- Yettel topik
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- HMD Skyline - jó szerelés
- Google Pixel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sly1024
csendes tag
Egyetértek. Bár én főleg a rock és metál zenét szeretem, azért a dallamosabb tüctücöt is meghallgatom. Az Xe200pro-n szépen szól az is (pl. Milk Inc., Kate Ryan). Ha nagyon dübörögtetni akarod, akkor kicsit rá kell tolni az EQ-val. pl. amikor BKV-zom, az eléggé elnyomja a mélyeket.
-
gevike
csendes tag
heavy, rock, klasszikus, akusztikus, gitár, hát ilyesmi. sok mr2, sok guitarhero zene, rhcp, manu chao, stb. nekem nokia bh55 bluetooth headsetem van az omnia2höz és nagyon szeretem, mert jól szigetel, tehát metrón is hallgatható és szépen szól az én megítélésem szerint.
-
Roachy
senior tag
Bizony!
Én is átvettem a sajátjaimat.
Én ugyanazt a gumiharang készletet kaptam a TDII-höz és az N3i-hez is. De elég bőséges, a szokásos S/M/L méreteken kívül, még 1-1 dupla és tripla harangos, illetve a szivacsos. Úgyhogy elégedett vagyok.
Üröm az örömben, hogy amit szereztem Iphone fordítót androidhoz, nem működik.Így a headsetet nem tudom használni egyenlőre.
Tudja valaki, hol és hogyan lehet a legegyszerűbben hozzájutni egy ilyen adapterhez?
Külföldről rendelve a postaköltség többe kerül, mint maga a cucc.Ja és természetesen Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
-
Ba.G
aktív tag
Ha már szóba került itt - mert a paypal topikban nem jött válasz:
Láma kérdés: (az "eredeti" banki terminológia szerinti) hitelkártyát lehet/szabad/ésszerű/biztonságos paypalhoz rendelni?
Van domború MC debit- meg Visa hitelkártyám is (elég magas, ~1M Ft) kerettel. A kérdés úgy merül fel, hogy érdemes-e magas limitet és hitelkeretet feltennem a hitelkártya előnyeiért (1x-i konverzió a Visasága miatt, kamatmentes hitel stb.), szemben a debit pénzfogadási képességével. (Itt kb. ezt vélem tudni a serpenyőbe tenni, bár lehet, hogy a hitelkártya sem probléma ebből a szempontból.) Tehát egyelőre a Visa hitel tűnik a jobb opciónak, számolva azzal, hogy amcsi bankról van szó... (Ebay-en eladni nemigen akarok.)
-
Varoz
addikt
Elektronikus levelet nem kaptál még tőle, arról, hogy feladta a csomagot?
A 8-át nálam ne számold, mert este 10-kor rendeltem meg.
2 napot szuttyogott ha azt vesszük. Ebből egyet megértek, mert jó pénteken nem jutott el. De, hogy hétfőn miért nem, azt nem értem. Na mindegy, megérkezett és ez a lényeg. -
Tomate
veterán
Beérkezett rendben minden pénz. Meg is tudtam venni a kocsira az új felniket
Viccet félretéve, tényleg mindenkinek megjött as befizetése és megrendeltem, sőt már ki is fizettem a füleseket Thomasnak. Szerintem jövőhéten már nálam lesz. Ide a fórumba írok ha megérkezett a cuccos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Panasonic TX-L47E5Y 47" LED TV eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- 512 GB-os PCIe 4.0-as M2 SSD-k garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest