- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom mobilszolgáltatások
- A Lite-nál is lájtosabb Honor 400 érkezett
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
-
Mobilarena
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlala
addikt
válasz
VANESSZA1 #2183 üzenetére
Pont ezért hagytam meg a régi Xiaomi 3G USB-s routeremet is a rendszerben (egy szekrény mögé belógatva, láthatatlanul, kikapcsolt wifivel), mert arról megy a nyomtató. Kapott egy fix IP címet, és remekül tudom használni az USB(3-as) portját a hálózaton, hála a Padavan fw-nek. Lehet, hogy el tudtam volna adni 5-6e Ft-ért, de kezdhettem volna a problémamegoldást elölről.
Aztán rájöttem, hogy igaz, hogy nem jó a túl sok eszköz sem, de az is hülyeség, hogy minden áron egyetlen eszközzel akarom megoldani minden problémámat (persze a legolcsóbb módon).
Lehet, hogy a helyedben megfontolnám azt a megoldást is, hogy az eladás helyett veszek 5e Ft-ért valami régebbi routert (pl.), és azt is integrálom a rendszerbe, kizárólag az USB miatt. -
Dusee
őstag
válasz
VANESSZA1 #2153 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy nem jó, csak keresettebb (itt legalább is) a kínai verzió az erősebb jel miatt. A global verzió ugyan az hardveresen, csak szoftverben korlátozzák. Ha érez az ember magában affinitást átalakítható kínaira, van leírás a topikban hozzá.
Én rendeltem az általam linkelt oldalról egyet, meglátjuk hogy teljesít, ha nem elégséges megy rá a kínai.
Új hozzászólás Aktív témák
- Canton CD 1 SC Aktiv-Subwoofer + 2db Canton CD 10 + Canton CD 20 center
- Pc rx7600 xt 16gb
- Eladó Konfig I5-10400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX2060 Super 8GB!
- Meta Quest 3 (128GB) VR szemüveg megannyi kiegészítővel - szinte új állapotban, garanciális
- Eladó GAMER konfig! I5-12400F 512GB SSD 1TB HDD 32GB DDR4 RTX3060 12GB!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- Asus HYPER M.2 X16 GEN 4 bővítő.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Felturbóznád a gèped? Ezt Neked ajánljuk!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest