- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kamerahangsúlyos középkategóriásak az Oppótól
- Yettel topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acef
addikt
válasz
tknof1871 #3562 üzenetére
Hi,
megoldás lehet a mi bandage app.
Ezt a leírást olvasd el.
Alapvetően a Bip-ről/hez készült, de a band 3-ról is van egy két infó, a csatlakoztatás és beállítás kb azonos.
Annyi változott az évek alatt, hogy a mi bandage már önállóan, a Mi fit/Zepp nélkül is kezeli a Bip-et és a Band 3-at -
tknof1871
őstag
Üdv!
Kínai nyelvű Mi Band 3, LG G4 telefon, Zepp Life alkalmazás
Nem jelez a karkötő ha telefonon hívnak.
A telefon beállításaiban a Zepp Life-nak engedélye van a helyadatokhoz, névjegyekhez, sms-hez, telefonhoz.Talán valakinek van ötlete ehhez a problémához.
Eredetileg egy Amazfit T-Rex órát használtam a telefonhoz a Zepp alkalmazással (nem a Zepp Life alkalmazással) de kb. 1 hónapja nem tud elindulni a Zepp. Csak egy popup ugrik fel "Sajnos, a (z) Zepp leállt.". Találtam egy 3 éves biztonsági mentést amiből visszaállítottam a Zepp korábbi verzióját de ez se indul el. A telefonon Android 6 van amihez 3 éve már nem jött frissítés. Elvileg csak a Zepp új verziója lehet a hibás ami olyan funkciót akar elérni ami a 6-os Androidban nincs. A telefon háttértárolóján most 0,7 GB szabad. Nem telepítettem új programot ami a RAM-ból többet elvenne. Eleve ez egy régi telefon amin nem sok appot használok. Inkább csak telefonálásra. -
flash-
veterán
sry ezt nem ide akartam pls mod töröld
koszi -
MR ME
aktív tag
Sziasztok!
Kicsit bele gabalyodtam a témák installálásába, vki le tudná írni nekem részletesen hogy hogyan tudok telepíteni? régebben már sikerült, de most vhogy nem akar menni, meg igazából leírást csak a frimware frissítéshez találtam, de az alapján nem sikerült a dolog...tudom sokszor előkerülhetett már a topikban a téma, de ha vki megtenné hogy szájbarágósan még1x leírná nekem, azt megköszönném
-
pcnet
addikt
Az iOS-es Mifit kb egy hete másnak sem rögzít alvás adatot?
-
mirci18
addikt
Itt a hiba:
[link] -
mirci18
addikt
Sziasztok.
Úgy tűnik lassan haldoklik a karkötőm.
10 napot sem tud egy feltöltötéssel.
Plusz egy két napja nem nagyon akar érzékelni az óra ha az ujjammal megbököm. Elvileg tavaly vettem amikor jött az ötös széria be. Létezik hogy ilyen gyorsan megadja magát? -
Mosqu!to
addikt
Sziasztok!
Lehet még valahol eredeti fekete karpántot kapni? A családban még fut egy ilyen karkötő, a gyári pánt elszakadt, az utángyártott meg nyúlik mint a rágógumi, úgyhogy vennénk egy eredetit, de nem találok sehol készleten.
-
7Heads Drago
veterán
Galaxy S9
Ez kimaradt.
Érdekes hogy ha a Bt menüben rányomok a csatira utána a Mi bandage látja de nem tud csatizni. Viszont ha lecsatlakozok vele akkor már nem látja.
A P30-ason is látja a Mi fit az órát. De az S9 véletlenül se. -
7Heads Drago
veterán
Üdv
Samsung telora Mi Fit-el az Istenért se csatlakozik. Nem látja a az alkalmazás. Ellenben a BT menűben lehet vele látni. Honor 8-ra ugyanez az simán látja és csatlakozna is.
Mi a baj? Elvileg minden engedélyt megkapott és factory is volt az órán. (kínai szöveget kiírva várja a csatit) -
Diopapa
addikt
válasz
Stylewars_kp #3538 üzenetére
Nem tudom, nekem rendben van.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
Stylewars_kp #3537 üzenetére
Legyen ON is. Miért nem frissülnek az időjárás adatok? Eddig 3-4 óra alatt frisssült, de most nem frissül, csak azt írja, hogy szinkron szükséges.
-
Vivi1997
friss újonc
Köszönöm!
-
Vivi1997
friss újonc
Sziasztok, megtaláltam a régen használt mi band 3-mamat,viszont új telefonom van már azóta, mi fit fiókot is újat csináltam és nem veszi be az órát. Rámegyek arra hogy gyári beállítások visszaállítása, erre elkezd rezegni a telefon és az óra ki is írja a kódot, viszont nem engedi beírni a telefonba. Valaki erre tud valami megoldást?
Köszönöm szépen a választ! -
10roz
újonc
Fel lett téve a töltőre de sajnos hibás volt így ki cserélték most már jó köszönöm szépen a választ
-
10roz
újonc
Sziatok 2 napja hogy vásároltam okoskarkötöt de Mi smart band 4c de sajnos nem lehet be kapcsolni semmi re nem reagál mi lehet vele köszönöm szépen a választ
-
MR ME
aktív tag
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy ha lecsatlakozik a Bluetooth-ról a karkötő, utána nem hajlandó visszacsatlakozni csak ha újraindítom a telefont?
2.4.0.32-es firmware van rajta és 4.7.0-s MiFit -
lócitrom
őstag
válasz
aerosmith #3525 üzenetére
már vagy féléve mindenkinek. mivel egyelőre elég kudarcos az alkalmazás és nem látom értelmét a régebbi karkötők esetében a könyvtárak frissítésének, így a Band 5 könyvtárában találsz erre megoldást. hangsúlyozom: Android 11-el a módosított és fordított alkalmazás összeomolhat, ezért nem javaslom ilyen esetben telepíteni.
-
aerosmith
őstag
leszedtem geekdoingról a mifit 4.7 all in one-t de elfelejtett magyarul és a bandomat is átállította angolra, másé is ilyen?
-
mirci18
addikt
Sziasztok.
Az eddigi tapasztalatok alapján úgy tűnik hogy sokkal sokkal jobb üzemidőt lehet elérni a mi band 3 nál ha a teljes feltöltés után még egy fél 1 órát a töltőn marad.
Nekem azóta alig merül s a feleségemé is. -
Hali1975
tag
válasz
lócitrom #3519 üzenetére
Hello,
koszonom a valaszt!
Az a kerdes, hogy latom van harom van, az egyik kilove/nfc/ a masik ketto: wuhan,hankou/, mi a kulonbseg, amit en hasznaltam/eladtam es ott otertent mindez/ tuti kinai ,mert azert magyaritottam:-).
Melyiket kell tegyem/abbol az iosra valot persze/.
KOszi
Udv -
lócitrom
őstag
válasz
Hali1975 #3518 üzenetére
nem egészen ez a logika. iOS esetében nem igazán tudsz megakadályozni egy-egy frissítést. kötelező és csá. ez az egyik gond, a másik, hogy a Mi Fit, ha eltérést tapasztal frissíteni próbálja a karkötőn a dolgokat. hogy pontosan mire rinyál be és frissít azt nem tudom. de egyik ilyen a firmware verziószáma. erre van megoldás. tárhelyemen megtalálod. telepítsd a szükséges fordítást, nyilván az iOS variánst.
-
Hali1975
tag
Sziasztok!
Adott egy mi band3 es magyaritva is volt.
Androidos telon rendben mukodott is, de most egy iphone-ra lett kotve, viszont az iphone-os app sikeresen at is allitotta a mi band nyelvet kinaira.
Jol gondolom,hogy a magyar nyelvu iphone miatt tette ezt?
Ha ezzel a programmal parositom, akkor elvileg legalabb az angol nyelvet vissza lehet hozni a bandon?
AmazToolsVagy megint kell egy androidos cumo, hogy feltegyem a magyar firmware-t, es aztan remenykedni,hogy a magyar iphone-on nem fog frissulni az app, vagy a firmware?
Koszonom
Udv -
Mr.Grincs
veterán
Sziasztok!
Képzeljétek beázott a Mi Band 3-asom. Érintő nem megy. Az alkalmazásában nem tudok pulzust mérni sem.
-
DGery
aktív tag
Sziasztok!
Van valami mód arra, hogy 10 perc alá lehessen csökkenteni a pulzusszám figyelését? Vagy csak új band segíthet ezen?
Köszi -
Mr.Grincs
veterán
Sziasztok!
Elszakadt a Mi Band 3-asom gyári fekete csuklópántja majd két évet bírt ki. Szerintem jó áron tudtam, beszerezni két nap alatt az Extreme Digital oldalárol. És akinek szüksége van gyári Mi Band 3 / 4 csuklópántra narancs színben az [ITT] behányhatja a kosarába. 1390 Ft és gyári Xiaomi kiegészítő. Két nap alatt átvehettem a pólusban. Nekem ennyit megért.
-
-
aerosmith
őstag
sziasztok ha iphone 12re váltok akkor marad magyar majd a miband3 vagy nincs magyar nyelv iosen és vissza fog állni kínaira?
-
mirci18
addikt
Nekem egyenlőre működik szűk 1.5 nap alatt ment le 83 százalékra vagyis 7 százalékot csökkent.
Nálam úgy látszik az első 10 százalékot szívja le gyorsan.
Hiába hagyom teljesen feltöltődni.
Következő alkalommal majd egész nap töltöm hátha akkor jobb lesz utána.Köszönöm szépen mégegyszer az eddigi tippeket.
-
mirci18
addikt
Vendingo, lócitrom köszönöm a választ.
Eddig szűk 24 óra alatt 5 százalékot merült.
Vagyis jelenleg 85nl százalékon van.
Tehát elvileg jó
Az első 10 százalék merül gyorsan. -
DGery
aktív tag
Sziasztok!
Nemrégiben váltottam iOS-re, és azzal a "problémával " szembesültem, h telefonhívást, sms-t kijelez a Band, de mailt, messenger, WhatsApp és Viber üzeneteket nem.Ez feature a készülékben, hogy mást nem jelez ki, vagy valami beállítási / engedélyezési galiba lehet?
Hozzáteszem, gyári FW van a kütyün...
Köszi a válaszokat előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Robot fűnyírók
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- PlayStation 5
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Bontatlan iPhone MagSafe - ANKER MagGo 622 5000mAh powerbank - vezeték nélküli+vezetékes töltő/akku
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Samsung S22+ telefon tokok
- Ringke Fusion-X Xiaomi 14 tok
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest