- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
mirci18
addikt
-
DaDa
senior tag
válasz
Mr.Grincs #1486 üzenetére
Kapcsold ki próbának a pulzus mérést. Sok esetben az nagyon hektikus. Hiába állítod max időre akkor is sűrűn mér. Szerintem ha kikapcsolod minimum dupla annyit bír. Ha úgy is csak ennyit akkor az akku hibás. Bandage fórumon is ez megy. IPhone esetében hiába van 1 órára állítva, akkor is 15 másodpercenként mér. Ellenőrizd a grafikont mennyit mér naponta.
-
Imifej
senior tag
válasz
Mr.Grincs #1484 üzenetére
Mindenkinek más az üzemidő, mert mindenki mást használ rajta. A lányom csak lépésszámlálót akart, de én ezt vettem neki, mert érdekelt a kütyü. Ha megunja, akkor majd én használom, vagy a fiam. Kíváncsi vagyok amúgy, hogy meddig bírja majd ezzel az alig-alig használattal.
-
Gloob
addikt
válasz
Mr.Grincs #1486 üzenetére
Miért számítottál többre? Azért mert azt írták róla? Ugyan, az csak a reklám helye volt. Kicsi az aksi, és aki használja, annak működik, tehát fogyaszt is. Nálam a napi átlag lépészám 9-10 ezer lépés. Aki nem használja a leírt szinten, nem megy ennyit, annak biztosításan nem merül ennyire. De még egyszer, nem igazán érdekel az a heti 1 töltés.
-
Gloob
addikt
válasz
Mr.Grincs #1484 üzenetére
Szerintem semmit nem csinálsz rosszul. Nálam átlag 7 nap. Két app, a Mifit és a MiBandage megy, a Bandage csinál szinte mindent, a Mifit csak azért van, mert kell a Bandage mellé. Folyamatos 15 perces pulzusmérés, alvásmonitor, hívásértesítés, email jelzés, FB, és Messenger, időjárás magyarul, lépésszámláló, napi egy riasztás (délben), ez mind be van kapcsolva. Csuklómozdulatra nálam is bekapcsol. Így nekem ennyi az üzemideje, de kit érdekel, az hogy hetente fel kell tölteni? Aki brutális üzemidőkről beszél, szerintem annak csak van, de nem is használja igazán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- GTA VI
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Xbox Series X|S
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Óra topik
- További aktív témák...
- Ringke Xiaomi 14 edzett üveg képernyővédő.
- Ringke Fusion-X Xiaomi 14 tok
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest