Strng111 #3364 üzenetére
Erre van valami megoldas?
Ugyanez a jelenseg, hiaba a reset hiaba az ujraparositas, abszolute nem rezeg, akkor se mikor megtalalja a parositasnal. Ertesitesek megjonnek a Band-re de nem hajlando rezegni, ebresztes ugye igy nem hasznalhato.
Sanszosan tonkrement a rezgo motor benne. Van erre tapasztalat ? -
scream24
senior tag
Sziasztok. Nincs valakinek véletlenül Mi band 3-hoz felesleges töltője, az sem baj, ha Győrben lenne. Vagy infó, hogy hol tudnám beszerezni?
-
lócitrom
őstag
-
kiskkas
tag
-
lócitrom
őstag
válasz
kiskkas #3400 üzenetére
egyértelműen nem volt, mert hozzáférsz a menüjéhez. gyárizni kell csak. ezt kívülről eleve nem is engedi, ha nincs párosítva. ezért nem tudtál vele mit kezdeni.
először is lépj be a menüjébe és le/fel lapozással keresd meg ezt az ikont:
ha ez megvan itt oldalra tudsz lapozni. indulj el egyik irányba és keresd meg ezt az ikont:
ezután utasításra vár a karkötő. ha hosszan megnyomod a gombját elindítja a gyárizást. majd ezt fogod látni. ha látsz alul egy ilyen nyilat, nyomd ismét hosszan a gombot:
és kész. ezután már egy kis telefon ikon fog megjelenni a kijelzőjén, azaz párosításra vár.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest