Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- VoLTE/VoWiFi
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
negyven2
nagyúr
-
Def26
félisten
Nem tudjátok mikorra lesz készlet boltokban?
-
pzstm
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Remeljuk Insiderkent mindenki utananezett es megtalalta amit most hirtelen nem talalok, hogy jelenleg SDK limitaciobaz, hogy mint bongeszobeger-bill tamogatas kivitelezhetetlen fizikailag ami nem jatek

-
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Még aznap megtettem.
-
chipesz
őstag
válasz
üzenetére
Tisztában vagyok vele, de az ugye megvan hogy ez alpha skip ahead-ben van? A bugok és crash-ek nyilván javítva lesznek, az egér / bill támogatás még jöhet. A jelenlegiből felesleges messzemenő következtéseket levonni. Én magának a ténynek örülök hogy jön az új Edge és végre nem a régi használhatatlan hulladékot kell nyomni.
-
Szajo
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Az a legegyszerűbb de egyébként a ravasz melletti burkolatot ha lepattintja az ember a ravasz mögött van egy kis "ragacs" és ott ragad meg. Viszont ezt eltávolítva meg hangos lesz a ravasz.
-
ProEvoFan
nagyúr
Gamepassban benne van a Carrion. Jó kis retro/pixel art horror játék.Igazából pontosan nem is tudom besorolni milyen műfaj, mert életemben nem játszottam ehhez hasonló játékkal. Mindenesetre itt van egy remek teszt a játékról[link] hátha valaki kedvet kap erre az 5 órás kalandra.
-
Lifer092
senior tag
Tudom, rogyásig van már a topik a letöltéses dologgal, eddig engem sem zavart, az is megvan hogy instant-on és leszedi, de ez már akkor is kezd röhejes lenni. 600kbps, néha 20-30Mbit ha normál üzemmódban megy a gép.
-
ρσгτσ
addikt
Nem mindennél olyan egyszerű. Legalábbis elsőre biztosan nem. Én az elején Doom Ethernal -lal (IS) kezdtem. Na ott egy kicsit elment az életkedvem a kontroller miatt.

Egyébként a fentit úgy értettem, hogy szerintem vannak olyan játékok, amik jobban kezelhetők kontrollerrel, mint egérrel és billentyűzettel. Számomra például a Diablo 3. is ilyen.
Aztán lehet nem mindenki gondolja így.
-
törölt tag
Today Master Chief is -490 years old. Happy Birthday!
-
need
addikt
Estét...
Láttam itt fentebb a Path of Exile na meg hogy ingyenes lesz is szedtem kíváncsi vagyok milyen játszani Diablo szerű játékot kontrollerel..
-
-
kiki22
senior tag
hali! divison 2 jol megy az uj gepeken ? láttam jött ki hozzá series javitas .
-
batmanism2x
tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Akkor lassan Cyberpunkozni is lehet jó minőségben:)
-
persil
nagyúr
válasz
szimszonos
üzenetére
Egyebkent nem jatszottam vele, elobb kimaradt, de lattam es tenyleg baromi szep jatek, de nem errol volt szo a hsz-emben.
-
negyven2
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Mondjuk pont ezen gondolkodtam, hogy mivel Chromium alapú így működik-e. Plusz akkor majd elvileg a GeForce Now is működni fog (ha megjön a hivatalos támogatás).
Ja és akkor így most már van HBO Go is Xbox-ra?
-
persil
nagyúr
válasz
szimszonos
üzenetére
En meg arrol, amit le is irtam, de - megint - nem ertetted. 🤷
Maradjunk annyiban, hogy a grafika =/= felbontas. Ha neked igen, akkor oke, ettol meg ez egy teny.
-
-
l.skywalker
Topikgazda
Google Stadia can now run on Xbox consoles, via Microsoft’s public test for its new Edge Chromium-powered browser.
➡️ link
-
törölt tag
válasz
szimszonos
üzenetére
HDR a One S-en is volt.
-
Steve1207
veterán
válasz
30z.Samu
üzenetére
Fölösleges, hamarabb jön majd szerintem az új rész. Most, hogy ott van minden WRC licenc, idén 2 éves a játék és 3 évente jött eddig a DR mindig.
(#41357) wesder: ha kényszerítenének akkor se használnám konzolon, inkább nem nézném meg sehol, amit szeretnék
Max azoknak lenne ez jó, akiknek se mobil, se semmi szerintem a konzolon kívül, de egyáltalán van még ilyen emberke? Persze amúgy, ha van akkor legyen ugye normálisan használható, azt nem vitatom. -
chipesz
őstag
El sem hiszem. Végre!
-
szimszonos
őstag
válasz
persil
üzenetére
RDR2-ről van szó,és a One X verzió szerintem megállja a helyét.Ha neked nem számít a 4k meg hdr grafikánál az a te bajod.Felbontás azért nem mindegy szerintem.Ha kapna mellé ray tracinget meg 60fps boostot series x-en már annak is sokan örülnének.Nem mutat rosszul 2 -3 éves játék létére sem még series x-en sem.Játszottál te az RDR 2-vel egyáltalán?Mert arról beszélgetünk csak szólok

-
Moby
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Igen-igen, itt mindenki hülye a hálózatokhoz, amúgy nincs semmi baj semmivel. Usererror van.
-
NJanika
aktív tag
-
Steve1207
veterán
Dirt-ben Jupiter Hawk 410-es eseményekkel ki hogy áll? Egyszerűen nem megy. Próbáltam már nehézséget lentebb venni, több segítség stb, de konkrétan csak lassít. Összes segítséget kikapcsolva a legjobb eddig, de így is csoda, ha behozom 7-8-ra

Igaz a Gymkhana-val is sokat szöszöltem az elején, most meg már néha beleugrok 40e-be is, de ezt eléggé esélytelennek érzem, hogy javulnék. -
lastmohican2
tag
A napokban volt egy kis időm és sikerült jól eltöltenem a Man of Medan-nel. A médiumot követően kerestem hasonló játékot. A játék intrója, mikor a kurátor sétál egy folyosón, s a háttérben szól a " A Conversation with Death" megadja a kezdő löketet a játékhoz. A látvány végig pöpec, mind a háttér, mind a karaktereknél. A sztori izgalmas volt, s a játékmenet az ami nagyot dobott a élményen.
Először nem is gondoltam volna, hogy ilyen jó lehet az interaktív mozizás. Igaz, hogy néha csak egy-egy gombot kell nyomogatni, de amikor ráeszmélsz, hogy mi-minden múlhat egy-egy döntésen, egyből igzalmas lesz a dolog. /Első végigjátszásra ki is nyírtam a friss jegyespárt
/
Egyből jött is a második végigjátszás, egy kis "csalással", hogy mindenki túlélje.
A játékban lenne még lehetőség a választható kombinációk miatt, de mivel nem lehet elnyomni sem a beszélgetéseket, sem az animációkat, így ezeket mégegyszer már nincs kedvem újra-és újra végighallgatni és megnézni. Bárcsak el lehetne nyomni őket...
Jöhet a Gamepassba a Little Hope illetve majd a soron következő rész... -
30z.Samu
titán
válasz
darkstreet89
üzenetére
Xbox-on nekem sincs.

-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Steve1207
veterán
-
lmno
őstag
válasz
szimszonos
üzenetére
Egy Forzánál vagy egyéb MS címeknél nem volt/lesz gond, a multiplatformokkal inkább.
-
hombre[EU]
nagyúr
-
Silεncε
őstag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Na, tessék abbahagyni, ha már megvettem a P5 miatt a PS4-et

-
szimszonos
őstag
A hátrány annyi lesz mint one s-en one x-hez képest.Egy Forza Motorsport 1080p/60fps volt one s-en még one x-en 4k/60fps,vagy ha úgy volt 60fps helyett akkor 30fps más játékoknál.Attól még élvezhető volt minden játék,nem volt játszhatatlan.Series s-en meg pláne hogy játszható lesz mert ott a 60fps-re törekednek,a full hd 1080p meg az 1440p felbontás mellett.4k-ról meg egy-két kivétellel a ray tracingről is lemond az ember,de attól még az nem akkora gáz.
-
NJanika
aktív tag
Diablo-hoz hasonló játék Xbox-ra létezik ?
-
30z.Samu
titán
Dragon Ball FighterZ kedvelőknek, szerintem ez qrva jó lett.

Gogeta (SS4) vs Gogeta (SSGSS) Dramatic Finish [ENG + JP] - DRAGON BALL FighterZ
-
AxBattler
félisten
válasz
hombre[EU]
üzenetére
... csak japóul.

#41325 hombre[EU]
A Tiédet!
-
mike1334
veterán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Kezdődikkezdődikkezdődik....
-
törölt tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Gondolom lenne ezen a platformon is ember, aki szivesen jàtszana vele.
Bàrmelyik résszel. -
hombre[EU]
nagyúr
-
ρσгτσ
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Én is gondolkoztam, hogy beszerzek egyet. Néha elővenni a régi játékok, vagy éppen a kinect miatt nem rossz.

-
Bad Pritt
félisten
válasz
l.skywalker
üzenetére
Sejtettem és szomorúsággal tölt el.

Na mindegy, akkor maradnak PC-n. -
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Ezek csak X360-an játszhatóak. Csak azok a címek futnak One/Series gépeken, amik benne vannak a visszafelé kompatibilitási programban:
Xbox Backward Compatible Games Library -
Bad Pritt
félisten
Mi lehet az oka annak, hogy egy játék csak az Xbox Marketplace-en elérhető, a Microsoft Store-ba nem lett áthúzva? Jelen esetben a Space Marine meg a Binary Domain érdekelne. Ezek játszhatóak valahogy Series gépeken?
Space Marine-ből "megvettem" a demót, de sajna a konzolon nem jelenik meg a játékaim közt. -
30z.Samu
titán
válasz
parandroid
üzenetére
Az az első pár napban nekem is volt, gondoltam bejáratós, majd megszűnik. Így is történt, de azt hiszem erről a MS jelezte is valamikor, hogy új controller-nél előfordulhat ez a jelenség.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Van belőle klasszikus verzió is.
-
30z.Samu
titán
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Egy remake jó lenne azokból.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- PlayStation 5 Standard Edition megkímélt, megbízható darab + 3 játék
- Nintendo Gameboy Classic Pakk
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- OLCSÓBB LETT! Eladó: Playstation 5 + PlayStation VR2 szinte új állapotban!
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- SzoftverPremium.hu
- Prémium minőségű HOFI üvegfóliák Tech Protect tokok és 20W Adapterek iPhone 13 14 15 16 17 szériához
- ELADÓ FÓLIÁZOTT HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- GAMING PC! i5-12400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az eredetisége miatt majd ránézek, bár most lassan befejezve a Dirt-öt más lesz a prioritás.

Viszont itt a Slayer Edition lehúzás, mert elvileg annyi a plusz benne, hogy kapott egy 4Ks felbontást...és ezért újra teljes árat kérnek. 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

IntelKiller7