- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dusee
őstag
Sziasztok!
Infó, hátha valakinek jól jön:
Xiaomi AX3200 routerrel megy a mesh, viszont kell hozzá az AX3600-ra az 1.1.19 kínai FW, 3.0.22 globallal valamiért nem az igazi (manuálisan hozzáadva látszólag mennek mesh-ben, de az AX3200 valamiért nem szórt 5GHz-t, csak LAN-on és 2.4GHz-n működtek rajta az eszközök).
Kínaival reset után kábellel összekötve (AX3600 LAN, AX3200 WAN portban) automatikusan, pillanatok alatt mesh-be kerültek, minden megy gond nélkül.
Csak azért említem ezt, mert az AX3200 leírásában csak az AX9000 és AX3000 szerepel mesh kompatibilis eszközként.Ezek az "újabb" routerek érdekesek egyébként, Mi Wifi appban nem kezelhetőek, csak a Xiaomi Home-ban, de ott minden funkciója elérhető, egész pofás (mesh-ben nem, csak ha routerként használod).
Egy kérdés az 1.1.19 kapcsán, jelzi, hogy elérhető egy FW update, verziót nem ír, csak annyit, hogy 2020.10.15-i, meg az újdonságokat. A 3.0.22-t próbálná visszarakni (global verzió az AX3600-am)?
-
Dusee
őstag
válasz
Imi1981 #3186 üzenetére
Egy egyéni vállalkozó által üzemeltetett, csak előreutalással és kiszállítással dolgozó webshop, ahol annyiba kerül a router mint máshol áfa nélkül.
Nem ismerem a boltot, nincs infóm róla, de ezek alapján én kerülném, volt jó pár hasonló alapokon működő lehúzós webshop. -
Dusee
őstag
Sziasztok
Tud valaki kupont/akciót?
Kellene még egy router, de a szokásos oldalaimon elég drágák jelenleg.
Egyáltalán megéri külföldről rendelni, ha itthon 27k körül adják (jó nekem az EU, főleg az adapter miatt, átalakul majd kínaivá)?Köszi
-
Dusee
őstag
válasz
Lackooo84 #2979 üzenetére
Van IPv4 net, ha kikapcsolom a routerben az IPv6-ot azt jelzi a Win, hogy nincs hálózat, de közben weboldalakat elérek, torrent is megy, illetve az egyéb játékok is, amik valami saját szerverre csatlakoznak, csak az MS Store játék(ok) nem akarnak működni, meg pár Win szolgáltatás panaszkodik, hogy nincs net.
Plusz a NAS-omat gond nélkül elérem az IPv4 címről távolról, szerintem a Windows-zal lesz valami bibi, csak nem tudom, hogy mi
Próbáltam a registryben átállítani a címeket amikkel próbálkozik a Win net ellenőrzéskor, az sem segített rajta.
Megnézek egy másik gépet is ha hazaértem, ha ott jó lesz kap a gépem egy friss Windowst, az már csak megoldja. -
Dusee
őstag
Sziasztok!
Járt már úgy valaki, hogy Windows 10 szerint nincs IPv4 hálózat, internet?
Van net, elérek mindent, de a Win szerint nincs, emiatt egy pár alkalmazás nem indul el, vagy nem működnek netes részeik.IPv6-on "talál" internetet, ilyenkor a tálcán is a "van net" ikon van, ha kikapcsolom az IPv6-ot "nincs net" ikon lesz, de valójában van.
Telefonról osztott neten nincs ilyen gond, ott van IPv4-en internet a Win szerint is.
Lehet ez már régebbi probléma, csak most vettem észre a Forza kapcsán, nem tud a felhőhöz csatlakozni, így csak offline hajlandó elindulni, mobilnetről pedig jó.
-
Dusee
őstag
Sziasztok!
Nálam is megtörtént a Global>CN>Global konverzió, eddig minden oké, wifi jel mérföldekkel jobb valóban, ki is iktathattam az AP-ként üzemelő wifi routert a ház másik végében.
Viszont volna egy érdekesség/kérdés a Speedtest app kapcsán.
iPhone XS-en az appban max 470/260 Mb/s amit tudok mérni, szerverek között van minimális különbség, de ez a max, ugyan azon a szerveren mérve PC-n kábellel 940/320 Mb/s, tehát a szerver oldali terheltséget kizárnám.
És az érdekesség most jön, mert mondhatnánk azt, hogy ennyit bír az XS, de nPerf-fel mérve 630/300 Mb/s, helyi hálózatban NAS-on mérve pedig 680/350 Mb/s ugyan azzal az XS-sel, helyileg ugyan ott mérve.
DIGI FTTH 1000/300 a net.
Sajnos perpill ez a leggyorsabb wifis eszközöm, de más készülékeknél ugyan annyi volt a Speedtest és a NAS-os mérés eredménye.
Hétvégén járt itt egy iPhone 11 Pro ami már AX-es, az max 350 Mb/s sebességet tudott produkálni akármelyik verzióval.Tippetek van miért lehet ez?
-
Dusee
őstag
válasz
VANESSZA1 #2153 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy nem jó, csak keresettebb (itt legalább is) a kínai verzió az erősebb jel miatt. A global verzió ugyan az hardveresen, csak szoftverben korlátozzák. Ha érez az ember magában affinitást átalakítható kínaira, van leírás a topikban hozzá.
Én rendeltem az általam linkelt oldalról egyet, meglátjuk hogy teljesít, ha nem elégséges megy rá a kínai.
-
Dusee
őstag
Sziasztok!
Tudom, nem menő a global verzió, de 81$-ért van lengyel raktárból, ingyen szállítással DHgate.com-on: [link]
Kupon: DHAPR2
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA/50 FÉLE HÁZ
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest