- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doky1988
senior tag
válasz
Nagymelák #3657 üzenetére
Én a natoláson már túl vagyok jóideje, bridge módban van a digis kütyü.9091es portot kitudom nyitni amin a webui megy, azt kinyitja, az aktív portot nem akarja.A konténerezés nekem nagyon káosz, nekem is van szerver, full webszerver, ftp, stb.. de nekem egy bérelt vpsen megy, egy webpanellal.A webpanel telepítésnél mindent feltesz, beállít, kb csak hozzákell addolgatni a domaineket, fiókokat belőni és kivánok.1,5 éve használom, megy rendületlenül :) KeyHelp egyébként.NASom van itthon egy Synoligy DS218play, de én simán Transmissiont használok csomaglistából felrakva.
-
Rick4
félisten
válasz
Nagymelák #3615 üzenetére
Megy több mint egy éve.
Hozzáadásakor a felugró ablakban elneveztem a sorokat valaminek, beírtam az ip-ket, a portokat, és megnyomtam az ablakban alul az "add" gombot, ekkor bezárult a kis ablak, és hogy rögzüljön is, rányomtam alul a "save and applied" gombra.
Szerintem neked ez utóbbi maradhatott ki. -
hanics
aktív tag
válasz
Nagymelák #3615 üzenetére
Nálam működik szépen.
Mi nem sikerül rajta?Elméletben ami kell neki az
1. Valami név
2. TCP vagy UDP vagy BOTH
3. Külső port
4. Amit szeretnél forwardolni gép vagy eszköz ip-je
5. Belső portItt most vagy megadod ugyan azt a 3. és az 5. pontban, vagy ezzel kicsit tudsz ügyeskedni.
Értem itt, hogy pl egy webservert akarsz elérni aminek az alap portja 80 akkor a külső porthoz beírod hogy 80.
De neked a webservered a fizikai gépen más porton megy ( mert át írtad ) akkor oda meg azt a portot adod meg amit a webserveren be álítottál. -
lafaty80
addikt
válasz
Nagymelák #3362 üzenetére
Érdekes hiba akkor tied:
- cmd ablakban a scripts mappában állsz?
- python telepítéskor bepipáltad a python add PATH részt?Mondjuk most végeztem, módosított file alapján CN a router már, fel is tettem, reboot volt. Maga a router teljesen OK, de miwifi app nem megy rendesen. Ha a régiót chinese mainland-re állítom, akkor azt mondja nem egyezik a router és app régiója. Ha az általa kért germany-t beállítom, akkor sok dolog nem megy, minden más régióra hibát dob, hogy nem egyezik.
-
trance89
Topikgazda
válasz
Nagymelák #3302 üzenetére
Kérdés: feltetted a python 3.6-ot? Anélkül nem fog menni
-
Doky1988
senior tag
válasz
Nagymelák #3292 üzenetére
Igazából nekem amire szükségem van, hogy feloldjam a wifi erősségű korlátozást.
Meg azért néha kapjak frissítést, tehát feltudjam rakni a legfrissebb fw-t, ha már ilyen profi a router3.0.22_INT+SSH+MI+txpwr.zip - global(angol nyelvet tartalmaz) patchelt verzió, Mi Wi-Fi és Mi Home appokkal működik
Tehát ha nem akarok kínai verziót, de wifi korlátozást felakarom oldani akkor ez kell?
-
Doky1988
senior tag
válasz
Nagymelák #3288 üzenetére
miwifi_r3600_firmware_aba17_1.1.19+SSH+txpwr.zip ez akkor patchelt kínai szoft?
Csak mert olvasgattam itt a kommenteket, és azt írtátok a kínai nyelvűt frissítik rendszeresen, meg újabb, hibák kivannak javítva stb. Akkor most ezekközül mit érdemes feltenni ami legfrissebb és legjobb? és akkor ez a bdatás történet kell még vagy nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topik
- PlayStation 5
- Háztartási gépek
- Milyen autót vegyek?
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Fotó állvány eladó
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest