Hirdetés
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
Topikgazda
Az elemzők szerint az év végi eladásokban nem fognak dominálni a next-gen konzolok:
https://gamerant.com/ps5-xbox-series-x-holiday-sales-prediction-2020/
-
Hunt3r22
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ezek is ígérnek fűt-fát, mint a politikusaink.
-
zkxdn
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ez a lista gyakorlatilag a semmivel ér fel

De nem Jeff hibája hanem a 2 "tökös" gyártóé
Nem baj legkésőbb novemberben, mikor az emberek megveszik és kibontják az új konzolokat majd meglátjuk a UI-t meg az árat... -
Hunt3r22
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Xbox event augusztusban nem is lesz?
-
l.skywalker
Topikgazda
Augusztus 27. 20:00, de az adás már 19:15-kor kezdődik a YouTube-on
Ami eddig várható:
- Fall Guys: Season 2
- Call of Duty: Black Ops - Cold War
- Destiny 2: Beyond Light
- World of Warcraft Shadowlands
- DOOM Eternal Campaign Expansion
- Mafia: Definitive Edition
And more... -
l.skywalker
Topikgazda
-
l.skywalker
Topikgazda
Nem lesz Destroy All Humans! Series X verzió:
https://gamerheadquarters.com/news/destroy-all-humans-xbox-series-x-and-playstation-5-ports-not-planned.html -
l.skywalker
Topikgazda
Az első rész közvetlen folytatása lesz a játék.
"The iconic Black Ops series is back with Call of Duty®: Black Ops Cold War – the direct sequel to the original and fan-favorite Call of Duty®: Black Ops.
Black Ops Cold War will drop fans into the depths of the Cold War’s volatile geopolitical battle of the early 1980s. Nothing is ever as it seems in a gripping single-player Campaign, where players will come face-to-face with historical figures and hard truths, as they battle around the globe through iconic locales like East Berlin, Vietnam, Turkey, Soviet KGB headquarters and more.
As elite operatives, you will follow the trail of a shadowy figure named Perseus who is on a mission to destabilize the global balance of power and change the course of history. Descend into the dark center of this global conspiracy alongside iconic characters Woods, Mason and Hudson and a new cast of operatives attempting to stop a plot decades in the making."Lesz sztori, a Hidegháború teljes arzenálja, ofc. Multiplayer és Zombi
3 kiadás lesz:
• Standard Edition
• Cross-Gen Bundle
• Ultimate EditionMind a három kiadáshoz pre-orderben jár BETA hozzáférés és Frank Woods operator a Modern Warfare-ben és a Warzone-ban.
A Standard Edition megjelenik Xbox One-ra, PS4-re és PC-re
A Cross-Gen Bundle tartalmazza a Standard játékot és a next-gen konzol updatet (tehát nem lesz ingyenes patch)
Az Ultimate Edition tartalmazza a Cross-Gen Bundle-t és egy bónusz csomagot:
• Land, Sea and Air Pack:
- 3 Operator Skins
- 3 Vehicle Skins
- 3 Weapon Blueprints
• Battle Pass Bundle (1 Season Battle Pass + 20 Tier Skips)
• Confrontation Weapons PackElőrendelői bónuszok:
• Early access nyílt béta hozzáférés
• Frank Woods operatpr és egy assault rifle Weapon Blueprint a Modern Warfare játékba és a Warzone-ba
• 10 Tier ugrás az MW-ben és a Warzone-ban -
Szerintem is fontosabb a régi játékok hogy futnak, és hogy a multiplatform címek között lesz e érdemi differencia, ha valaki vesz új gépet. Utóbbinál elsősorban arra gondolok hogy érdemes legyen upgradelni azonnal az új konzolra régiről vagy sem.
Szerintem azt hogy ki melyiket veszi az újak közül eldönti (elsősorban), hogy melyikbe van invesztálva régi címekkel.

Illetve az fogja befolyásolni főleg a DF és hasonló reviewereknek mi lesz a véleményük az első tesztek alapján. -
Aciduzzu
aktív tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Miért rendelné meg bárki is, amikor azt sem tudja, mit rendel?
Vagyis azt, hogy mikorra és mennyiért. -
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Hunt3r22
üzenetére
Azt elnézve, hogy a mobilos piac is már szinte globális launch-al működik ill. sok más high-tech cucc is szinte azonnal kapható a mi régiónkban is én így 2020-ban már nem számítok rá, hogy itthon ne lehetne kapni. Az, hogy a világ más, a miénknél elmaradottabb/szegényebb régiójában nem lesz, elképzelhető, de szerintem felénk már nem.
-
bilon73
aktív tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
azert megvarom az arat, hatha mashol olvsobb
-
hombre[EU]
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
hiring simulator
horror game by hideo san -
natë
nagyúr
Amúgy hol érdemes konzolt venni? Konzolvilág árai nem túl jók...
576? -
Hunt3r22
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Más kérdés, hogy Mo-n rögtön elérhető lesz-e vagy csak a x országban lesz kapható novemberben.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
bilon73
üzenetére
https://www.konzolvilag.hu/xboxseries/xbox-series-x-1tb

van már azonnali vásárlás opció is

-
bilon73
aktív tag
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
hombre[EU]
üzenetére
a HR dolgozik rendesen, neked ez nem elég?

Lehet, hogy valami hiring simulatort csinálnak

-
hombre[EU]
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
lassan kezdōdik a gyártás
azért egy vertical slice-t már megnéznék -
balazs025
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Az NBA biztos kap patchet, ott nem külön verzió lesz drágábban?
Plusz a Controlnak is lesz. -
l.skywalker
Topikgazda
A The Initiative még mindig gyűjtögeti össze a szakembereket:
Xbox's Newest Studio Continues Its Hiring Spree With Naughty Dog, Crystal Dynamics Alumni -
l.skywalker
Topikgazda
Már elég nehéz megjósolni, hogy mi mikor fog megjelenni, de elméletileg ezek:
Októberben jelennek meg:
• Dirt5
• Watch Dogs LegionAmi biztos jön megjelenéskor:
• The Medium
• Assassin's Creed ValhallaAmik Holiday 2020-ra vannak datálva:
• Gears Tactics
• Gods and Monsters
• Observer (System Redux)
• Outriders
• Planet Coaster: Console Edition
• Tetris Effect: ConnectedÉs XO játékok amik 2020 Holiday-ben kapnak XO patchet:
• Forza Horizon 4
• Gears5
• NBA 2K21
• Sea of Thieves -
mcwolf79
veterán
Jó cikk , csak kb. hülyeség . Ezek alapján senki nem venne launch-kor konzolt . Az nem újdonság , hogy drágább megjelenéskor minden . Kb. annyira racionális ilyenkor konzolt venni , mint új autót . Kigurulsz vele . és akkor kb. már a 70 %-át éri , mégis sokan ezt teszik.
Nincs nyitócím ... Kit érdekel , majd lesz később rá ex. Nekem már az is elég indok , hogy felpimpelve jatszhatok egy rakás prevgen játékkal .
Hiba már nem volt a One-nál sem , szerintem a MS nem fog megengedni magának meg egy RRoD fiaskót . -
natë
nagyúr
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Majd este meghallgatom a podcast-et mi alapján jutottak erre, de számomra is tök irreális.
-
hombre[EU]
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
nem látom ezt a dealt...miért lenne szüksége Bungie-nek a Microsoftra? A NetEase most pumpált bele $100m.-t, Destinyt már ōk adják ki...innen elōre fognak lépni, nem vissza kettōt.
szerintem ha együttmūködés lesz valakivel akkor az Epic lesz PC-n
-
F_Peter
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Vagy visszamennek és a Halo-t fogják csinálni (javítani) .

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
l.skywalker
üzenetére
Vissza MS-hez? Haaaaat.

-
l.skywalker
Topikgazda
Bungie lenne a következő Xbox Game Studios tag? [link] (DE)
-
-
HunChris
senior tag
A nagy cégeknek lassan tudniuk kellene az SX árát, hogy eldöntsék mekkora tételt rendeljenek belőle, nem?
-
Beniii06
addikt
Akkor nem vagyok egyedül ezzel, hogy megéri a külső ssd. Azért írtam a 240 GB-osat, mert arra tutira fel fér az FH4 mindennel együtt szerintem. Nálam most nincs feltelepítve, ezért nem tudom a pontos helyfoglalását sem, de van aki szerint nem éri meg, az várjon továbbra is türelmesen.
-
Beniii06
addikt
válasz
Hunt3r22
üzenetére
Tudtommal már 240GB-os SSD-t is felismer és kezel a box, az meg ~9k ból kijön ÁK szerint + egy külső ház ~3k ért szerintem nem nagy összeg érte, de te tudod, akkor várakozz inkább még ~75 napig. Később is jól jöhet, régebbi optimalizálatlan játékok elfutnak róla SX-en ha jól tudom, pc/notiba meghajtónak vagy használod mint egy pendrive.
-
-
gduck
addikt
válasz
Dawide@axele
üzenetére
Szerintem az S "miatt" drágább lesz az X. Azaz, az S lesz a "népbox", az X meg a prémium kategória, drágán.
Persze az is lehet, hogy az S csak a selejt csökkentése miatt lett kitalálva. Így két legyet ütnek egy csapásra. Zseniális ötlet
-
zkxdn
őstag
válasz
Dawide@axele
üzenetére
Hosszútávon nem tippelek semmit, hogy melyik gyártó mennyit fog eladni illetve mennyi pénzt fog kaszálni, mert több lábon áll a 2 cég (pl az Xboxnak ott a Game Pass is ami most sokat nem hoz de majd jópár év múlva bejöhet, bár a Sonynak is vannak szolgáltatásai de sokan lekakilják vagy elfelejtik mert Sony nem helyezz rá hangsúlyt, még) DE a Sonynak nagyon el kell valamit b*sznia, hogy ne ők vigyék el a launchot és ehhez nem lesz elég hogy a PS5 50 dolcsival drágább lesz... gyakorlatilag tálcán van kínálva nekik minden....
De egyébként nálam is a Game Passel lehet befutó az Xbox de majd meglátjuk

(Sony bedob egy Demon Soulst launchra és megyek is a boltba)Event ügyileg már TÉNYLEG nem tudják hova húzni. Szinte biztos hogy Novemberben jön mind2 konzol.
-
törölt tag
válasz
Dawide@axele
üzenetére
Időnk van, màr csak kb 75 nap van megjelenésik, màr nem húzhatjàk sokàig.
-
Dawide@axele
aktív tag
Mikor lesz a következő xbox event?Mndhatnának már 1 árat!Ha olcsóbb lesz mint a PS5 akkr ez lesz a befutó a gamepass miatt is!
-
-
icemad
nagyúr
válasz
turikoczka
üzenetére
'22 előtt nem is nagyon érdemes új gen konzolt venni.
-
válasz
turikoczka
üzenetére
Lehet hogy most hamarabb elengedik a kezét a jelen generációs konzoloknak, az új Suicide Squad játék is csak next-gen + PC-re jön 22-ben.
Persze a szokásos sport játékok nyílván ki fognak jönni még a jelen genre még egy jó darabig (pl a FIFA 19 még kijött PS3/X360-ra)
-
törölt tag
Ha a Halo Infinite àtcsúszik 22-re és dobjàk a One verziót, az vajon még megmentené a helyzetet? Nyílvàn nem a pocsék rajtot, de úgy magàt a jàtékot.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Mivel nincs még célplatform megadva, megy mindegyik topikba:
-
mike1334
veterán
válasz
üzenetére
Ennek akkora hangulata van, hogy belelép a szádba
A metro nekem se jött be annyira, ezt meg imádtam. -
törölt tag
Köszi, ez mond szép és jó, de a Metro meg a màsik, ami 3 perc utàn elvesztett. Igaz megvan mind3 része minden kieggel. Majd akkor GamePass-ban megnézem mit fog tudni. A Fallout 3-at szerettem.
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
S.T.A.L.K.E.R. 2 OST — 108 Bits of the Zone
- Hivatalos soundtrack részlet -
törölt tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Valami mindig kell hogy az MS làbon lője magàt. Ő maga a biciklis mém.
-
Bazsi1987
őstag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Nem gondoltam volna de jelenleg a nextgen nba-re vagyok a legjobban kíváncsi....
felesztők áradoznak róla 
-
hombre[EU]
nagyúr
válasz
üzenetére
és videójáték már fut rajta? mert már szétszedték,összerakták,lefényképezték,elmagyarázták...lassan be kéne már indítani
vicceleka hardware részlegnek kudos (ahogy az angol mondja), biztosan jó munkát végeztek, ezért is ennyire nyíltan beszélnek róla. büszkék rá, tudják,hogy elvégezték a házi feladatot...csak az a fránya softwares részleg nincs (újra) a helyzet magaslatán. pedig féléve még meg voltam gyōzōdve róla,hogy nagyon erōsen kezdik majd meg a köv.gent...
-
törölt tag
SX devkitben 40GB RAM van, nem semmi...
Az SX-ben lévő SoC szerverkompatibilis, ugye majd vàltjàk a One S szervereket.
-
JamesHun
addikt
válasz
AxBattler
üzenetére
[link] egy ilyennek a középső részébe van most a One X és van egy polc majdnem a legalacsonyabb opcióba, így 19 cm magas hely van. 22-23 ig fel tudom tornászni, ha a legalsó opcióba teszem le, de akkor már neccess, hogy a füles lent elfér meg a laptop és pár apróság.
Sok kis lyukat és 2 nagyot fúrtam a hátlapba és 2 ventilátor fújja ki a levegőt. ami hőmérséklet érzékelős és ha melegszik az xbox háta akkor bekapcsolja.
Ide tervezném az újat is betenni. Gyerek miatt nem tud még fent lenni a tetején ahol évekig volt a sima One.Ez a 30x15x15 cm mennyire végleges méret?
Mert akkor fektetve bőven elfér a mostani X helyén, csak magasabb lenne, de elvileg nem lógna annyira hátra se mint az X
Állítva 2 cm lenne ha kiveszem a polcot az se túl jó szerintem, ezért is örültem meg a fektethető használatnak
-
Cyrin
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
"Know your history or be doomed to repeat it."
mennyire igaz ez...
és mégse tanulunk semmiből, ugyanazzal a módszerrel etetnek be sikeresen újra és újra...
-
l.skywalker
Topikgazda
Hivatalos:
Call of Duty: Black Ops Cold War reveal - Augusztus 26.
-
eL Geri
őstag
Ááá, gonoszak vagytok!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- Bluetooth hangszórók
- E-book olvasók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Vírusirtó topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parfüm topik
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Nintendo Switch V1 - Diablo limited edition + joycon pár + joycon charging grip + 128GB microSD
- Nintendo Switch Pro kontroller - Monster Hunter Rise
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- Sony PS 5 dobozában (2025.09-ben vásárolt) 2 év gar, számla!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Samsung Galaxy Z Flip 7 256 GB Kék Használt állapot 12 GB RAM 6 hónap garancia
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- Dell Latitude 5530 Core i5 1245U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Csak a kiszivárgott adatok alapján az jön le, hogy ugyanaz a chip lesz mindkét konzolban. És ugye tudjuk, hogy nem egyszerű 7nm-en gyártani. Régebben amúgy magasabb volt az elméleti minimum, úgy oktatták, hogy az alatt lehetetlenség gyártani

IntelKiller7