- Telekom mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Elindult a Qi2 25W tanúsítványok kiosztása
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pulyka jocó
senior tag
válasz
Silenzio #602 üzenetére
Melyik szolgáltatónál vagy, és ,,mit tud" a SIM kártya?
El is mondom miért így kérdezem. Nekem van céges yetteles adatkártyám, lényegében egy adat megosztó. Mivel ez NET apn-el kapcsolódik a hálózathoz, így meríti a telefonomat mint a picsa. Nem is értettem mi van a telefonjaimmal (ezt még a 2 korábbi Samsungomban használtam, egyszer kivettem a kártyát és csak lestem hogy dupla annyi lett az üzemidő.
Lehet nálad is hasonló az eset, mert én március óta használom a Xiaomi 14-et, 1 simmel (Yettel, fizikai) 4G-re korlátozva (sztem akkora baromság teloban az 5G hogy vmi hihetetlen), és lazán kibír egy munkanapot általában sok nyomkodással, folyamatos GPS-el stb stb. -
barackle
tag
válasz
Silenzio #602 üzenetére
Jah, az fontos kiegészítés lehet, hogy nekem csak egy sim van benne, és mivel a vodafone kis csomagoknál 5 mbit-re korlátozza a sávszélt (nem is tudom megfelelő jelzővel illetni ezt a digitális "előrelépést"...), így kikapcsoltam az 5G-t. Szóval azzal nincs tapasztalatom, de valamennyivel biztosan jobban merít.
-
sphe
senior tag
válasz
Silenzio #590 üzenetére
A nem látszó SOT valóban zavaró, én feltettem egy appot miatta. Az akkumulátor élettartama neked szerintem ott bukhat, hogy a gsmarena gyakorlati felhasználás (telefonálás, netezés és videó nézés) terén hangsúlyosabban mér, nem fektet akkora hangsúlyt 4k videóra és játékra. A másik dolog ami miatt az akksi gyorsabban merülhet, az a kezdeti időszak (első 1-2 hétben amíg a rendszer nem áll be magasabb), és a gyári weather alkalmazás hely hozzáférés letiltása meg tudja oldani a helyzetet. (ha nem, akkor gyári vagy 3rd party appal ki kell deríteni mi akad be)
-
barackle
tag
válasz
Silenzio #591 üzenetére
Én MiBand 4-et használok Zepp Life appal (ez lehet nem ugyan az, mint az általad említett Zepp?), de nincsenek ilyen problémáim, folyamatos a kapcsolat és jönnek az értesítések. Nálam az akku kímélő kikapcsolása, auto start engedélyezése és a lakatolás elég volt emlékeim szerint.
Az akku amúgy valóban lehetne acélosabb, de ennyire azért nem tragikus a helyzet, ott szerintem valami beragadhatott. Nálam 7-10% körül merül egy éjszaka.
A hagyományos SOT kijelzés (ha ugyanarra gondolunk) szerintem nincs már meg a gyári HyperOS-ben (xiaomi.eu -t nem tudom), csak annyit mutat, hogy adott napokon mennyit ment a kijelző, de ennek nincs köze a töltési ciklusokhoz, naptári napokra bontva mutatja az összesítést. A battery menüben pedig sajnos már nem mutatja azt, hogy a screen mennyi energiát evett.
Kicsit olyan, mintha a szoftver nem lenne teljesen százas nálad, volt factory reset vásárlás után?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest