- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ide nem akartam hirdetni, mert az tilos
Nincs vele semmi baj, nagyon szépen szól, sőt, a helyzet az,hogy amennyire basszus b*zi voltam (Sennheiser cx500), az N3i-n még túl sok is a basszus, de azt tudom headsetként használni, és rájöttem,hogy kettő Xears fülest tartani meg elég nagy luxus.
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sajnos sehol nem találtam perpill eladót, pedig nézelődtem alaposan. Sőt a weboldalukon is csak ezt a walnut félét, ami szerintem ocsmány. A másikból nem is lehet rendelni vajon?
ui: közben megleltem már a fekete verziót is, vak voltam
Valamint a TD4-ről mik a vélemények?
-
Fkris
őstag
Nemnem, ő szigorúan csak pórázban mehet repülni, soha nem engedem, hogy megegye a főzeléket....:/
Én pedig mindegyikre vigyáztam, mint a szemem fényére
Nemszeret engem a fülhallgatók ura, ezt ki kell jelentenemThomas meg még minig nem válaszolt a szombaton elküldött képemre, címemre, szal elfoglalt lehet.mondjuk az első cserénél sem válaszolt, csak amikor külön rákérdeztem, h mivanmár?
-
bradam
aktív tag
1 évnek 1 év,de ezt írta szó szerint(remélem szabad) :"when you have used 7 month , than i think it was not a factory mistake.
So maybe accident on doorgrip?? Than ist not a Warranty!"
Küldtem még neki 2 képet is, hogy látszódjon,hogy nem érte fizika sérülés, mégis ezt írta vissza. -
superecneB
őstag
Miért most fognak rendelni, vagy pedig Tomate kereskedő?
Air Maillel, 3 euróból biztos nem fogják lepostázni, írtam nekik hogy elütött egy autó, így kéz ki most a füles de még működik tökéletesen és meg szeretném szerelni, erre 22percen belül (vasárnap!), jött a válasz, hogy sajnálják, és 8 euróért le tudják nekem küldeni airmail. Elég korrekt support ha már itt tartunk, bár én még külföldi cégekben nem csalódtam. (Dell, Logitech, és most Xears) ez nálam +1 pont
-
-
Roachy
senior tag
Nálam Gabcsika fórumtárs szintén jelezte, hogy betársúlna, így már pont 4en vagyunk. Csak közben megtudtam Na.G-től, hogy nem bpi vagy. Ennyivel jobb paypalon mint számláról? Mert így még másik 3 embernek postázhatsz. Egy kicsit sztem megbonyolítja, mintha csak 1 valakinek kell.
-
Ba.G
aktív tag
Na, Lama_lamm kiesett, tehát mégis muszáj lesz vkinek átvenni közülünk a csoportos Xears-rendelést. Legkésőbb jövő hét elején visszatérünk rá! (Nekem amúgy nem lenne sürgős, ráér karácsony után is.) A többit talán magánban, hogy ne terheljük a fórumot. Engem kereshet az ügyben bárki, viszont nincs paypal-em.
Ka, most értem a végére, látom, már eldöntötted közben a kérdést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes konzol + 6db játék garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 256GB 15.6" FHD Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Update 08.11. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest