Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
30z.Samu
üzenetére
Elöször is mi szàmít "minőségi jàtéknak"?
Azért a F76 kivételével szerintem az àtlag jàtékos bőven meg volt elégedve a Bethesda jàtékok minőségével, így igazàból ha csak azt hoznàk, amit eddig akkor màr maga az exklúzivitàsuk be tud vonzani embereket az ökoszisztémàba szerintem. -
Zoleee83
addikt
Ez teljesen relatív, és nem is feltétlen értünk egyet.
Egy Forzát pl közel sem mondanék "középszarnak", ahogy egy Halo-t sem (most tekintsünk el az Infinite majdnem bemutatott állapotától), ahogy egy Gears-t sem, ami ráadásul olyan szinten újult meg hogy imádjuk a legtöbben.
Nincs a Game Pass-szal semmi gond, az ingyen bekerüléssel pláne, én inkább azt mondanám kapjanak az MS stúdiók több időt 1-1 játék reszelésére, mert általában az ötletek jók, csak a kivitelezésen/időn csúszik meg a dolog. (The Medium nálam pl az utóbbi idők legrosszabb játéka, tele időhúzó elemekkel, hihetetlenül gagyi irányítással, sokszor rossz történetvezetéssel, változó item minőséggel. A horror/thriller műfajban nagyon gyenge. Ez van sajnos.)
Szerintem jó a GP irány, majd pár év múlva kiderül mennyire, abban viszont egyetértünk, hogy csak akkor lesz értelme a mostani nagy deal-nek ha jönnek minőségi játékok a felvásárolt stúdióktól, és a belsősökre ugyan ez igaz. Kell pár év mire minden a helyére kerül, manapság már 3-5 év egy minőségibb játék elkészülése. -
Moby
veterán
válasz
30z.Samu
üzenetére
Én inkább a jövőre értettem ezt. Az teljesen rendben van, hogy ezek belekerültek, mondhatni természetes hozadéka az üzletnek, pláne ha FPS boostot is kapnak(és akkor mondhatjuk, hogy ez egyfajta eltolódás a minőség felé). De ennek a felvásálásnak akkor lesz értelme, ha tényleg születnek minőségi címek is. Ebben nagy szerepe lesz annak, hogy az MS mit vár el majd ezektől a stúdióktól.
-
30z.Samu
titán
válasz
üzenetére
Gondoltam a
a végén érzékelteti, hogy csak viccnek szántam. 
(#41988) Moby: Én úgy látom, hogy a MS-nek bejött ez a taktika, különben nem pakolná bele a címeket. Azt nyilván Ők döntik el, hogy mi lesz benne és mi nem. Ha valamit nem akarnak beletenni, akkor az ember úgy sem tud mást csinálni, csak megveszi az adott játékot, ha akar vele játszani.
-
Moby
veterán
válasz
30z.Samu
üzenetére
Sokszor azt érzem, amikor ezeket olvasom, hogy a gamepass a gyilkosa ennek a platformnak. Ez a jöjjön minden ingyen, de azt alig várja valaki, hogy jöjjön valami jó.Nem baj, ha ingyen jön, de inkább fizetnék a jóért, mint ingyen jöjjön az aligközépszar. Ez a mennyiség meg minél olcsóbban mindenekfelett ez valami hihetetlenül rossz irány továbbra is. Mármint azoknak, akik a minőséget többre tartják, mint a 300 forintos gamepasst.
-
l.skywalker
Topikgazda
-
Bad Pritt
félisten
válasz
30z.Samu
üzenetére
Amúgy azt hiszed poén, de tök jogos, abba gondolj bele, hogy a Gears is pl. tele van járműves részekkel, amik egymáshoz képest is teljesen másképp működnek és amikre az id motorja nincs felkészítve.
Meg ilyen tök alap dolgok, hogy az idtech-ben nincs leanimálva a karaktered, úgyhogy mozgás közben nem kell animációkra várni, ezért ilyen smooth a játék, míg egy tps-ben nyilván animáció alapú a mozgás minden esetben. -
krx21
nagyúr
válasz
ggbuffon1897
üzenetére
Én egy vastag, fekete karton lapot teszek rá, méretre vágva...
-
Zoleee83
addikt
válasz
30z.Samu
üzenetére
Tegnap cimbi szegény kiakadt, hogy bukta PS-en a Bethesda game-eket, imádja a Doom, Wolf, Dishonored, Rage szériát, uh lassan rábeszélem egy XSS-re.
Mondtam neki, hogy összehome-oljuk' X-en tolhatja az általam amúgy is élő GP-ben a játékokat olcsóért, én meg szerzek egy all digit PS5-öt idővel, amit szintén összemókolunk és meg lesznek a kék ex-ek is.
Problem solved.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
l.skywalker
üzenetére
Logikus lenne, bár ahogy a cikk is említi, az idtech elsősorban fps-hez és zárt terekhez van fejlesztve. Na most a Gears 4, de főleg a Gears 5 oroszlánrésze nyitott területeken zajlott, ahonnan töltőképernyő nélkül jutottál be zárt terekbe. Többek között az ilyen feladatok emiatt sem az idtech-et használták végül a Rage 2-höz, hanem az Avalanche saját motorját.
-
l.skywalker
Topikgazda
Phil Spencer Teases idTech Engine Usage by Xbox Game Studios [link]
#XboxNews
-
ρσгτσ
addikt
válasz
adomok
üzenetére
Vagy Wifi -n keresztül egyik gépről a másikra. X|S verzióknál nekem volt olyan, amit egy az egyben újra leszedett. Hiába másolgattam. Van ami simán jó így is, vagy csak egy "kisebb" update jöhet rá pluszba. Játéktól függ.
--------
Látom közben be is került néhány Bethesda játék. ✌
-
30z.Samu
titán
válasz
craftsman01
üzenetére
Hát nem tudom, gondolom nem mindenki tudja egyik pillanatról a másikra leváltani a gépet, ha úgy adódik. Vannak olyanok, akik már 2-3 éve elkezdtek gyűjteni, hogy most meg tudják venni akár csak az S-t. Nyilván akkor nem volt bejelentve, de biztos vannak jó páran (most nem a topikra gondolok), akiknél erősen közrejátszott az ár is abban, hogy végül egy Series S-t vettek. És ha mondjuk meglátnak egy olyan címet a Sony-nál, amivel nagyon akarna játszani, de nem teheti meg hogy beszalad a boltba egy PS-ért vagy akár használtan vesz egyet, az így szívás.
-
adomok
tag
Sziasztok,
ha minden igaz, ma én is átköltözök egy xsx-re one x-ről. Jól gondolom, hogy a legjobban úgy járok, ha a jelenlegi külső ssd-ről másolom át a játékokat az új gépre? Ha valamelyikhez van valami frissítés, azt gondolom, hogy a másolás után leszedi majd. Vagy ez így nem fog menni a generáció váltás miatt?
-
hadam98
senior tag
Hol lehet megnézni melyik játék támogatja az egér+bill?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Amig nem fejeztem be elso reszt, nem akartam beleugrani folytatasba.
Nem tudom hany oratol erhetoek el a jatekok ma, de ha vki megnezne h ennel meg Dishonorednel lett e FPS boost, azt megkoszonnem.
-
craftsman01
senior tag
válasz
30z.Samu
üzenetére
De mit lehet ezen megbánní?Egy elektonikai terméken,azt meglehet bánni ha pl nem voltam elég bátor és nem mentem oda a nekem tetsző lányhoz holott utólag megtudtam viszonozva volt.Nem jön be box vagy a kékeknél lessz valami akk veszek azt is,oszt örülök.De megbánni a semmit
. -
EmThor
addikt
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Nem valami olyasmi volt h nincs lockolva a frame series konzolon es fut 40-60 fps-sel.
Evil within 2 nagyon tetszett, egy technikai hatranya volt, nem home konzolobn toltam (az a gyerekeknel volt hazon belul) es minden inditaskor lefagyott a menuben mikor a bethesda.net-hez akart csatlakozni. Emiatt nem lehetett vele jatszani csak offline modban, de ugy meg addig a home konzolt at kellett allitanom. Szerintem azota se javitottak.
-
burzum
tag
Ez a lassu letoltes meg mindig nincs megoldva? Vagy van valami trukk? Borzaszto lassu a letoltes...
-
F_Peter
őstag
Szokott valaki boxxal külső tárolóról mkv és divx filmeket lejátszani? Melyik appot tudnátok ajánlani? Soha egyiket sem próbáltam.
-
Zoleee83
addikt
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Ezek már igen, hiszen belsős címnek számítanak már. Ezért is van a listán olyan, ami eddig is bent volt már, de most újra kiteszik, hiszen nem kell tartani attól, hogy kiveszik onnan őket.
-
Moby
veterán
válasz
Zoleee83
üzenetére
Az evil withinek zseniálisak, és "hiánypótlók", mert az a genre annyira elhanyagolt lett, hogy nemigaz
A harmadik részre gondolkodás nélkül csapnék le./ha megkapják az fps boostot, akkor kiveszem a kölkök keziből az S-t, és letolom őket megint szerintem. Már pont elég régen mentek le.
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Ha Dishonored kap FPS boostot, akkor megvan a hosszú hétvégi programom.

-
oriic
HÁZIGAZDA
Ok, ez a trailer amúgy nekem tetszik, és jól lett vágva.

-
Zoleee83
addikt
Na akkor az XSX fixen megmarad hosszútávon is!

Kedvenc kiadóm a Bethesda, nagyon szeretem az általuk kiadott játékokat.
Annyira tudnék örülni egy The Evil Within 3-nak pl., de legalább a Wolf3 készül(get).
Szerintem sokan fognak Xbox-ot venni 1-1 új Fallout/Wolf/Elder rész miatt. -
darkstreet89
tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Na mondjuk igen, de a másodikra totál nem emlékszem már, azért vártam.

ProEvoFan: Igaz, az sincs ott. Na talán idővel megkapjuk a hiányzókat. Bár így is van bent olyan, amit mai napig nem játszottam ki..

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Érdekes amúgy, mert ugye most a Deathloop és Ghostwire ugye nem Xbox only, de a folytatások már azok lesznek valszeg.

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Úgy került most bele, hogy nem fog kikerülni mert belsős cím.

BTW kíváncsi vagyok hányan mennek át PC-re vagy vesznek Xbox-ot, hiszen egy új Fallout, Prey, Wolfenstein vagy DOOM pl. csak ezekre lesz elérhető.
-
Bep
őstag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
De most máshogy kerül bele
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
darkstreet89
üzenetére
A Wolfenstein 2t nem látom.
De ne legyünk telhetetlenek.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
hombre[EU]
nagyúr
válasz
darkstreet89
üzenetére
az 1 úgyis jobb

btw ennek a 20nak a fele már eddig is benne volt
-
oriic
HÁZIGAZDA
"Phil Spencer: Bethesda games are going to be exclusive to platforms that have GP(not games that are already on other platforms/contract obligations)"
-
ggbuffon1897
őstag
Most egy ilyen sarga vmi törlőkendő van rajta , amit az asszony adott (valszeg ezt nem sajnálta) bár full hülyének néz.
Nemtudom, nekem olyan kicsit nonszensz akkor h erre nem gondoltak ekkora hűtőrácsoknál, alap sztem h ne szálljon be a por és hangosodjon az egész majd idővel.
Jó mondjuk nekem 2 éves laptopomra is azt hitte a köv tulaj h új. Ezekre az IT cuccokra házsártos vagyok h legyenek szép állapotban, csak így nyugodt a lelkem :D
-
törölt tag
.
-
vg
veterán
válasz
ggbuffon1897
üzenetére
belemászik egy pók éjjel úgyis
-
Silεncε
őstag
válasz
ggbuffon1897
üzenetére
Csipkés terítő, mint régen a TVre

-
ggbuffon1897
őstag
Sziasztok,
Tudtok esetleg xsx -re valamifele porfogó dolgot? :D mmint ugy h az igényesen is nézzen ki egy lakásban.
Én állítva használom, és mivel a dolgaimat általában próbálom normális állagban őrizni, igy pl jelenleg most a fenti rácsokra egy rongyot rakok h ne szálljon bele a por
De eszembe jutott h a legideálisabb valami tornazsak szerű valami lenne, amivel lehetne óvni a porozódástól külsőleg is
Nálam max heti pár órát megy, a lakásban pedig száll a por akármit csinálok.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Hol találom a windows-os stream beállításait? Mert ahol az alkalmazás írja, a preferences-ben, ott nincs.
A mobilosat engedélyeztem, de az nem ugyan ez.
Jah update, látom nem működik még, oké akkor semmi.
-
hadam98
senior tag
Rhonda Cox is csatlakozott a The Initiative Studiohoz. Tényleg komoly nevek vannak

-
ρσгτσ
addikt
válasz
persil
üzenetére
Van porvédő az SX -en ott ahol behelyezed a lemezt. Szóval normál esetben több por megy be kikapcsolt állapotban a levegő áramlásra kialakitott részeken, mint ott.
Én például a Fifa21 -nél sajnálom, hogy digitálisan vettem meg teljes áron még az elején.
Több előnye van a lemezes verzióknak, de kétségtelenül sokkal kényelmesebbek a full digital gépek. Nekem is a másik Xbox all digital. A home miatt meg sok játék pont hogy digitálisan kell.
-
EmThor
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Usb c-vel megy allitolag mobillal, szoval usb-c - 3.5mm-rel mehet akar ps5 kontrollerebe is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- AliExpress tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LEGO klub
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- iPhone 11 Pro 64GB 95% (3 hónap garancia)
- AMD GAMER PC! Ryzen 5600X / RX 6700XT / X470 / 16GB 3000MHz / 512GB NVMe / 650w!
- iking.hu Apple iPhone XR 64GB használt White megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Black Titanium Karcmentes állapot 91% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az mindenképp jó, hogy rájöttek, hogy kellenek az exkluzív címek.
a végén érzékelteti, hogy csak viccnek szántam. 
.

A harmadik részre gondolkodás nélkül csapnék le.
)