- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
válasz
csuvicsuva #98436 üzenetére
Most nem tudom, hogy random csak választottál egy képet Riddickről, vagy a második film poharas-peckes jelenete ihletett, de kudos.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Elvileg full végigjátszás is van már Callisto-rol, szóval óvatosan böngésszen akit érdekel. (Kb 14 óra hosszú azt írják)
-
persil
nagyúr
válasz
HartgeH3-2.8 #98435 üzenetére
Ohm, erre most hadd ne mondjunk csunyasagot, de ha ezt neki kulon kell kernie, mert a jatek az o rovasara megy, az baj...
-
persil
nagyúr
válasz
Total hivatalosan beszartam!
Pedig eleg rongy napom van a meloban, de ezert onmagaban megerte ma belepni.
-
persil
nagyúr
válasz
csuvicsuva #98430 üzenetére
Ekekeke...
Jo, jogos, alairom.
-
.LnB
titán
Micsoda, csudajó tesó vagyok!
Hugom vesz a férjének új fejhallgatót karácsonyra, az XS-hez. Kérdezi, hogy mit ajánlok, COD-ra?
CODra?! Mondom... ezt: [link]
De írtam neki, hogy el se tudom képzelni, hogy ez ennyiért hogy szól. -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Legend
-
csuvicsuva
addikt
válasz
HartgeH3-2.8 #98435 üzenetére
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Nektek nem mondja az asszony, hogy néha engem is nyomkodhatnál?
Dec 10 lejár a gamepass, és úgy néz ki nem úszom meg. Hiába ünnepek. -
csuvicsuva
addikt
-
válasz
Én meg konzollal és kontrollerrel és TV-re kötve...
Neked akkor olcsón megvan...
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Középszerű, persil az Elden Ringet is fejhallgatóval vitte végig.
-
rinpocse
aktív tag
válasz
FollowTheORI #98425 üzenetére
Köszönöm!
"...Jobb, ha a konzol -> TV be (sima HDMI port) -> TV ki (ARC/eARC) -> soundbar a sorrend.
Ez a biztosabb általában, és akkor mindegy a soundbar mit tud...."Akkor igy lesz, mert a 4K és a HDR azért nem hátrány!
-
válasz
rinpocse #98422 üzenetére
Ez attól függ a soundbar milyen videó jelet enged át és hogyan... már ha az input lag, a 4K meg a HDR fontos.
Jobb, ha a konzol -> TV be (sima HDMI port) -> TV ki (ARC/eARC) -> soundbar a sorrend.
Ez a biztosabb általában, és akkor mindegy a soundbar mit tud.
Az audio kimenetet kell még a konzolon, és a TV-n megfelelően konfigurálni, attól függően megintcsak mit tud a TV átvinni meg a soundbar dekódolni. -
icemad
nagyúr
válasz
rinpocse #98422 üzenetére
Az elgondolás jó, nálam is így van a soundbar. Használtan vettem egy Sonyt. Ha hazaérek megmondom a pontos típusát is.
De csinálhatod úgy is, hogy a tv-be kötöd az xboxot és a tv-ből csak egy hdmi kábel megy a soundbarba. Természetesen mindkét eszközt (tv+soundbar) hdmi arc porton keresztül. Attól függ, melyik megoldás az egyszerűbb nektek. -
rinpocse
aktív tag
Sziasztok!
Adott az unokáimnál egy LG 65 Nano 793NE TV és egy XBOX XS. Mivel nincs semmilyen hangrendszerük, ezért egy soundbar vásárlásán gondolkodom.
Jól gondolom-e, hogy az alábbiak szerint működik-e a rendszer?
1. Csatlakoztatom a konzolt a soundbar HDMI-bemenetére.
2. Egy másik HDMI-kábellel csatlakoztatom a soundbart a TV-hez, a HDMI ARC-porton keresztül.
Ha ez az elgondolás jó, akkor milyen soundbart ajánlanátok, ésszerű határok között?
Köszönöm. -
douggutaby
tag
válasz
l.skywalker #98417 üzenetére
#98416consono
#98417l.skywalker
köszönöm -
total90
veterán
válasz
l.skywalker #98111 üzenetére
Azzal kezdtem.
Végül ment egy full reset, de az sem segitett.
Most épp megy a garanciaztatás. -
l.skywalker
Topikgazda
válasz
douggutaby #98415 üzenetére
Szia,
• minden 360 BC játék kompatibilis a Series rendszerekkel, ugyanúgy tudod használni mint 360-on. A mentéseknek viszont felhőben kell lenniük.
• a GTA5-nél ha jól tudom csak az Online mentéseket lehet átvinni
• a külső bővítésnél csak akkor szükséges az official kártya, ha Series Patched játékot akarsz futtatni külső meghajtóról. Egyéb esetben minden játék futtatható egy SSD-ről. HDD-ről is de az jóval lassabb.
• nem pont olyan mint a Stadia Pro, mert ott be is kellett "húzni" a játékokat, hogy meglegyenek. Ez inkább olyan mint a Netflix vagy a Spotify. Amíg van előfizetésed, addig hozzáférsz a teljes tartalomhoz, de a tartalom változik. Havonta 2x be- ill. kikerülnek játékok. De ha valamit elkeszdesz Game Pass-ban, utána mikor újra lesz előfizetésed fogod tudni onnan folytatni.
• jelenleg még a One szériát sem sikerült elhagyniuk teljesen a fejlesztőknek, nem várható olyan a közeljövőben (ill. szerintem sosem), hogy egy játék csak Series X-re jön ki.De facto: Ha az anyagiak megengedik, mindenképp Series X-et vegyél.
-
consono
nagyúr
válasz
douggutaby #98415 üzenetére
Nekem S van, de ha hosszú távra tervezel vele, akkor az X jobb választás lehet. Csak ugye megéri e, ha keveset játszol vele...
Megy minden játék S-en is, csak alacsonyabb felbontásban/frame rate-tel, meg raytracing nélkül. Ha megvettél valamit 360-ra és BC, akkor azt simán fogod tudni telepíteni, én pl. a Witcher 2-t még 360-on kezdtem el, de a Series S-en fejeztem be. Azt viszont nem tudom, hogy a különböző verziók mentései között van e átjárhatóság...
HA USB-n kötsz háttértárat a Series gépekre, akkor kevés kivétellel ott csak tárolni tudod a Series S/X játékokat, de a One/360 játékok futnak is róla. -
douggutaby
tag
Sziasztok,
Kérlek, segítsetek a kérdések megválaszolásában, vagy javítsatok ki ha hülyeséget írok. Sok olvasás és review megnézése után sem tudok dönteni. Series S vs X
Egy xbox 360-om van már vagy 10 éve (One sose volt), de szinte csak a gyerekek nyomják a just dancet rajta. Kb 2-3 havonta pár napot játszom, így a Stadia nekem volt teremtve, de csak volt.360 költözés (account marad):
- Van pár lemezes játékom, de series S-nél ezt bukom, ha meg nem bc (pl gta V), akkor meg úgyis mindegy. Ha 360 bc játék xboxtól vásárolva, akkor azt át tudom költöztetni? pl Lego Star Wars complete saga? mentésekkel?
- Ha megveszem pl a GTA V series verziót, át tudom rakni a mentésem?
Storage:
- Van az irdatlan drága microsoft ssd és van usb 3.0 hdd lehetőség. Ha SSD, akkor arról tud menni a játék? Ha HDD, akkor csak arra jó, hogy belső tárhelyről elrakjam ha kevés a hely és bármikor visszarakhatom?
Game pass:
- Ez kb olyan, mint a Stadia pro? Amíg tart a subscription, addig tudok a játékokkal játszani. Ha nincs, akkor nem. De ha már egyszer letöltöttem és kikerül a gamepass kínálatból, de újra van előfizetésem, akkor játszható lesz?
Minőség:
- A series S gyengébb, de nem valószínű, hogy a legmodernebb játékokat megveszem. Ha meg mégis, akkor is vinnie kellene a S-nek, max egy fokkal rosszabb képminőségben. Várható, hogy egyszer olyan játékok jönnek ki, amiket S nem tud már vinni, de X igen?
4k tv-n játszanék, de emiatt nem vennék X-et.Egyedül az szólna az X mellett, hogy időtállóbbnak tűnik hosszú távon, és én arra tervezek. Meg a nagyobb tárhely.
Meg fogom bánni az S vásárlását, vagy erre a felhasználásra tökéletes?
köszi -
EmThor
addikt
Kontrollert melegen tartó minikabát 25$
-
Steve1207
veterán
Evil West - Digital Foundry Tech Review volt már?
(#98408) homerhamm: ha már NFS a téma, érdekességnek UG2 UE5-ben (a végén van gameplay is) [link]
-
homerhamm
addikt
válasz
lkksioskdl3 #98407 üzenetére
Szerintem csak a Heathez hasonlította a játékot, szerintem is úgy néz ki mintha egy Heat next-gen patch lenne.
-
-
Zoshi85
aktív tag
válasz
thedivision2 #98404 üzenetére
NFS heat. + Takony csík ahogy mondtad.🤣 + Heat Nextgen patch ( Arra értem hogy nem 30 fps mint a heat), KB ez. 10 óra trial beosztva, majd 1 év múlva ea play be jön a teljes. Ennyit ér. Többet nemigen. 🤣
-
thedivision2
aktív tag
Hát ez az új NFS, nem az az NFS amit a többség várt szerintem...
Arról volt szó, hogy a mesés takonycsíkot ki lehet kapcsolni majd...na nem lehet.
-
icemad
nagyúr
válasz
nincsnév007 #98395 üzenetére
Persze.
-
-
darkstreet89
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Suzuki topik
- Filmvilág
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest