Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telefonjavítás, szerviz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
persil
nagyúr
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Mondom, nekem is "sokaig tartott" mire raereztem. A hangulat is, meg sok apro valtoztatas az 1-hez kepest. De, ha egyszer rendesen belegyogyulsz, akkor 10/10, es mar sok okbol kifolyolag sem mennek az egyre vissza(egyedul az underground hianyzik, de az mocskos mod).
-
persil
nagyúr
Ezzel csak egyerteni lehet. Legfokepp az utolso mondatoddal.
Annyit tennek hozza, hogy a 2 is kibaszottul jo minden tekintetben, de valahogy nekem is nehezebb volt belezugni. Vagy 3x elkezdtem, aztan egyszer ennel is eljott a kattanas. Az egynek 2 perc kellett kb. a szerelemhez.

Mondjuk, ha looter shooter, akkor division es destiny, minden mas csak kullog csondesen fenyevekkel lemaradva.
-
persil
nagyúr
válasz
Bad Pritt
üzenetére
A kettoben mindig van csapat, a legrosszabb eset, hogy valami specifikus hulyesegre keresel embert es, akkor par perc
De siman egy matchmaking, az gyakorlatilag instant.
Az egyben azert mar erezhetoen kevesebben, de a "megeros" activity-kre ott is talalni. Meg mondjuk otezer eves jatek.
-
.LnB
titán
Én is így voltam vele. Hiába lőttek le a pálya alól folyamatosan DZ-ben. Mi minden este összegyűltünk négyen, és nyomtuk.
Aztán szép lassan kiderült végül az is, hogy a társaságból csak én nem csaltam.
Gyanús volt, hogy mindenki tudta, hogy merre kell menekülni ha rogue-á váltunk. Meg úgy lőttek, mint ha lézerfegyverük lenne. Én meg csak pislogtam, hogy mi folyik itt. Sose mondták, csak amikor rákérdeztem. Fórumos arcok voltak egyébként. De még így is marha jól szórakoztam vele.
Pár száz óra beleszaladt. És hiába volt más, mint amit bejelentettek, a hangulat azóta is utánozhatatlan. Talán kicsit a Spider-Man játékok hozták vissza, csak azok nem többjátékosak. -
Moby
veterán
Áh, a kettő a lába nyomába nem ért. Az apokaliptikus new york a maga idejében, az akkorát ütött, mint a mozdony. Olyan atmoszfrája volt az egésznek, hogy még a csíterek folyamatos jelenléte sem tudta elvenni a kedvem tőle. Rendesen vártam az estéket, hogy alámerülhessek a latyakos felfordulásba. Azóta sem adta ezt semmi. Mai szintre felhúzva, RT-vel, simán lehozná azt, ami a bemutatás volt (de a megejelnéskori változatnak sem kellett szégyenkeznie).
-
.LnB
titán
Hallod. Eskü elkezdtem nézegetni, hogy megvan e nekem valamelyik konzolra. Aztán láttam, hogy nincs mert azt még PC-n játszottam. Aztán most meg a kulcs árakat nézegetem.
Járnék egyet NY-ban, most, hogy szóba került. 
Szerk.: A kettő megvan azt tudom, de azzal én nem sokáig jutottam, pedig párszor nekiálltam már. Valahogy az a New York az igazi nekem.
-
Moby
veterán
Úristen mennyire jó még mindig annak a DIV1-nek a hangulata .
-
persil
nagyúr
válasz
Bad Pritt
üzenetére
De csinal ilyet.

Egyebkent magara a beszelgetesre: igen, ahogy irod, immersion. Egyreszt rengeteget szamit, masfelol meg, ha az ember jatszik es a tuzcsap MELLOL jon fel a viz, azt nem kell kulonosebben nezegetni. Epp forditva, ha valaki nem veszi eszre es nem zavarja, az a figyelmetlenseg/igenytelenseg. Plane annal a jateknal, aminel olyan volt a start, amilyen...
-
Bad Pritt
félisten
Alapvetően semennyire, de ugyanennyire reális az, hogy a Last of Us Part 1-ben ráállsz a mérlegre. Attention to detail, az egyik csökkenti, a másik növeli a beleélést tudat alatt is.
A Division első részének gameplay trailere volt egy jó példa erre, hogy ott autó mögötti fedezék közben becsukja emberünk a résnyire nyitott kocsiajtót és aztán virális lett a megjelenés után, hogy a végtermékben nem csinál ilyet.
-
T.Peter
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ez az 1.6 patch utani allapot. Erre mar nem magyarazat az ido hianya.
-
l.skywalker
Topikgazda
-
T.Peter
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
A videot megnezve nekem meg mindig az igenytelenseg jut eszembe. Pl a hydrant resznel megis mennyibol tartott volna a vizsugarat konkretan oda rakni ahol a hydrant volt? Helyette mellette van vagy 15 centivel. Az ilyeneket egyszeruen nem ertem. Ez nem penz kerdese vagy egyeb eroforrase.
-
Moby
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nekem ebből csak annyi derült ki, hogy óriási az igény a kataszrófaturizmusra

-
minilego
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ez alapjan az jon le,hogy az 1.6 szarabb, mint az erdeti megjelenes...
-
.LnB
titán
A lehető legjobb döntés a törlése volna. Erről nyilatkoztak is fejlesztők a Kotaku-nak, hogy ha nem lenne a megállapodás a kormánnyal, és a több 100 milliós fejlesztési költség, már rég törölték volna.
"Some current and former Ubisoft developers speculated the game would have been canceled long ago if not for the hundreds of millions spent and a contract with the Singapore government to eventually ship the game in return for generous tax subsidies."
[link] -
-
ρσгτσ
addikt
2022 -ben már ugye biztosan nem fog megjelenni, de én továbbra sem érzem biztosnak az új időpontot sem. Mert nem szimplán a hibák javításáról van szó.
Nem tudom milyen állapotba sikerül majd hozni jövő tavaszra, de a belső problémák után elég kockázatosnak tartom a fejlesztő megítélését, ha nem startol jól.
Itt a lehető legjobb döntés az volt, hogy csúsztatták. Jelenleg...
-
Moby
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Szerintem ennek a játéknak sohasem a bugok voltak a legnagyobb baja. Ez soha a büdös életben nem fogja azt az állapotot elérni, ahogyan ki kellett volna adni, most már csak azt érte el, amiben ki LETT VOLNA SZABAD adni, vagy erősebben fogalmazva amiben nem lett volna orbitális pofátlanság kiadni, de ez jelen állapotában, és a mindekori állapotában is a videójátéktörténelem egyik legnagyobb vaporware-e marad.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Szeptember 19 -cel ért véget a technikai teszt. Valószínű az ásta el a projektet még jópár hónapra, de én is csak tippelni tudok. Az sem elsősorban a hibák, hanem állítólag a felépítést, játékmenetet érintő kritika miatt.
Ebből kiindulva az sem biztos, hogy az új megjelenési időpont végleges.
-
l.skywalker
Topikgazda
Nem, nem az anime miatt. Az anime időzítése egybe esett azzal, hogy a játék majdnem kerek 1 évvel a megjelenés után került abba az állapotba ahogy ki kellett volna adni. Az Anime is azért jött ki szinte majdnem ugyanakkor, hogy ennek reklámot csináljon. Az 1.6-os Patch-nek konkrétan Edgerunners Patch a neve
Nézd meg, nem olyan hű, de azért én 1 éve pont ezt mondtam, hogy simán várhattak volna vele ennyit még és most kellett volna kiadni:
Cyberpunk 2077 1.0 vs 1.6 javítás – Fizika és Részletek összehasonlítása - YouTube -
jézusom
addikt
válasz
Mephistoone
üzenetére
Hiába DTS, attól még mono is lehet. Lehet, hogy a zene volt idáig 5.1-es, most meg sima sztereo volt.
-
MrPeekaboo
senior tag
Rápróbáltam a Moonscars-ra, de mivel nincs könnyítés opció benne, így elhagyó a konzol nálam. Azért 150 G-t kiszedtem belőle.

-
Hajas Mao
tag
Sziasztok!
A Witcher 3 nextgen verziója free upgradelhető lesz?
-
Mephistoone
senior tag
Sziasztok lenne egy kérdésem. A Spotify series s-en eddig 5.1-ben szólt. Én kedveltem, de pár napja csak sztereó van. Az erősítő továbbra is DTS-t mutat, de csak a frontok szólnak. Vissza lehet ezt állítani? Köszönöm (tudom zenét sztereóban, engem mégis érdekelne)
-
Guitar14
senior tag
Van valami mód rá, hogy a dash szinkronizálását kikapcsoljam két Xbox konzol között?
Seriesen vannak a series és one játékaim telepítve meg a streaming appok.
One-on meg csak a BC-s 360-as játékok. Csak ugye ha egy csoportban amiben az összes series/one játékom van azt nyilván szinkronizálta a One-al is, én kis naív kitöröltem mert oda nem kell az a csoport, csak most a series-en is eltűnt.
(ha nincs rá megoldás megoldom egy plusz 360-as csoporttal de akkor is jó lenne ha nem fityegnének ott) -
Moby
veterán
Biztos van akinek bejön, de ezzel az infantilis anime szarral nálam kivégezték az egészet. Élvezhetetlen, komolyanvehetetlen gyagyaság, kurvajó körítéssel, ami meg csak azért jó, mert hűen kopipészteli a játékot. Amit hozzáraktak az meg egy gyermeteg, imbecilis marhaság, mint az animék túlnyomó része.
-
Bad Pritt
félisten
Baromi jól néz ki még mindig, bár az arcok minősége elég széles skálán mozog, a nagydarab csávó pl. egészen csúf a többiekhez képest. Ami nagyon látványos a trailer alapján, hogy mennyit fejlődött a patkánytenger fizikája az Innocence-hez képest, brutál, ahogy mozognak itt.
-
Elderath
addikt
Lehet még valahol kapni nagyon olcsó CP2077 kulcsot?
-
ρσгτσ
addikt
válasz
hombre[EU]
üzenetére
-
ρσгτσ
addikt
-
icemad
nagyúr
Német amazonon fekete kontroller 40 euró. [link]
-
homerhamm
veterán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
"Szingapúr előre megy, nem hátra."
-
ρσгτσ
addikt
-
ρσгτσ
addikt
Skull And Bones Release Date Update
2023.03.09. -
Bad Pritt
félisten
-
ρσгτσ
addikt
-
kisz94
csendes tag
Sziasztok!
Már vagy fél éve nyüstölom az xboxokat. Előbb series S, majd pedig most X . Leginkább fifa,f1 , cod, és néhány fps-t játszok. Utóbbiakkal (codot kivéve), óriási problémáim vannak.
Van valami átalakító, amivel bill+egér kombóval is tolhatom pl a bf-et, enlisted és egyéb játékokat? Ha van, akkor melyiket érdemes megvásárolni?
Válaszokat előre is köszönöm. Kérem a ,,vegyél pc-t” , ,,gyakorolj többet” kommenteket mellőzzük.
Legyen szép napotok
-
ρσгτσ
addikt
WILD HEARTS Official Reveal Trailer
Magyar idő szerint ma 16:00. -
F.B.I.
veterán
Elite Core Controller kérdés: ha jól értelmezem, akkor akár az első Elite konti hátsó kiegészítő karjai is jók hozzá?
-
Redneck
nagyúr
Nem akarok most 3 betűssel olcsóbb verziót, de már unom várni a kivezetési árat, már ha lesz egyáltalán... Ez a Forza Horizon 4 Ultimate Edition, magyar lesz ha megveszem és regisztrálom? Ahogy látom, ez legális EU verzió, az összes nyelvvel.
-
NemMo
őstag
Játékmenetben semmit nem fejlődött az új fifa, pedig erre nagyon rá kellett volna feküdniük. Nem igaz, hogy nincs egy normális focis játék
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Xbox / Sony Konzol, 3 -6 hónap Garancia, Fehér & Fekete Színben
- Újszerű Sony PS4 konzol + 1db DUALSHOCK 4 kontroller
- Nintendo Switch kontrollerek Nixy QRD Nexigo Oniverse joy con gripcon
- Steam Deck OLED 512GB (2024) + 512GB SD kártya Újszerű, keveset használt
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Dell latitude 5495 - 14" FHD, Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Nem tudom megmondani, miért, lehet amit .LnB mond, hogy New York hangulata jobb volt, mint a másodikban Washington, de az tuti, hogy nagyon hamar kikopott alóla a 7-8 fős társaságunk.

Gyanús volt, hogy mindenki tudta, hogy merre kell menekülni ha rogue-á váltunk. Meg úgy lőttek, mint ha lézerfegyverük lenne. Én meg csak pislogtam, hogy mi folyik itt. Sose mondták, csak amikor rákérdeztem. Fórumos arcok voltak egyébként. De még így is marha jól szórakoztam vele.

.
IntelKiller7