- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mandarinn
senior tag
Köszönöm most már nekem is benne van kb 45 óra.
Az elején kicsit megijedtem mert a közép és magas nagyon háttérben volt a mélyeket meg elég bunkó módon adta elő.
De most már nagyon durva lett minden tekintetben. Minden pont ott van ahogy tetszik nekem. A közép és a magas kitisztult és helyére került. A mély pedig pont annyival több a kelleténél amennyi még bele fér és szórakoztatóvá színezi a zenéket.Bátran ajánlom mindenkinek. Nem véletlenül ajánlgatják mindenhol
-
Mittu88
senior tag
elképzelem, hogy mennyit töprengett Thomas, hogy mi legyen a sok maradék alapanyaggal
Szólni kéne neki, mert ez így nem frankó. Én amúgy 1 pár gumiharanggal többet kaptam a TDII-esemhez, de azt hiszem nem terelem jogi útra a témát
Te viszont joggal garanciáztathatod a fülest.
Én annyi negatívumot tudnék hozzáfűzni így elsőre, hogy a kábelét vastagabbnak képzeltem el, valamint 2 percig hallgattam ezeket a bejáratós hanghatásokat (brown noise és társai) és megfájdult kicsit a fejem tőle. Nem tudom, hogy a fülestől, vagy a hangoktól.
Most pár napig bejáratom, aztán meglátom, hogy mi leszu.i.: eddig nem volt olyan fülesem, ami megmaradt volna a fülemben, a TDII viszont a triplagumiharangossal masszívan bent marad, tökély
-
PR0JECTNR56
addikt
Ha kibír egy évet az már jó. Nálam a fülesek a rendkívüli odafigyelés, karbantartás, elővigyázatosság mellett 8-9 hónapig bírták átlagosan (kivéve a Pioneer SE-Cl21-et az a rekorder a maga 14.5 hónapos korával és még mindig megy). Mondjuk a napi 3 esetenként 4 óra használat lehet kicsit betett nekik.
-
Ba.G
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG QE65Q800T 165CM 8K SMART PRÉMIUM % AKCIÓ!!
- SAMSUNG (UE75CU7172) 190CM 4K SMART PRÉMIUM MODELL! AKCIÓ!
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- SAMSUNG (SP-LFF3CLAXXXE) DLP SMART PROJEKTOR ÚJ MODELL! AKCIÓ!
- LG 50QNED85T3A 4K UHD Smart 120Hz TV Kiemelkedő Képminőség, Professzionális Gaming!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Xbox Ultimate előfizetések
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest