- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Magisk
-
Mobilarena
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlala
addikt
válasz
VANESSZA1 #2183 üzenetére
Pont ezért hagytam meg a régi Xiaomi 3G USB-s routeremet is a rendszerben (egy szekrény mögé belógatva, láthatatlanul, kikapcsolt wifivel), mert arról megy a nyomtató. Kapott egy fix IP címet, és remekül tudom használni az USB(3-as) portját a hálózaton, hála a Padavan fw-nek. Lehet, hogy el tudtam volna adni 5-6e Ft-ért, de kezdhettem volna a problémamegoldást elölről.
Aztán rájöttem, hogy igaz, hogy nem jó a túl sok eszköz sem, de az is hülyeség, hogy minden áron egyetlen eszközzel akarom megoldani minden problémámat (persze a legolcsóbb módon).
Lehet, hogy a helyedben megfontolnám azt a megoldást is, hogy az eladás helyett veszek 5e Ft-ért valami régebbi routert (pl.), és azt is integrálom a rendszerbe, kizárólag az USB miatt. -
Dusee
őstag
válasz
VANESSZA1 #2153 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy nem jó, csak keresettebb (itt legalább is) a kínai verzió az erősebb jel miatt. A global verzió ugyan az hardveresen, csak szoftverben korlátozzák. Ha érez az ember magában affinitást átalakítható kínaira, van leírás a topikban hozzá.
Én rendeltem az általam linkelt oldalról egyet, meglátjuk hogy teljesít, ha nem elégséges megy rá a kínai.
Új hozzászólás Aktív témák
- Minis Forum Mini PC MS-A2 Ryzen 9955HX RAM és SSD nélkül 1 év garanciával
- Gamer PC i5-14400F + RX 9060 XT 16 GB, 32GB RAM, 1TB SSD Székesfehérvár, GARANCIÁS, AZONNAL!
- Huawei Watch 5 42mm Sand Gold 904L Steel // 'Aranyló homok' rozsdamentes acél
- Lenovo Legion 5 15ACH6 (82JW006EHV) Gamer laptop
- Gyári Apple tokok iPhone 14pm/14/14p/12pm
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest