- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
GabN73
addikt
válasz
Sly1024 #1122 üzenetére
Értem, értem, nekem N3i-m van, engem is meg meg szoktak nézni hogy mi a picsa az a fülemben, de csak azért mondtam, mert valaki kifejezetten nem szeretni ha bámulják
SHiZUOKA: ha tehetném, én is zárt fejessel járkálnék, de mostanság már nem vagyok annyira zeneb*zi (sajna), másrészt pedig jó dolog ha hallod hogy mi történik körülötted
-
XtremLor
őstag
nekem még nem jött meg a füles viszonyítási alapom nincs, de van itthon Sony Hybrid bogyó én szeretem, ezt fogom rádobni....4 méret van benne szerintem találnál olyat ami jó neked is. Van belőle talán nagyobb csomag is ugy rémlik abban több méret is van.
-
kabanka
aktív tag
postával tuti. De a német határig a német posta oldalán találod meg a csomagod. Ezt mellékelni szokta a levélben. dójcslandposzt. valami
a garanciáztatásra az a 7 hónapos dolog, nem tudom olvassa e még akit érint ez a dolog. Nekem pár hét alatt tönkrement a füles és írtam neki, de vagy 80szor le kellett írni miután azt írta küldjem a képet ahogy szét van vágva a füles megtettem ezek után mikor rákérdeztem mert nem reagált újból el kellett magyarázni miért is, meg hogy most mivan. majd elküldte a régi tracking numbert aztán utána hazugnak is nevezett... ezt mondjuk Online követte el, végül megkaptam a csomagot de amilyen köröket kellett futni miatta, bizony eléggé elbizonytalanodtam, van egy gondolatom hogy lehet sokan próbálkoznak garanciás cserével kamuból meg hasonló történetek és már kezdi ő is ezt megérezni.Az a ph-s emberke sem véletlenül vett rossz xears füleseket
lehet ezzel trükközött....
-
kabanka
aktív tag
Az árakat váltiztatja kedve szerint
Pl Amazing A330Pro 109 euro volt amikor vettem a kuponnal persze olcsóbban. Azzal egyidőben Az Amazing A330M ami mikrofonos is és semmi más különbség nincs minőségben a Pro és az M között és mégis az A330M csak 24 euro volt
Ha jól emlékszem nemrég a Reference is huszonpáreurós tételek között volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- LG LCD és LED TV-k
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Philips Hue – az okos lámpák királya
- Milyen légkondit a lakásba?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ASUS notebook topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Logitech G935
- Creative Sound Blaster Live! 5.1-es digitális PCI hangkártya
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 87% akku
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest