Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci12234
tag
Sziasztok ki hogyan használja a series s-t tv-n ?? Játékmód vagy anélkül ?? Esetleg milyen tv beállításokkal ??
-
laci12234
tag
Sziasztok 2 kérdésem is lenne series s-em van
1. elkezdtem leszedni az apexet azt irta becsült tárhely 99gb de mikor szedi akkor nekem 55gb szed le ez miért van ??
2. mit jelent ez a ycc 4.2.2 beállítás pontosan mit csinál ?? És érdemes bekapcsolni ??
-
laci12234
tag
Sziasztok 2 kérdésem is lenne series s-em van
1. elkezdtem leszedni az apexet azt irta becsült tárhely 99gb de mikor szedi akkor nekem 55gb szed le ez miért van ??
2. mit jelent ez a ycc 4.2.2 beállítás pontosan mit csinál ?? És érdemes bekapcsolni ??
-
laci12234
tag
válasz
pauliboy23
üzenetére
igen már rájöttem de az a baj hogy pl ajándék kártyát egyeáltalán nem tudok venni
mondom veszek 2-3 at de nem lehet sajnos :/ -
laci12234
tag
Igen pl a game past is egyszer erről vettem meg egy kiegészítőt is meg a minecraftot
nem ir hibát hanem nem lehet kiválasztani hogy a telenoros kártyáról vegyem meg pedig megnéztem ugyan ezen az áron tudok venni mást
és ugen a storból nem engedi mondom megveszem ha igy levan árazva
series s em van amúgy -
laci12234
tag
Sziasztok nekem olyan gondom van hogy teloszamláról akarom megvenni a cod cold wart van is 20.000 ft rajta amit levásárolhatok de nem engedi valamiért nem láphetek rá
minden más játékot enged csak azt nem miért van ez ?? -
laci12234
tag
Istenem ilyen fogyatékosokat főleg ha valaki meg is veszi
nézegettem fészen a marketplacet ott series x et 240 ért árulják a ps5 350-400 ezerét
Valaki ennek be is dől ?
-
laci12234
tag
Szisztok az ingyenes cod warzoneba xbox series s en nincs új szezon ??
nekem nem frissült vagy csak akkor ha megveszem a játékot ?? -
laci12234
tag
Sziasztok az ubisoft connect mièrt nem müködik series s-en ?? Bejeletkezni be tudtam de nem tölt be a program olyan mintha lefagyna
ujra raktam de akkor se semmi
valakinek valami ötlet ??
idáig tölt be
[kép] -
laci12234
tag
Sziasztok az ubisoft connect mièrt nem müködik series s-en ?? Bejeletkezni be tudtam de nem tölt be a program olyan mintha lefagyna
ujra raktam de akkor se semmi
valakinek valami ötlet ??
idáig tölt be
[kép]
-
laci12234
tag
Nem tudom ki hogy van vele de nekem nagyon bevált a series s-el
4k tv igaz 60hz de nem láttam edig hogy lejjebb vettem volna a felbontást
itt ajánlották az one x hetett ezt vegyem meg -
laci12234
tag
-
laci12234
tag
válasz
frankdelgado
üzenetére
Én most vettem egy series s et semmi baj nincsa felbontással 4k tvn
-
laci12234
tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Akkor melyik játekba van ??
-
laci12234
tag
Sziasztok nagyon új vagyok az xbox dologba szóval ne kövezzetek meg ha lehet 😁
a ray tracinget hol lehet bekapcsolni vagy azt minden játéknàl külön kell bekapcsolni vagy alapból bekapcsol ha támogatja ?? Pl forza 4, cod warzone ?? Vagy a jedi fallen ordernél esetleg ?? -
laci12234
tag
Sziasztok van egy xbox series s-m és kurva lassan szedi a kátékokat gépen kurva faszán szedi 100-120mb/s el
de xboxon meg 10mb/s meg 500kb /s minden játéknál
digi optikai kábeles 1000es net van
pc kikapcsolva csak 2 telo megy wifin
az xbox is kábelen van rádugva
ez miért van ?? -
laci12234
tag
Elvileg a series s 4k hdr még is csomo helyen azt irják hogy 1440p játék
-
laci12234
tag
Szisztok ha veszek egy xbox series s-et és meg veszem a cod modern warfaret akkor ami gépen volt fegyver szintem meg mindenem ami pc-én volt azt xboxon is meglesz ?? Vagy kezdhetek mindent elölről ??
-
laci12234
tag
Sziasztok
még új vagyok konzolok terén
annyi lenne a kérdésem hogy megéri xbox one x-et venni vagy inkább a xbox series s-t ??
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Realme 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRCSÖKKENTÉS Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

l.skywalker
IntelKiller7