Hirdetés
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- MIUI / HyperOS topik
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
válasz
darkstreet89
üzenetére
Callisto pénteken kiderül, Evil Westről van már rengeteg teszt.
-
nincsnév007
addikt
Elkezdett "beragadni" a B gombom. Arra is kérhető a garancia?
-
vg
veterán
válasz
darkstreet89
üzenetére
Nem fogsz lecsúszni semmiről, bukott az a játék. Egy hónapja jelent meg, most már -50% akció. Steam-en 1500 ember játszik vele. Egy hónap és benne lesz game pass és ps extra-ban.
-
homerhamm
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Amúgy a cloudból játszott játékokért is kapsz acsit?
Vagy azokért nem ad? -
matex
aktív tag
válasz
pourri
üzenetére
Köszönjük szépen a megosztást! Így végül az Alpha mellett döntöttem.
Itt a link hozzá, csak áruházban lehet megvenni, és mivel én is az utolsót hoztam el, így aki ebben a fülesben gondolkodik, annak nem árt sietnie.
-
-
eL Geri
őstag
Mivel nincs Series-em, csak One-om, most jutott eszembe, hogy a A Plague Tale: Requiem azért játszható lenne Cloud is.
Most épp nincs GPU-m, ezért kérdezem előtte: Valaki próbálta Cloud-on ezt a játékot? Milyen? Mivel úgyis olvastam, hogy csak 30 FPS, így talán nem annyira vészes a delay. Valamint mit lehet tudni, a Cloud futtatás az Series S vagy X -nek felel meg, miről stream-elik?
Vezetékes, 30Mb-es nettel használnám.
Előre is köszi! -
raziel01
veterán
válasz
darkstreet89
üzenetére
Annyira azért nem lett jó, hogy emiatt bánkódni kelljen. Gyorsan kapott 40%-ot. Én még azt is el tudom képzelni, hogy karácsonyra kap egy 50-et.
-
darkstreet89
tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ejj akkor le csúszok a Gotham knightsról, mert addig nem lesz fizu, csak dec 1 este

-
Zoshi85
aktív tag
Elindult az NFS Unbound 10 óra trial akit érdekel.
Számomra ez se váltja meg a világot. -
l.skywalker
Topikgazda
Aktuális Deals with Gold (DwG) akciós lista
December 06. ~12:00 - ig érvényes ajánlatok:This Week’s Deals with Gold and Spotlight Sale, Plus Xbox Black Friday Sale*
*a Black Friday-nek november 30-án van vége (vagy lehet, hogy nálunk december 1. ~12:00 körül ér véget)
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Dawide@axele
üzenetére
Sajnos nincs, csak az erre szabványosított működik
-
Dawide@axele
aktív tag
Sziasztok!
Van valami megoldás arra ,hogy az Usb fülesemet valahogy használjam az Xbox-hoz.A régi Xbox one fülesből már 2-őt elhasználtam de van 2 Usb-s és ha lehet inkább azt használnám és nem vennék újat! -
oriic
HÁZIGAZDA
The Settlers: New Allies - Developer's Update
PC-re februárban, konzolokra majd később.
-
zotyi8
tag
Üdv!
Konzolvilágtól vett kontroller gariztatása hogyan megy vidékről?
-
Lehiñito
senior tag
Sziasztok.
Ha már headset a téma.
Van egy xbox wireless headsetem. Partiban a bal oldali tekerővel nem tudom állítani a csevegés és a játék hangja között a hangerőt. Eddig tudtam és minden hibátlanul működött. Hiába tekergetem, nem hallom a partiban az embereket, csak a játék hangját. Ők hallanak engem. A hangerő beállításoknál sem mozdul a headset-csevegés keverő a skálán. Már leválasztottam a konzolról és újra hozzáadtam, lefrissìtette a fülest is, de így sem működik ez a funkció. Tudok még szerintetek bármit tenni, vagy gariztassam? December 26ig még garis. -
korren
aktív tag
válasz
homerhamm
üzenetére
Én is gondoltam erre, hiszen az FH3 korábban hiba nélkül felment ugyanerről a lemezről, most nem.
Van rajta 2 db karc, de ugye előtte nem néztem, mert nem volt gond...Vhol az IT-s lomjaim között talán még találok "szőrös" CD lemezt, ami az optikai olvasó fej tisztítására volt hivatott a(z) (h)őskorban

-
Czimby
addikt
válasz
korren
üzenetére
Én poliroztattam meg x360-ra karcos lemezt.
(Amit karcmentesnek hirdettek...)
Hibátlan volt a végeredmény!
Viszont ha nem brutál karcos lehet máshol van a baj.
Pl ha a címkés oldalon van kis sérülés az nagyobb baj mintha a tükrös felén lenne.
A címkés oldal az adathordozó és csak kb a festék védi. -
oriic
HÁZIGAZDA
MS store leak, vagyis kiderült, hogy Xbox konzolokra is jön a The Settlers New Allies. [link]
-
homerhamm
veterán
válasz
korren
üzenetére
Ilyenkor nem lehet, az Xbox-al volt valami? One S-nél én is így jártam az FH3 / AC Origins párossal. Bar az mindíg 5%-nál állt meg.
Tegnap leszedtem az FH3-at SX-re és szép gyorsan jött lefele, még én csodálkoztam. Csütörtökön meg az AC Originst, az is jött szépen. De már jártam így más játékkal is One-on.
-
pourri
aktív tag
Sziasztok!
Használt már közületek valaki [link] ilyen kontroller? Mik a tapasztalatok? Mennyiben más egy eredeti xbox kontrollerhez képest? Megéri az árát? Köszi szépen előre is a választ!
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
thedivision2
üzenetére
Az a baj, hogy a Cloud II minosege is verziorol verziora rosszabb. Viszont arkategoriaban meg mindig magasan a legjobb.
En 2015-6 korul vettem azthiszem, es a mai napig nem lenne baja, ha nem tekergettem volna a jack vegenel a kabelt mint 1 barom es, ha a mikrofon jack reszevel nem szorakoztam volna a fogaimmal.
Ezzel csak azt ertem el, hogy tobkretettem a mikrofon jack reszet, es kabel tekergetessel meg valszeg megszakitottam a jobb hangszoro kabelez. :/
plusz olyan idos mar szegeny, hogy a fejpanton hamlik a mubor.
Az ujakra sokan panaszkodnak, hogy mar nem olyan minosegu mint a korai verziok sajnos. :/ -
korren
aktív tag
válasz
Bogyi007
üzenetére
Bakker ez egy életmentő tanács volt!

Köszi szépen!
Vendégem vagy egy vagy több sörre
Nem szoktam használni az app-ot.
Amúgy röhej, hogy magától miért nem tud ilyet a Box dashboard....
Szörnyen buta, suta.(az app se vmi fényes, például konkrétan a Forza Horizon 2-t kellett volna így telepíteni többek között, de rákeresve sehogy sem volt a listában. Volt első, harmadik, stb. rész, de kettő nem!
Úgy sikerült megtalálni, hogy ott volt a korábban játszott játékot között
) -
thedivision2
aktív tag
Cloud 2 is 16 ezer forint már csak, természetesen én még 30-ért vettem, utána meg 3 nappal rá leáraztál 16-ra kb mindenhol...
1 hónap nagyon lightos használat után megadta magát az USB hangkártyája és a mikrofonnak is doboz hangja lett hangkártya nélkül is, most adtam le szervizbe 2 hete. A 16 ezres árkategóriában viszont bőven átlagon felüli a Cloud 2. -
Bep
őstag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
De ez már az új Xbox vezetékes füles nem? Ami elvileg ugyan az, mint a wireless, csak "zsineggel"
-
F_Peter
őstag
Nekem mindegyik van a felsoroltakból. A vezetékes xbox jelentősen gyengébb minőség és hangzás mint a többi. A Cloud és az alpha között kicsi a különbség, de van, az alpha javára de ez ízles kérdése is. A Wireless xbox hangzásban gyengébb mint a gyperx-ek, de rendes beállítás után nem sokkal, cserébe viszont funkciókban sokkal jobb.
-
ThorsHUN
őstag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
A wireless meg BFen sem akcios:S
-
matex
aktív tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Akkor maradok a Cloud II-nél, ha ebben az árkategóriában nincs jobb ajánlott vétel. Köszönöm szépen a segítségedet!
-
IntelKiller7
Topikgazda
En nem ajanlom. Evekig hasznaltam Cloud II-t, majd rendeltem egy ilyet mert 10k volt alzan. Nagy csalodas volt. Tiszta doboz hangja volt. EQ-t nem lehet allitani.
Jo szarul is szolt.
Probaltam PC-n is Cloud II es Razer Blackshark V2-vel osszehasonlitani, de csunyan leszerepelt.
Inkabb vedd a wirelesst, azt tudod allitgatni. -
matex
aktív tag
A Microsoft Xbox vezetékes headset mennyire ajánlott? Sokkal gyengébb, mint egy HyperX Cloud II vagy Alpha?
-
Moby
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ok, jogos!
-
l.skywalker
Topikgazda
Srácok én szívesen olvasom, a téma jó, de ha lehet ne ezt a topikot terheljétek vele pls.
Vagy itt Konzolokról KULTURÁLT vagy itt Xbox tulajok OFF topicja bőven elfér.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Uccsó komment részemről:
Más szint az a kettő és azért más hozzáállást is követelnek meg.
A körítés 10/10 minden Sony játéknál a mai napig, a játékmenet fáradt el. Egy HZD, HFW, Uncharted 4, Last of Us Part 1-2, God of War, Spider-Man, Miles Morales, Days Gone, Ghost of Tsushima, de még a Rift Apart alatt is ugyanaz a gameplay loop van a tematikus dizájn alatt. Sok esetben olyannyira uniformizált, hogy még a UI-t is teljesen ugyanúgy kell használni különböző franchise-oknál, csak más formájúak az ikonok.
ha valaki kiad 2-3 év alatt 8-10 játékot abban azért lesz hasonló zsáner
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az oké, csak sikerült minden franchise-ukat egységesíteni a Gran Turismón kívül.
Egy Ratchet and Clank nem ilyen volt 10 éve, ahogy a God of War sem 15 éve, most meg... -
Moby
veterán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
A sony is már agyonhasználta a jót is. Egyikben sem volt annyi, ahány részt próbálnak kicsavarni belőlük full kockázatkerülés mellett. Erről szól az egykaptafa. Ugyanolyan íze van mindennek. Ezt az ugyanolyan ízt rgész jól megfőzték a requiemben is, de mástól sem esik már jobban.
-
-
Bad Pritt
félisten
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Ja csak mellette a játék maradék 90%-a meg ugyanaz, mint a többi Sony játékban.
Egyikben lengedezel, másikban motorozol, harmadikban robotdínón lovagolsz és ugyanazokat a dolgokat csinálod. -
AMD Power
titán
De jó "váltás" volt az Amnesia után a Gungrave G.O.R.E! Nem kell sokat gondolkozni és csak darálni kell.
-
hombre[EU]
nagyúr
válasz
Bad Pritt
üzenetére
amirōl ōk beszélnek az a AAA 99.9%-a,kivétel a From és a Zelda
mész az iránytū után és lōsz vagy ütsz. a lényeg az,hogy mennyire jó lōni/ütni. és ha már sony akkor spiderman vagy gow harcrendszerért sokan összeraknák a két kezüket 
a plague tale-el sem az a baj,hogy csōjáték és story alapú,hanem nincs benne rendes gameplay -
Bad Pritt
félisten
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Hát az volt talán az utolsó mohikán, 2016-tól jött a szembetűnő uniformizálás.
-
Moby
veterán
válasz
D1L1ZS
üzenetére
Neki sem ez a baja, hanem az, hogy fontosabb lett a történetmesélés mint a gameplay, és ez olyan sonys jellemvonás. Szerintem teljesen igaza van, és a requiem tényleg olyan, mint akármelyik sony játék, amik tényleg egykaptafára készülnek már. Még ez a "felnőtt kísér gyereket a veszélyeken át" is teljesen beleül a trendbe.
-
D1L1ZS
őstag
Nem vagyunk egyformák.
Én több ilyen sztori orientált, "cső" játékot szeretnék, manapság kb. minden játék open world...
-
Moby
veterán
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Az nem unreal engine. Ráadásul játékként ugyanilyen szar volt az első része is, csak azt nem tolták ennyire túl.
-
icemad
nagyúr
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Sony játékkal se játszottál még... Detroit-ot próbáld ki, majd rájössz mennyire csőjáték.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
consono
üzenetére
John Carmackot tudom csak idezni a videojatekok sztorijaval kapcsolatban.
A requiem nem jo jatek. Szep, van egy kozepesen kiszamithato sztorija (aki neha olvas, vagy nez filmeket azonnal rajon milyen fordulatok lesznek), de mint jatek nem jo. . Gondolkodni nem kell, a harc nyogvenyelos lett, az ui hozza amit kell. Mesz elore es butan koveted a geo utasitasait mert ugye nehogymar neked kelljen kitalalni mivan. Kar erte, nagyon latszik a sony fele "ostoba csojatek vagyok, de vannak meno mocap jeleneteink" hozzaallas.
Sokkal tobbet koltenek a koritesre, mint magara a jatekra, en speciel nem szeretem ezt a trendet.
De majd jonnek a game awardsosok es telibeszarjak a jatekmenetet mint minden videojatek legfobb elemet es b kategorias szinkronszineszeket dijaznak mert unreal engineben sirdogal.UI: A zeneje viszont kurvajo.
-
vicces
addikt
válasz
consono
üzenetére
még az elején vagyok, de ez a fűben bújkálás, meg szinkronra kapcsolgatás - nem is tudtam - , de most tudatosult, hogy az első rész óta nem hiányzott
fura volt, hogy egyszer még örömteli vásározás van, szép és happy minden. aztán benyitok egy kapunk a csóró városrészbe és hullahegyek fogadnak.
na mindegy, azért végigküzdöm, mert emiatt is vettem megint ultimatet
-
korren
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Valaki próbált már Xbox lemezt 'políroztatni'?
Vettem használtam egy lemezt és az installáció közben megáll és még lenne hátra...

Mindig ugyanott áll meg.
Ráadásul egy régebbi lemezes játékot újra fel kellett raknom és most az is elakad, pár 100 MB kéne pedig csak.
A lemez törölgetése, ujjlenyomat mentesítés nem segít...
Korábban ez a lemez hibátlanul felment.
Nem tudom azóta karcok lettek-e rajta, elvileg nem.El képzelhető esetleg a BD-ROM olvasó fejének koszolódása?
De leginkább a polírt próbálta - e már vki?
Köszi!
-
vicces
addikt
válasz
consono
üzenetére
én series x-en kezdeme el, 4k hdr .. nem egy nagy durranás. nem értem mit eszik ezen a játékon mindenki. a hdr-t vagy 1000x újrakalibráltam összesen 3 képernyőnél is, mert nem hittem, hogy ez az a hires grafika
szóval bejárta az xbox már az egész lakást csak emiatt.
még csak az elején vagyok de a játékmenet is unalmas. az első rész még oké volt, de tök felesleges volt ez a rész. ugyanaz pepitában. -
D1L1ZS
őstag
válasz
D1L1ZS
üzenetére
Én ma értem a végére! Nem kapkodtam el.

Szebb, grandiózusabb, mint az első rész, kisebb hibákkal, bugokkal.
Én xbox series s - en toltam mezei 1080p TV-vel, azon is jól futott, igaz csak 30 FPS-en. Az esetek nagy százalékban tartotta is. De rohadt szép látványt nyújtott! Egy belépő szintű konzolhoz képest nagyon is jó teljesítmény!
A stáblista utáni rövid jelenet... Folytatásért kiált.
Current gen címek között az egyik legszebb game!
A következő cím, amit nagyon várok az a Callisto Protocol! -
törölt tag
válasz
negyven2
üzenetére
Úgy gifteltem hogy másik saját emailre elküldtem, az ott kapot kulcsot meg üzenetben továbbadtam. Szerintem ezt a Microsoft sem tudja visszakövetni. Csak azok a giftek lettek visszavonva, amit nem váltottak be.
Szerk.
Ugye 2 giftet vettem.
Az egyiknél "beváltott ajándék" van, a másiknál "visszatérített ajándék" mert nem váltották be. -
bpmcwap
senior tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
köszönöm, ezt így nem ismertem, inkább maradok az ajánlott "helyi" kereskedőknél.
-
negyven2
nagyúr
válasz
üzenetére
Tudja követni. De ha az ajándékba vett, majd beváltott F4/5 kulcsokat nem vonták vissza (ugye ilyenkor a pénzvisszatérítést a kulcsot ajándékba küldő kapná vissza), akkor lényegében a legközelebbi ilyen elárazáskor lényegében meg kell venni magunknak ajándékba egy másik profillal?
-
törölt tag
Van valami infó arról, hogy az ajándékba küldött és beváltott elárazott forzákkal mi lett végül?
Nekem csak 1-et térített meg az ms (saját), így naivan azt gondolnám, hogy a beváltott ajándékok megmaradtak. Nem mertem megkérdezni a szülőket, hogy végül visszavették vagy sem. -
bpmcwap
senior tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
"kulcsos oldalon megveszed a 3 ev goldot"
Hol van ez a kulcsos oldal? Tudnál adni egy linket? Köszönöm -
törölt tag
válasz
MrPeekaboo
üzenetére
Mikor musztiiinál vettem, ő írt a supportnak a nevemben hogy a mostanit törölni kéne, 10 perc múlva már újra 3 év Ultimate-em volt.
-
MrPeekaboo
senior tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Köszi a választ. Akkor kivárás lesz inkább ebből. Előre nem merem megvenni a 3 évet kulcsos oldalról, mert ki tudja, hogy 1 hónap múlva mikor beváltanám működnek-e még…
-
homerhamm
veterán
válasz
csuvicsuva
üzenetére
Jóvanna, többet nem írok ide semmit.
-
GoZoL
senior tag
válasz
csuvicsuva
üzenetére
Ezt hogy lehet aktiválni? Régiót elég állítani?
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Steam Deck OLED 512GB (2024) + 512GB SD kártya Újszerű, keveset használt
- Xbox Series X+ kontroller+ akku
- Iphone Xs 64GB 100% (3hónap Garancia)
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vagy azokért nem ad?

)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)