- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
korcsi
veterán
válasz
superecneB #911 üzenetére
A szilikon rugalmas a tűszúrás "összezáródik" miután kihúztad a tűt, nem?
A megoldás lenne ha a házba beleterveznének egy kicsi járatot a membrán két oldala közé, lehet csillapítva is ,úgy kevésbé szól bele a hangképbe, és megmaradhat a füles zártsága, kívülről ugyanúgy nem szűrődnének be hangok. -
PR0JECTNR56
addikt
válasz
superecneB #904 üzenetére
Az ötlet jó, ezen már én is gondolkoztam, csak a miután felhelyeztem a csőre a Hybrid-et olyan sokat visz el a széles hangvető cső a kilyukaszthatő részből, hogy ahol ki tudnád szúrni, ott már rég a füledben van a harang és így nincs értelme.
Ráadásul a TD-met már jó ideje nem használtam, talán 2 hónapot, ha ment összesen, mivel vettem egy Shure-t, ami azért egészen más világ a Xears-hez képest.
Most egyébként a Hybrid bogyók a Shure-ra vannak téve, aminek egy kicsit átalakítottam a hangvetőcsövét mivel túl vékony a Hybrid-nek. -
PR0JECTNR56
addikt
válasz
superecneB #899 üzenetére
Ha pl. Sony Hybrid harangod lenne, ami optimális a füledhez, akkor olyan dobhártyarepesztő reccsenést hallanál egy óvatlan behelyezésnél, hogy a fogtömésed is kiesne.
Az lenne a jó ha lenne a fülesház hátsó vagy alsó részén egy tűhegyni lyuk és a nyomás kiegyenlítődne mikor beteszed a füledbe. Viszont ennek házilagos kifúrását nem ajánlom, mivel nem tudni hogyan hatna a fülhallgató hangjára. -
korcsi
veterán
válasz
superecneB #899 üzenetére
Ez a hang jelenség független a csatlakoztatástól, ez inkább "mechanikus" jellegű probléma. Tehát jól szigetelő szilikon haranggal (ez fontos) behelyezéskor sincs semmiféle recsegő pattogó hang?
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
superecneB #895 üzenetére
Ezt lassan beszerkesztetem az 1. hsz.-be, mert egy csomó Xears-nél előjön.
-
korcsi
veterán
válasz
superecneB #893 üzenetére
Driver-flex van?
-
MPeter87
őstag
válasz
superecneB #889 üzenetére
A vetőcső kialakítása is más, sokkal kisebb lett!
-
F-ECT$
titán
válasz
superecneB #887 üzenetére
Jöhet a teszt, szerintem azt még megvárom aztán rendelek. Hátha addig befut még valaki, és felezhetjük a 8 Eu-s szállítási díjat.
szerk: ezek vannak versenyben: XE200Pro, XR120Pro, Ultraphile, TD (ez passz még, hogy melyik)
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
superecneB #855 üzenetére
Igen az lenne, bár szerintem semmilyen lényeges változásra nem lehet számítani az elődhöz képest.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
superecneB #844 üzenetére
Elvileg csak 1 év, de ezek szerint mint olyan sok más dologban Thomas itt is eléggé összevissza kezeli a dolgokat.
-
kabanka
aktív tag
válasz
superecneB #842 üzenetére
Írj neki hogy már lejárt a garancia, ennek ellenére vágjad el és fényképezzed le? Aztán meglátjuk mit válaszol.
-
Tomate
veterán
válasz
superecneB #498 üzenetére
Nem vagyok kereskedő
Szimplán segítek lebonyolítani a rendelést. Előzőekben egy 16db-os rendelést bonyolítottam le. Ha 5 ember fixen összegyűlik segítek ismét!
-
Mittu88
senior tag
válasz
superecneB #494 üzenetére
Magyarul ingyér adja, de 8euro a postaköltség. Javaslom Tomate kollégának írjál, ők adnak le rendelést és akkor a 8 euro töredékét kell fizetned, megúszod 3-4-5-600Ft-ból.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
superecneB #491 üzenetére
TD III Black Wood lesz a tiéd az első szériából.
-
Tomate
veterán
válasz
superecneB #489 üzenetére
Keress egy embert aki gariztatás miatt szétvágta a fülesét szerezd meg tőle azt az oldalt ami neked kell és indulhat a barkács. Pl.: Őt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Asztalos klub
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest