Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
LEAVING SOON:
#XboxGamePassSeptember 15th
-A Plague Tale: Innocence
-Flynn: Son of Crimson
-The Artful Escape
-Final Fantasy XIII
-Mighty Goose
-Lost Words
-Bug Fables
-Aragami 2
-I Am Fish
-Craftopia
-Skatebird -
AssAssynn
addikt
Megint rengeteg kilépő játék van. Mostanában mintha egyre több lenne. Mondjuk a nagy része ilyen apróság, de van 1-2 nagyobb név is. Érdekes tendencia, habár elég sok jött is.
-
ρσгτσ
addikt
Biomutant | Gameplay Footage (Xbox Series X)
- Quality Mode: Native 4K (with Dynamic Resolution) @ stable 30 FPS
- Performance Mode: Native 1440p (with Dynamic Resolution) @ stable 60 FPS
- Quality Unleashed Mode: Native 4K (with Dynamic Resolution) @ up to 60 FPSBiomutant | Gameplay Footage (Xbox Series S)
- Quality Mode: Native 1440p (with Dynamic Resolution) @ stable 30 FPS
- Performance Mode: Native 1080p (with Dynamic Resolution) @ stable 60 FPS
- Quality Unleashed: Native 1440p (with Dynamic Resolution) @ up to 60 FPSThe native Xbox Series X|S version features even faster loading times and HDR support.
-
ρσгτσ
addikt
Valószínű itt nem sok embert érint, de azért megosztom, mint érdekesség.
Xbox and IHOP Help You Power Up Your Meal with Custom Menu Items
-
NJanika
aktív tag
Immortals Fenyx Rising mentési problémára valami gyógyír ?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Melyik játékot várjátok amúgy ti ebben a hónapban?
-
törölt tag
válasz
Lasersailing
üzenetére
Esetleg ez? (Civ6 Platinum Edition) 5-6k huf.
-
Norb79
addikt
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Igen, csak nem mindegy mit fed le a skála, mert a közel tökéletesnél is jobb a tökéletes, de ugye attól még nem kell úgy értelmezni, hogy akkor a közel tökéletes az valójában egy kalap …

Én pl teljesen le is szoktam a pc változatról, kényelmesebb konzolt kapcsolni ehhez is.
Meg pc-n és tableten már ki vannak maxolva az acsik, switchen nincs acsi egyáltalán, szóval az xbox verzió a soros. 
-
Steve1207
veterán
válasz
lastmohican2
üzenetére
Maga a környezet és hangulat húzhatja benne az embert, talán ezért vannak a pozitív review-k. Erre a stílusra ott van minőségi kivitelben a Sekiro (azt is lehet kb lopakodva tolni rengeteg helyen hasonlóképp) vagy a Tsushima, mert mindkettőből vettek át dolgokat. Ez meg ilyen mindenkinek szánt könnyebb egyveleg lenne. Ha nincsenek elvárások, akkor is egy közép-alja játék, technikailag mindenképp.
Nekem két pozitívuma van, az OST-ben Emi Evans is közrejátszott, valamint a magyar felirat. Ezen kívül nagyon low budget lett és megjelenés után pár hónappal még mindig tele volt buggal már az első pálya is. -
Bad Pritt
félisten
válasz
Lasersailing
üzenetére
Hát akkor marad az Xbox, meg kell szokni.
Amúgy olyan 10ezer pénzre szokták leárazni és lehet refundot kérni pár óra játék után, ha nagyon nem menne. -
lastmohican2
tag
Köszi, mindkettőtöknek (ρσгτσ, persil)! Mivel pár hét múlva elhagyó lesz, így lehet nem esek már neki. Főleg, hogy rettentő hosszú backlogom van még...
@Lasersailing: 10k környékén szokott lenni, ha le van árazva. Én is szemezgettem már vele, de megvenni még nem vettem meg. Kontrolleres irányítás, illetve a végtelen idő hiánya miatt.

-
Norb79
addikt
válasz
Lasersailing
üzenetére
Teljesen jó a kontrolleres irányítás.
Szokott akciós lenni, a pc, iPad és Switch verzió után xboxra már én is asszem harmad áron vettem. Mintha két hete lett volna legutóbb akciós, szerintem az őszi nagy akcióban lesz ócsítva megint, ha addig nem.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Lasersailing
üzenetére
Nem tudsz PC-n maradni? Csak mert ég és föld az irányítása.
-
Lasersailing
senior tag
Civilization-nel szoktam pc-n játszani. Ha bejönne XBOX-on is az irányítása, akkor tuti hogy a legnagyobb csomag kellene nekem, de annak meg sokallom az árát, főleg, hogy nem tudom, hogy kontrollert meg tudnám-e szokni?
Szokták ezt ennél olcsóbban is adni? érdemes várni és nézegetni, hátha?
[link]
Vagy van valamilyen legális mód ennél olcsóbban szert tenni erre a játékra? -
persil
nagyúr
válasz
lastmohican2
üzenetére
Rettento igenytelen, pedig jo is lehetNE.
-
ρσгτσ
addikt
-
ρσгτσ
addikt
válasz
lastmohican2
üzenetére
Ez szerintem pont az a játék, amit érdemes kipróbálni, ha van Game Pass -od. Mert pont így szokott vele lenni (a környezetemben is), hogy van akinek vagy bejön, vagy unja a banánt játék közben.
Nekem például bejött.
-
lastmohican2
tag
Az Aragami 2-vel játszott valaki? Mi a véleményetek róla? Megéri beletolni 20 órát? Elég vegyesek a vélemények róla a neten...
-
törölt tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Pénzarànyosan vàlta majd family-re.
-
icemad
nagyúr
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Ha lesz időm, én is kiszámolom, hogy hogy éri meg jobban...
-
icemad
nagyúr
Már meglevő előfizetés családi csomagra váltásakor, elméletileg ezt a formulát fogják használni:
30 nap Xbox Game Pass Ultimate = 18 nap Xbox Game Pass Friends & Family
30 nap Xbox Game Pass (konzol) = 12 nap Xbox Game Pass Friends & Family
30 nap PC Game Pass = 12 nap Xbox Game Pass Friends & Family
30 nap Xbox Live Gold = 12 nap Xbox Game Pass Friends & Family
30 nap EA Play = 6 nap Xbox Game Pass Friends & Family
-
ρσгτσ
addikt
-
NoOne1976
őstag
Tudtok olyat, aki foglalkozik kontroller javítással? Esetleg javított is nektek?
-
SaJtQaC
csendes tag
Valaki esetleg tudna segíteni? Vagy nem találkoztatok ilyennel, hogy eddig ketten használtuk az ultimatet, és tegnap óta nem enged minket egyszerre játszani..? Vagy én vagy tesóm játszhat, de még különböző játékkal sem engedi, pedig nem állítottunk át semmit.
Köszi!
-
Bazsi1987
őstag
Inkább engem a 9-10 hónapos season2 zavar.. Vicc ez alatt codba forniteba bármi másba lemegy 3 season is.. Felfoghatatlan számomra, most már azt mondom vegyék el tőlük az ip-t adják oda másnak házon belül lett és csatlakozik hozzájuk olyan stúdió aki otthon van az fps műfajában

-
Willhunting
aktív tag
válasz
üzenetére
1 főre leosztva az a 4,5€ nem pénz érte. Ezt már a rewads-os havi 'kapirgálás' fedezi. Az hogy hogyan rendezitek a pénzügyeket már más kérdés

#93035 .Lnb: A gyerkőc remélhetőleg hamarabb túlteszi magát ezen az érzelmi traumán mint te
Azzal egyet értek, hogy elég görény húzás egy beígért funkciót utólag vissza mondani. Ez már a vásárló megtévesztése kategória, ha végleg kukázták a dolgot. -
consono
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Egyetértek, ideje visszatérni a gyökerekhez. Japán meg bármennyire is az egyik kedvencem kicsit túl lett tolva mostanában...
-
.LnB
titán
Egyetlen dolgot várt a gyerkőc a Halo-ba, hogy osztott képernyőn tudjunk végre, együtt játszani....

Gratulálok ennek a nyomoronc 343 gárdának. Az alapjátékról is elég éles véleményem volt, hát ezzel a lépéssel se zárták be magukat a szívembe.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
ρσгτσ
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Engem valamiért nagyon be tud húzni a korábbi távol-keleti világ. Annyira nekem nem jöttek be az utóbbi AC részek, de azzal biztos újra közelebb tudták volna hozni ezt a sorozatot.
Pont ezért várom a Black Myth: Wukong -ot is. Illetve pont ezért követem a Where Winds Meet sorsát is.
Szóval bennem mindig él a remény, hogy kapok valami újat ebben a környezetben és témában.
-
SaJtQaC
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék.. Tesómnak van GamePass ultimate, és eddig ketten használtuk, mai nap viszont amikor forzàztunk volna, ki írta, hogy egyszerre csak egyikünk játszhat passos játékkal.. Nem nagyon találtam rá megoldást, köze lehet a családi csomagnak amit állítólag most tesztelnek?
Nagyon köszi előre is!
-
ρσгτσ
addikt
Flintlock: The Siege of Dawn Preview
(Game Pass) -
ρσгτσ
addikt
-
törölt tag
Matt Booty (Head of Xbox Game Studios):
- Undead Labs working with The Coalition using some of UE5/Gears technology for State of Deca 3
- XGS had 25 shared summits last year
- most excited for the new RPG by inXile; "there's some cool mechanics in there" -
beyruth82
veterán
válasz
üzenetére
Ubi+ az ugyan olyan konstrukciók mentén fog xbox-on is működni mint pc-n?Bár sok ertelme nem lenne előfizetnem rá, hiszen minden ubis játek megvan már ami érdekelt. Ráadásul a jövőben még kilátásba sincsen semmi nagyobb cím tőlük ami miatt érdemes előfizetni rá. A sorsuk is bizonytalan.Lehet felvásároljak őket vagy akár meg is szűnik a cég?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
hombre[EU]
üzenetére
És elkaszálták a local coopot....

-
ρσгτσ
addikt
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Az szuper, mert ha megérkezik a frissítés újra érdemes lesz letöltenem. Az első két helyszínre másképp nem lehet visszamenni...
-
ρσгτσ
addikt
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Csak sikerül egyszer a coop. Campaign fejezet választó került már bele?
Szerk.:
Jah a mission replay szeretne az lenni, vagy az egészen más? -
törölt tag
Odyssey hamarosan jöhet GamePassba.
-
törölt tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Elkészül*
* a béta.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
AssAssynn
addikt
Na, ma jött egy frissítés a Commandos 3-hoz. Pontosabban akkora frissítés, mint maga a játék egész mérete, szóval újra letöltötte az egészet. Kíváncsi leszek, ebben azért már csak van valami javítás is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

l.skywalker