- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
-
Mobilarena
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaben88
őstag
Sziasztok,
Regota megvan az AX3600, de panelban nekem minden ok volt a gyari EU-s megoldassal is. Viszont lassan koltozunk es szerintem kellene majd a kakao. Ti mit csinalnatok egy egyszintes csaladihaz eseten? Vennetek ez melle valami Mesh routert vagy ennek a hatosugarat tornaznatok fel? Ha elobbi, akkor mit vennetek melle? Ha utobbi, akkor mi most a legegyszerubb megoldas a hatotav novelesre, gyari szolgaltatasok megtartasa mellett (pl telefonos iOS app)?
Koszonom!
Udv:
Gabor -
gaben88
őstag
Sziasztok,
Globál verzióval használom továbbra is totál elégedetten a routert, ahogy megvettem a Speedshopban, de visszaolvasva, jól látom, hogy ez a legújabb, legegyszerübb megoldás a hatékonyság növelésére?
[link]
Illetve ez a legújabb FW, ha kell az app? miwifi_r3600_all_6510e_3.0.22_INT+SSH+MI+txpwr.zipKöszönöm!
-
gaben88
őstag
válasz
takcslajos1 #2137 üzenetére
Topikgazda csinálhatna egy rövid összefoglalót és oda be lehetne ezt szerkeszteni!
-
gaben88
őstag
válasz
enginev3.0 #2110 üzenetére
Én is agyaltam rajta a kíváncsiság miatt, de egyenlőre nem foglalkoztam vele, panelba elég a global setup is...
De majd írd meg azért, hogy, hogyan sikerült!
Viszont az iPhone 12 Mini-m 3XX / 3XX-es sebességet dob közel a routerhez Speedtest appban mérve.Digi1000-es nettel. Míg kábellel a PC-m 9XX / 3XX-et hoz.
-
gaben88
őstag
Mivel nem merek belevágni a Global verzió CN verzióssá alakításában, pont azon agyalok, hogy eladnám a Globál verziós, hazai garis, Speedshop-os AX3600-om és rendelnék EU raktárból egy kínai AX3600-at, mert csak furdal a dolog, hogy csak erősebb jelet sugároz, de most dchard megint elbizonytalanítot, mert tök logikus amit mond...
-
gaben88
őstag
válasz
takcslajos1 #1776 üzenetére
Köszönöm a leírást. Elmentem a hsz-ed és egy bátrabb pillanatomban lehet nekiállok! KÖSZÖNÖM!
-
gaben88
őstag
válasz
Gabesz87 #1443 üzenetére
Pár napja használom, nekem eddig nagyon OK! Előtte is Xiaomi routerem volt szintén, egy Mi Router 4A Gigabit Version.
Én azért vettem itthon, mert gari és mert így a webes felület, Google fordító nélkül is angol!
Az AX1800 nekem jobban tetszik és jobban el is helyezhető (3600 nagyon nagy), de a belső kevesebb antennák kisebb(?) hatótávja és az IoT antenna miatt én a 3600-ot választottam!
Ajánlom ezt a cikket: [link] -
gaben88
őstag
Sziasztok,
Ma lecseréltem a Mi Router 4A routerem egy ilyenre. Speedshopból jött, ott volt itthon a legolcsóbb. 37990 Ft. Beállítás szokásos Xiaomi, szerintem egyszerű. A router megdöbbentően nagy, kicsit át is kellett variálnom 1-2 dolgot.
Amúgy global fw frissítéssel kezdtem, minden ok eddig. Viszont a health mode pontosan micsoda? Illetve a beamforming automatikusan, mindig be van kapcsolva?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- iPhone topik
- OLED TV topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Linux kezdőknek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Óvodások homokozója
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest