- Mobilhasználat külföldön
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- 8849 Tank 4 Pro - interpol-álom
- Rossz iPhone-t másol a OnePlus
- Így néz ki a Vivo X300 Pro, és két vele rögzített 4K 120fps videó
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
Jól értelmeztem a rosszul megírt kérdésedet...
Azt írtad:"Nem lényeges, hogy én mit érzek és mit nem."
előtte meg:"
Valaki kifejtené ezt a jelerősség dolgot, hogy műszakilag hogy is van ez?
Nekem kínai routerem van és nem érzek különbséget a legerősebb és a leggyengébb jelerősség között. (Illetve bizonyos körülmények között még jobb is a kisebb jelerősségen.)
Szóval én azt gondolnám, hogy mivel itt két eszköz közti oda-vissza kapcsolatról van szó, ezért ideális esetben mindkét oldalnak egyforma jelerősséggel és hasonlóan jó antennával kellene rendelkeznie. Ha valamelyik oldal gyengébb, akkor az lesz a szűk keresztmetszet és ezt nem kellene befolyásolja, ha másik oldalon jelerősséget emelünk. A mobil eszközök antennája és adóteljesítménye is elmarad a routerétől, ezért hiába kapná az adatokat, ha amit ő küld, az már nem jut el a routerig. Rosszul gondolom? És itt jön be amit írtam, hogy nekem néha még jobbnak is tűnik a routeren beállított kisebb adóteljesítmény: Amikor maximumra van állítva, akkor két szobával arrébb is 5 GHz-en csatlakozik a telefonom és 2-3 Mbitet mérek, ráadásul állandóan szakadozik a hálózat. Az adóteljesítményt kicsire állítva viszont már kénytelen 2,4 GHz-en csatlakozni a telefon, és máris stabil és használható sebességű a kapcsolat."És ebben ott a félreértés, hogy leredukáltad a folyamatot antennaméretre, sugárzási értékre, holott a telítettebb frekin, telítettebb csatornán ugyanaz a sebességcsökkenés sokkal hamarabb következik be, szóval nem csak hogy arra nem emlékszel, mi volt a fontos, még visszaolvasni se voltál hajlandó, hogy mit jelöltél meg, de ezek szerint még leírni se tudtad, mit akarsz, és csodálkozol, hogy az erre adott logikailag hibátlan válaszokat sem érted.
Nincs több kérdésem!
Új hozzászólás Aktív témák
- Ritkaság eladó!!! i5-5675c Iris pro grafikus maggal.
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+ IPS
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 - Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD - Szépséghibával, áron alul!
- Eladó Lg Ultragear Oled 27GR95QE-B, garis 27.02ig
- be quiet! Pure Rock 2 Black 150W TDP Foxpost az árban
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Update 09.20. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3260, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest