Hirdetés
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
Sziasztok!
Kaptam egy Mi Band 3-at. Magyarul beszelt.
Parositottam a telefonnal, bejelentkeztem a Mi Fitbe.
Megfrissitette magat, es most kinaiul beszel a karperec.
Hogyan tovabb, hogy ujra magyar legyen?
(Olyan megoldas kellene, amivel a teglazas eselye 0% :D ) -
Criminal017
őstag
válasz
Criminal017
üzenetére
Közben frissítették a Mi Fitet és megjavult magától.
-
Criminal017
őstag
Sziasztok!
Egy igen furcsa problémába ütköztem, amit nem sikerül megoldanom. Adott a bekapcsolt 10 percenkénti pulzusmérés&alvásfigyelés. Szeptember egyig ez működött is, az alábbi képen látható időpontig. Azóta egyszerűen nem megy. Próbáltam újratelepíteni a Mi Fitet, leválasztottam a mi bandet, reseteltem stb. Tegnap óta Mi Band 4 van rajtam, azzal se akar menni... Azt vettem észre, hogy szinkronizáció időpontjának mindig egy órával kevesebbet ír, mint a valós. Mi lehet a baja?
Segítséget előre is köszi!
-
Dyingsoul
veterán
Köszönöm!
És szerintetek ha FW-t frissítem rajta korrektül és utána sem akar csatlakozni a Moddolt Mi Fit-tel akkor mit lehet vele csinálni? A karkotő egyébként űködik, most épp a magyar nyelvű fw van rajta, lehet benne navigálni, pulzust mérni stb, a telefon bluetooth-a is látja épp csak a Mi Fit nem akarja látni.
-
Dyingsoul
veterán
válasz
lócitrom
üzenetére
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Adott egy Mi band 3. Én szépen feltelepítettem rá a magyar fw-t és a módosított mi fit appot, S7-en használták. A felhasználója iphone-ra váltott és arra is leszedte a mi fitet az appsotre-ból, az meg szépen lefrissítette kínaira a karkötőt...
Én ez alapján a leírás alapján most az S7-evél elkezdtem párosítani. Mindent a leírtak szerint csináltam, már 3 karkötőt is ez alapján csináltam meg ismerősöknek és most sem volt semmi gond. Viszont a Mi bandet nem tudom párosítani a Mi fittel. Szepen felment a Mi Band 3 2.3.0.6 FW és RES is egymás után ahogy kell, mikor mindennel végeztem töröltem a párosítást is, még a gadgetbridge app törlését is kipróbáltam, újraraktam a mi fit moddolt appot de nem akar csatlakozni Mi fitben bárhogy próbálkozom.
Most a https://bit.ly/miband4hu linkről a legutóbbi 4.0.7-es moddolt mi fit appal is próbáltam, de nem csatlakozik ahhoz sem.
A mi band 3-unk nem NFS-s csak sima kínai verziós mifit. A fenti drive-on két nem NFS-s mappa is van. Mi ezek közt a különbség, honnan tudjam melyik kell nekem? Wuhan vagy Hankou ezt hol lehet megnézni? Arra gondoltam ezekből megpróbálnék feltenni egy frissebb FW-t mert az első linken mutatott FW 2.3.0.6-os.. -
kalanchoe
senior tag
Meg lehet valahogy csinálni, hogy ébresztéskor hosszabb ideig rezegjen?
-
Böry
csendes tag
válasz
spiderpig820
üzenetére
A dobozon M3 van.
-
Böry
csendes tag
Üdv! Ma érkezett meg az M3-mam, de nem kapcsolódik az alkalmazással. Meg sem rezzzen, az alkalmazás pedig kiírja, hogy nem találja. Segítség!!!
Köszi -
TomPack
őstag
Sziasztok!
Hogyan tudok a karperecen gyári visszaállítást csinálni?
Új telefonhoz szeretném csatlakoztatni, és sajnos a régiről nem lett leválasztva!Köszönöm!
-
-
Sátán44
addikt
válasz
punky10
üzenetére
Új fw felrakása felér egy fr-el nem? Továbbra is csak akkor működik az érintés, ha előtte fagyasztóba teszem legalább fél órára, de váltani funkciókat akkor sem tudok, csak bekapcsolni a kijelzőt.
lócitrom
A logoutból tettem fel ezt:
A jelenlegi legfrissebb nem beta fw ami tartalmazza a magyar ékezetes karaktereket is: English Firmware 2.3.0.2 | Mi Band 3 Bold Font -
Sátán44
addikt
Nem reagál érintésre az óra egyik pillanatról a másikra. Felemelve bekapcsol a kijelző, de 3 mp után elsötétül. Próbáltam új fw-t felrakni, de érintés nélkül a párosítás sem megy. Mit lehet vele kezdeni?
-
Ricardo
titán
válasz
potyi23
üzenetére
Ezt már én is kérdeztem. Sajnos válasz nem érkezett rá. Arra tippelek, hogy ez kikerült belőle.
-
lócitrom
őstag
válasz
internetezoo
üzenetére
mellé.
-
Hali!
Kis segítség kellene, milyen FW van a jelenlegi Mi Fit-ben?
Vissza lett állítva gyárira a telefon, de a karperecről megfeletkezdtem, és hónpok óta nem volt rajta frissítve a Mi fit, hogy ne zavarodjon meg a karperec
-
potyi23
senior tag
hali.Miota frissitett a program,nemtalalom hogy mennyi km -t tettem meg osszesen.Hol a fenebe keressem?
-
ztibor
senior tag
Valahogy meglehet oldani az okos ébresztést mi band 3-ra?
Mintha valamelyik app tudná ezt.
Előre is köszi a segítséget. -
aerosmith
őstag
mitol lehet hogy augusztus 1 ota nem mér nyughalmi pulzust?
-
lócitrom
őstag
nagyon egyszerű a történet. a hardver valójában nem tudja, hogy te mikor alszol csak időzóna alapján van programozva, hogy mely az az időszak, amikor aludhat az ember. tehát teszem azt este 8 és reggel 8 között „feltételezi”, hogy alszol, mert így lett programozva. ha a mozgolódás kevés, akkor alvásnak veszi. reggel 8 óra 1 perctől mindegy, hogy nem moccansz, már nem „feltételezi”, hogy alvásról van szó. jó cucc ez az aktivitásmérő/okoskarkötő, de nem egy kifinomult műszerről van szó továbbra sem és azt sejtem, hogy ez nem is cél.
-
yodee_
őstag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy én csinálok valamit rosszul vagy a Mi fit nem képes a 3 műszakos proli alvását monitorozni? Valamiért nem akarja elhinni, hogy én a héten reggel 7 től alszok délután 2ig. Azt írja folyamatosan hogy nincs adat. Múlt héten szépen dolgozott.
Köszi
-
Most megint szívat a hívószám kijelzés.
A Mifit telepítve.
A MiBandage 3.4.3 telepítve.
És mégsem jelzi ki a karkötő a hívót.
Tudtok valami megoldást? -
kmarci25
veterán
-
Regirck
senior tag
Sziasztok!
Van egy Mi Band 3-am amit nyaralás alkalmával sikerült teljesen lemerítenem. Azóta nem kapcsol be hiába teszem töltőre...
Mi a trükkje, hogy bekapcsoljon?
-
kalgan
csendes tag
hát igazából nem értem a dolgot. elmentem futni egyet - mondom hadd merüljön az aksi, utána ránézek a dologra - illetve előtte még letöltöttem a gadgetbridget, mondom az úgyis kell majd. kikapcsolatam az email app értesítést (rögtön utána semmi effekt)
Futás közben elkapott egy jó kis zuhi. majd otthon leállítottam az edzést, és láss csodát most meg működik, úgy hogy szoftveresen semmit nem csináltam.
most vagy:
1. az edzéssel van összefüggésben és "beleragadt", amiért nem lehetett lapozni
2. vagy a kijelző volt koszos és az eső lemosta (ezt azért nem hiszem, nem sertéstelepen dolgozom
)
3. vagy a gadgetbridge hiányzott neki (ezt sem hiszem, el sem indítottam)
4. vagy az email értesítéstől volt kiakadva (jó sok mail jött mióta be volt kapcsolva)
5. vagy nemtom, mindenesetre jó, működik ahogy kell
köszönöm a segítő hozzászólásokat mindenesetre, pacsi!
-
lócitrom
őstag
válasz
Watcher45
üzenetére
szerencsére az nemigen okoz problémát, ha nem a megfelelő firmware-t próbálja telepíteni vagy nem fejeződik be a telepítés. először csak a RAM-ba megy fel a firmware, kb. mint egy modern BIOS-frissítés.
viszont az biztos, hogy valamit frissítenie kell. leginkább mindent az aktuális verzióra.
-
Watcher45
tag
Ha a mókolt Mi Fit van fent a Play áruházban vedd ki a pipát az automatikus frissítésnél, mert így mindig rá fog települni a későbbiekben. Ha visszaolvasol nekem is gubanc volt és nem tudtam a res-t telepíteni gyárizás után sem, de az enyém működik egyelőre. Nem is nyúlok hozzá amíg nem lesz frissebb verzió.
Ha kínai nyelvű a kütyüd biztos, hogy a jó verziót raktad fel, mert már külön van a Hankou és külön a Wuhan gyártmányhoz.
-
-
kalgan
csendes tag
válasz
Watcher45
üzenetére
bocs ezt nem írtam, nincs bekapcsolva, próbáltam bekapcsolni, akkor mutatja a felfelé nyilat, de úgy sem jó. inkább az, az érzésem mintha nem tudná a következő képernyő micsoda amit meg kellene mutatni. Az alkalmazásban sem engedi megjelenítési beállításában módosítani a kijelző sorrendet..
-
kalgan
csendes tag
segítsetek már légyszíves, nem tudok a karkötő menüjében mozogni. A karpánt csatlakozik a telefonhoz, tudok ébresztőt állítani, megkapom az alkalmazás jelzéseket, de hiába simogatom fel-le a kijelzőt, nem tudok semerre lépni csak a kezdőképernyőt látom. ha balra jobbra próbálom, rezeg tehát gondolom érzékeli mit akarok. Mostában nem frissítettem szoftvert, nem csináltam semmit. A párosítás megszüntetése, majd újrapárosítás nem segített...
-
Kátai
senior tag
Tapasztalat szerint hogyan állítottátok(gyakoriságra gondolok) be a pulzusmérést,hogy aránylag minden helyzetben pontos tájékoztatást kapjatok?
-
potyi23
senior tag
Hali. Utolsó frissítés óta egy katasztrófa a karkötő.allandoan eldobalja a kapcsolatot, fel óráig jó, aztán megint rossz. Egesznap folyamatos keresésben van🙄most cseréltem telefont is, azt hittem ezzel megjavult, de megrosszabb lett..
-
tknof1871
őstag
Üdv!
A Mi Fit appal használom. Kültéri edzés közben headsett-el mert van egy beállított pulzusszám ami fölé nem akarok menni. Kültéri edzés közben bemondja ha túl magas a pulzusom ami nekem fontos. De most rossz a headset.
Hogyan lehet beállítani, hogy ha a beállított szint fölé megy a pulzus akkor notification-t kapjak a Pebble Classic órámra? -
csabaer
csendes tag
Sziasztok !
Egy olyan kérdésem lenne , hogy nemrég vettem/rendeltem egy Xiaomi Mi Band 3 at. Eleinte tök jó volt , mutatta az időt , időjárást , stb. Aztán jött egy frissítés kikerült belőle az időjárás, ez még a legkisebb gondom. Újabban nem tudom párosítani a telefonnal és az időt sem frissíti. Már 3 percet késik a telefonhoz képest. Vajon mi lehet a baj ? -
denta58
csendes tag
Sziasztok!
Valaki próbálta már ,hogy Science Journal app tudja-e kezelni a mi band-et mint külső érzékelő? -
Watcher45
tag
válasz
brownus
üzenetére
Nekem ment az éjszaka is az alvásfigyelés, igaz, hogy a Mi Bandage nincs fent a telómon már. A magyarított MI Fit kezeli az üzenetküldő alkalmazásokat és a hívófél kijelzést is. Az ébrenlétet azért eléggé kihívásokkal jeleníti meg. Ha napfelkelte után felkelek leengedni a redőnyt, majd visszafekszem, az az öt lépés nem szokott megjelenni mint ébrenlét. Az érzékelő alapján a tiéd nem Hankou [link]
-
pcnet
addikt
válasz
brownus
üzenetére
Nálam volt, hogy napokig nem mért alvást, vagy teljesen fals adatokat mért. Pl délelőtt alvást vezetés közben. Nagyon meg akartam taposni, végül lócitrom fórumtárs magyarított fw-je oldotta meg a dolgot. Pedig már gariztatni akartam. Azóta is van, hogy mér fals adatokat, de jellemzően esti sorozat/film nézések alkalmával, pedig néha csinálok pár karkörzést, hogy "lássa" nem alszok. Próbálj meg a banden egy factory resetet első körben.
-
brownus
veterán
pár napja nincs alvás figyelés... mia f.sz?? karkötő + mi bandage
valaki járt már így? -
evita
csendes tag
Sziasztok! 7 éves gyerkőcnek vennék okosórát, vmi egyszerűt. Kiiktatható az okostelefon, vagyis tudja úgy is használni, ha csak tablete van?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ZIDOO médialejátszók
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Új akku 12 hó jótállás!
- Macbook Magsafe 2 60W Budapest,/MPL/Foxpost
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Most megcsinálom azt, hogy több ébresztő egy időpontban. Kíváncsi vagyok, mit csinál majd.
A hálám örökké üldözni fog!!!
)