Hirdetés
- CES 2026: Van pár Dolog, amiről beszélnünk kell
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- MIUI / HyperOS topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
NyMRooD
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Kell is a 12 Tflops a classic box játékaihoz
Arról van hír, hogy fog-e folytatódni a BC program a classic játékokkal? Nagyon nyomják most, hogy 3 gen játékai, de lesznek azokon kívül is amiket áthoztak one-ra vagy csak az a pár darab?
-
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Akinek PS4-e van most, az biztos nem fogja emiatt inkább az Xbox-ot venni. Ő azokra gondol, akik ünnepkor bemennek, hogy na vegyünk valami sz.rt a gyerekeknek és a polcon nincs csak Xbox (no meg persze Switch). Ott lesz igazán kérdés, hogy ez a start milyen hatással lesz a márkákra, tekintve, hogy anno az XO egy elég rossz kezdéssel kapott egy elég tetemes hátrányt. Nem akarom még sugalni sem, hogy most akkor 7 év múlva 100+millió Xbox-ot és 32 millió PS-t adtak el, de az Xboxnak biztos jó lendület lesz ez, ahogy anno az 50ezres All Digital gép is volt

-
bandi0000
nagyúr
válasz
nagylaci6417
üzenetére
Én igazából önkényesen eltörném a kezét aki ilyet csinál, mert ellenkező esetben más terméknél biztos sírna, pl mint jelen helyzetben a WC papír, neked hogy esne, ha nem lehetne kapni boltban, és valaki árulná neked, 5000/ gurigáért? Gondolom örülnél neki
(#8893) l.skywalker Árfolyam miatt már lassan most is ott tartunk
-
NyMRooD
addikt
-
NyMRooD
addikt
válasz
30z.Samu
üzenetére
Ugyan azok az árak lesznek PS-en és Xbox-on is, a tegnap linkelt képen egy PS5-ös játék ára van hasonlítva egy XOne-os játék árával, a PS4 verzió ugyan annyi mint az XOne-os és az is megy PS5-ön, csak most az Ubi és az Amazon szépen tökön rúgta ezzel a Sony-t, mert sokan elhiszik, szóval a helyzet az, hogy mindenki szív

-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
nagylaci6417
üzenetére
látom kiapadhatatlan forrás vagy, ha ötletet kell adni másoknak nepperkedésből. nem hagynád abba?

a feketebizniszben mindig az a hülye aki megveszi, nem az aki árulja.
-
nagylaci6417
aktív tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
vagy első nap nem fogják árulni 200e felett?
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
nagylaci6417
üzenetére
Most, hogy adod az ötleteket...
-
nagylaci6417
aktív tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
szerinted nem lessz ilyen?
-
chipesz
őstag
Ha igaz, akkor fél évig full exkluzivitása van a PS-nek, és 12 hónapig konzol exkluzív. Tehát 1 év után jöhet más konzolra. De ez csak egy leak, nem hivatalos megerősítés.
-
l.skywalker
Topikgazda
Jelenleg csak PS5. Szerintem ez jó pár évig nem lesz Xboxon.
https://square-enix-games.com/en_GB/news/final-fantasy-xvi -
EmThor
addikt
Gyerekek, FF XVI marad ps-en vagy jön később xboxra? Nem egy megtévesztő üzenet volt a szerdai ps show-ban. Neten nem találtam egyértelmű választ. PC-re jön azt olvastam. Köszi!
-
chipesz
őstag
Xbox Series S - Loading Times Trailer
Jó húzásnak tartom, hogy az S-sel és nem az X-szel promózzák ezeket. Mert ha az S-en megy, az X-en is fog.
Ez a More gaming, less waiting szlogen is bejön. -
l.skywalker
Topikgazda
válasz
nagylaci6417
üzenetére
én a helyedben még ilyenre sem gondolnék, nemhogy leírjam...
-
Beniii06
addikt
válasz
nagylaci6417
üzenetére
+40k ezért?
Karácsonykor most a gyerek szájából vetted ki, azzal hogy visszamondtad.

-
nagylaci6417
aktív tag
én hülye anno előrendeltem a ps5 csak hülyeségből ,le is mondtam .most meg árulhatnám 40e a visszaigazolt foglalózott előrendelést.
-
l.skywalker
Topikgazda
-
Remiel
őstag
szerintetek az indulásnál a series x "csupaszon" jön, vagy lesz bármilyen bundle? ha nem is külsőleg, de valami game kód lesz esetleg hozzá?
mondjuk nagy előny lenne ha valami húzócímmel kiadnának egy adagot
-
gduck
addikt
Ma jelenik meg! Hagyományokhoz híven nincs olyan vas, amivel teljes pompájában lehetne játszani vele 4K-ban. Ez már úgy látszik megszokott ennél a játéknál
Anno PC-n a 8800GTX se birkózott meg vele. -
zsozsa74
őstag
válasz
negyven2
üzenetére
Pedig akkoriban indult a Digital Foundry. Először az Armored Core című játék elemzésénél találkoztam velük. Lehet, hogy a játéknak már valahányadik része volt. Aztán elemeztek egy jót az Orange Boxnál is, ami ps3-on gyakorlatilag 15 fps körül hasított. Szóval már jó rég indult a DF-es pixelbaxoda...
-
AxBattler
félisten
válasz
l.skywalker
üzenetére
3 generáció több 1.000 játékát, wazze!
-
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nem. A 825-ből még lejön a rendszer.
-
Bird
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Made my day!
-
Zsinder
aktív tag
válasz
30z.Samu
üzenetére
Megy a hiszti, ebben meg abban a konzolboltban így meg úgy van beárazva a Series X-hez képest... Lehet még azok se valós árak. Persze tudom én, hogy mindig kell találni valamit amin csámcsog a nép. Viszont, ha tényleg annyira hülyék, hogy magasabb áron adják majd ugyanazt a játékot akkor meg is érdemlik ha jön a népharag meg köpködés

(#8822)oriic:
Persze, tudom. Arra akartam kilyukadni, ha valaki az exkluzívok miatt vesz PS5-öt, nem fog azért venni egy Series X-et mert megjelenéskor nem jut neki a Sony gépéből. -
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Rendben, de szerintem akkor sem vàltanànak most platformot, hanem inkàbb megvàrjàk míg lesz PS5.
Ez főleg azokra igaz akinek fontos a Sony címei, illetve elég nagy könyvtàrral rendelkeznek PS4-ről. -
NoOne1976
őstag
És biztos lesznek olyanok, akiknek nem jut ps5 most és ha egy-két héten belül nem kapnak, vesznek egy boxot. Nem kevés dühös gamer lesz, akinek nem jut. 2020-van nem ahhoz vagy hozzászokva, hogy fizetnél, de nincs termék és nem is beszerezhető.
-
30z.Samu
titán
Amúgy tudjátok mi lenne menő? Ha lenne Steam kliens Xbox-ra.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Zoleee83
addikt
Én már azzal is elégedett leszek ha normálisan el fog futni FPS drop hegyek nélkül, nálam a történet, sokszor előrébb van mint a kinézet, persze nyilván ésszerű keretek között.

És ilyen áron kb tavalyi BF ár, ami nagyon nem mindegy mikor már 30k-s játékárakról beszélgetünk lassan. Plusz abban is reménykedem hogy CDPR miatt bőven lesz tartalom benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Wifis fèlkonfig! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

IntelKiller7