- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
hadam98
senior tag
válasz
l.skywalker #16788 üzenetére
Jó de van aki pedig azt mondta, semmi probléma, eddig is meg lett oldva a több konfigra való optimalizálás.
Most olvastam, hogy az a minősíthetetlen Call of Duty: Cold War 130-140Gb körül fog mozogni, elég nevetséges. Mi indokolja ezt a méretet?
Aki 3-4 játékkal játszik annak nyilván jó lesz az S konzol tárhelye, de aki egyszerre 10 játékot nyom annak inkább megéri a Series X. Tárhelyet nyilván pár hónap múlva éri meg venni mert akkor már csak lemegy az ára.
-
30z.Samu
félisten
De hogy szóljak egy pár szót a VR tesztről, lehet szeretni vagy nem szeretni Őket, de ezt most szerintem profin oldották meg. Hirtelen csak a DF-et tudnám felhozni, ahol hasonló színvonalat láttam eddig.
-
Deck
titán
válasz
l.skywalker #16788 üzenetére
Teljesen egyetértek és örülök, hogy valaki képes értelmezni azt amit írtam.
Csak hát ugye a fejlesztők majd előbb utóbb ne, hogy a könyebb utat válasszák és legyen majd probléma onnantól.
-
Moby
veterán
válasz
nkaresz1976 #16792 üzenetére
Valszeg semmit, mert az X enhanced verza 30fps lockolt. És azt leszámítva az úgy ahogy volt X-en is csodás volt.
-
-
nkaresz1976
csendes tag
Lehet rajtam kivül már senkit nem érdekel ,de Red Dead Redemption 1 gameplay volt már Series X-en? Kiváncsi lennék mennyit dob rajta az X ereje.
-
l.skywalker
Topikgazda
"...már több fejlesztőnek is baja van"
Teljesen érthető a véleményed, azok alapján, amit lehetett egyes fejlesztőktől olvasni. Nem tisztem más munkáját értékelni, de innentől kezdve ez nem az eszköz létének a hibája. Ha visszanézek a 8. generáció összes megjelent játékára, akkor már látszik, hogy voltak stúdiók, akiknek a diverzitás nem okozott gondot. Volt aki meg tudta oldani, hogy megjelenjen a játéka Switch-re, Xbox és PS FAT-ra, Xbox és PS Slim-re és a 2 high-end gépre is, XoX-re és PS4 Pro-ra is.Mindig lehet egy helyzetet megfelelően elemezni, de számomra onnantól kezdve, hogy egy fejlesztő csapat meg tudja oldani azt jelenti, hogy egy másik is meg tudná oldani, ha van hozzá elég ideje, pénze és tudása. Akinek nincs, az mindig eldöntheti, hogy miként oldja meg ezt a helyzetet. Van aki egy konzolra optimalizál, volt ilyen főleg XO esetében, hogy egy 3rd party játék S-en szörnyen futott, X-en pedig jól. De volt olyan ami X-en a maximumot hozta és S-en futott jól. Ez onnantól, hogy elérhetőek lettek a devkitek már két irányú dolog.
-
Zoleee83
addikt
válasz
frankdelgado #16782 üzenetére
A kapkodással összerakott gépek nem ezen az oldalon lesznek, nem az MS részére gyártott chip kihozatallal volt baj.. Ráadásul egyre több érdekes infó jön a túloldalra is, no 1440p, no SSD upgrade day1 (szoftveresen tiltva).
De jó hogy ilyen jóindulatú vagy! -
Zoleee83
addikt
válasz
hombre[EU] #16775 üzenetére
konrétan (ma már) microsoft stúdió fejlesztōk panaszkodtam
Miért panaszkodtál a Microsoft stúdió felesztőknek?
-
Moby
veterán
válasz
hadam98 #16771 üzenetére
Meg az (azóta ms alkalmazott) ID Soft fejlesztője(Axel Gneitling), meg a Remedy fejlesztője(Sasan Sepehr), meg az Infinity Ward fejlesztője(David Mickner). Ezt nem azért írom, mert egyetértek vele, csak a pontosság kedvéért, azért, hogy ne ez terjedjen, hogy sony fejlesztők mondták, mert ez egész egyszerűen nem igaz.
-
Rossi
addikt
Nem tudom, ti hogy tudjátok követni a fórumot, én napjában max kétszer nézek rá (meló mellett ennyire jut idő), de közben 200-300 hsz keletkezik...
Esélytelen. -
hadam98
senior tag
Pár Sony exkluzív fejlesztő mondta azt, hogy rosszabb lesz rá fejleszteni, ezt eddig is tudtuk.
Aki multiplatform címeket csinál összegzésében azt mondta, hogy eddig is megoldották a több konfigra való optimalizálást és ez most se lesz másképp. Miért nem lehet felfogni, hogy ekkora felbontáshoz nem kell ekkora erő? Miért kell ijeszteni az embereket? Ez ugyan az, mint aki 60FPS-t szeretne elérni 1080p-n aztán vesz egy 3090-et, még egyszer leírom, FELESLEGES. Itt maximum akinek problémája lesz, az a hely és ennyi. A dinamikus felbontásról annyit, hogy mint Series X-en skáláz ugyan úgy PS5 konzolon is. Igen, az Xbox Series X erősebb mint a PS5, ez tény.ui: A felbontás 4K tv-n: Ez a konzol felskáláz 4K-ra, nyílván egy Series X-en és PS5 konzolon szebb lesz a játék, viszont én még mindig azt mondom, hogy az ár miatt nyugodtan vehettek 4K tv-re Series S konzolt. Én egy 4K tv-n jelenleg is Xbox One S konzollal játszok, ami jó is lenne, csak már túl gyenge még a 900p felbontáshoz is, de ezzel az új "mini" konzollal nem hiszem, hogy akárkinek is gondja lenne egy 4K tv-n.
-
prokxy
veterán
Ne tudd meg, hogy egy 5 és 7 éves kissrác mennyire örült még a One S-nek is 1 éve, ennek meg különösen fognak. Nem az erősebb konzol, de nem is kell, nincs rá igény. Ha grafra akarok rámenni és hűházni a megjelenítő előtt, akkor benyomom az adatlapomon lévő gépem és megteszem.
Én kifejezetten örülök, hogy csak 60e-t kell ráfizetni az új konzolra és nem 130-at a régi eladása után.
1TB-s volt az előző, de 3-400GB-nál 1x sem volt több rajta. Itt meg nem is lehet, de nem is szükséges. -
HUmenetke
tag
Tegyük hozzá az XSShez, hogy nincs még olyan játék, ami csak az új architektúrára íródott volna. Nem azt mondom, hogy sosem lesz 720p dinamikus felbontás az igazi next gen játékokban, de pl xoneon a BF4 720p volt, a BFV pedig dinamikus 1080, úgy hogy jóval jobban néz ki.
-
mcwolf79
veterán
Eleve ott megbukik a VR Pisti XS tesztje, hogy mivel 4k TV-n nem natív felbontáson használja eleve romlik a képminőség. Gondolom egy TV-t használtak, külön erre nem tértek ki. Egy FullHD TV-n natív 1080p-t használva jobb lesz a képminőség.
-
Zoleee83
addikt
válasz
NoOne1976 #16761 üzenetére
Én viccesnek tartom ezt a fejlesztői kijelentést.
Most majd nem 2, hanem 3 gépre kell fejleszteni hosszú távon, mert ugye a jelenlegi generáció kikopik hamarosan.
Ugyanezen fejleszőknél nem gond a PC-re kiadott megszámlálhatatalan hardverre optimalizálni/fejleszteni?Nincs több kérdésem..
-
Madwe
nagyúr
De már itt is le lett írva, hogy az xsxhez képest a ps5 sokkal gyengébb, a ps5höz képest az xss meg majdnem pariban van
beszélnek a fejlesztők össze vissza, ahelyett h ide járnának tanácsért
Egyébként FHD kijelző mellé jó választás, aki 3-4 évig nem akar 4k kijelzőt annak tök jó alternatíva (nyilván van erre is igény, miért ne szolgálják ki? S akinek nincs 4k kijelzője s nem is lesz 3-4 évig, annak nyilván nem kell feltétlen a legjobb tech valamint árérzékenyebb...) -
frankdelgado
őstag
válasz
nkaresz1976 #16752 üzenetére
Azért azt nem értem, hogy nincs rá game, mert az új cod is arra lesz optimalizálva pl.....Meg ugye ott vannak a töltési idők, tehát azért van pár ok, ami miatt érdemes lehet megvenni. Én ezt a 120 fps-es nyavajgást nem értem. Ezért pont nem fogok qrta drága kijelzőt venni....
Ezt jól megfogalmaztad. Amikor csak egy gépre kellett dolgozni, akkor is lehetett tróger munkát találni és nem is kellett nagyítóval keresni.
-
NoOne1976
őstag
Én unom már ezt a több fejlesztőnek is baja van mantrát. Miért, a one és a one x teljesítménye azonos volt? Nem. Tudták ugyanazt a felbontást hozni? Nem. Persze elhiszem, hogy sokkal egyszerűbb lenne, ha csak egy gép volna minden oldalon, kevesebb fejlesztés, kisebb ráfordítás. Ez van, MS így döntött, majd megoldják. Vagy egyszerűen nem adnak ki játékot boxra (úgyse fognak ilyet csinálni).
Amúgy meg miért lenne felesleges az ss? Megy majd rajta az elkövetkező években minden. Igaz kell kompromisszum. De nekem nem egy két ismerősöm van, aki most is one-on vagy s-en tolta. Arra a heti pár órára tökéletes volt nekik. Egyszer nem hallottam tőlük, hogy elégedetlenek lennének. Akinek 4k 120-as tv-je van, annak nem probléma az sx megvásárarlása sem. Szerintem igenis van a gépnek létjogosultsága. Olcsó, 2 év gari, hozzá a game pass, esetleg egy-egy játék évente, ami nagyon kell és költséghatékonyan el lehet szórakozni. Attól, hogy valakinek van konzolja, nem feltétlenül ez a fő hobbija. -
Zoleee83
addikt
De miért nem lehet megérteni hogy az SS az 1080p/1440p kijelzőkhöz lett kitalálva Game Pass előfizetéssel?
Tökéletesen megfelel arra amire ki lett találva.
Amit felhoztál azzal sem lesz semmi baj, majd a dinamikus felbontás megoldja, amit Pistiék mutattak a video-ban azt egy 4k/120 Hz-es 400k-s Tv-n fogja produkálni, aki ilyet vesz az nem SS ben gondolkodik..
Aki casual gamer, vagy íróasztal mellett akar játszani annak tökéletes, aki meg kicsit komolyabban gondolja ott van +70k-ért a Series X. Ennyi ez. -
pethYeti
addikt
Az a baj, hogy neked ez beragadt hogy 720p...
Itt arról van szó, hogy EGY játékban van EGY olyan mód hogy 120fps és mellette leeshet a felbontás 720p-ig.
E mellett van az alap beállítás ahol 1080p 60 FPS-t 99%-ban hozza.
Ez semmivel sem kisebb gáz, mint a Series X 120 fps mellett leesik 1080p-re.
-
nkaresz1976
csendes tag
~ egyöntetűen az a konklúzió hogy jó jó,de még nem sok értelme van a váltásnak, mert nincs rá game ami kihasználná az igazi erejét. (Természetesen kinek mire kell..)
-
Deck
titán
válasz
pethYeti #16747 üzenetére
Ott nem lesz gyengébb gép. Az X nem szar fasza konzol lett, nem az xbox-al van bajom hanem ezzel a gyenge géppel amivel már több fejlesztőnek is baja van. Az alacsony felbontás (mosott kép, nem olyan éles textúra), kevés ram, kevés tárhely, csak hogy olcsó legyen és tartsa az fps-t amit a nagyobb, de lesz ebből majd még baj majd.. Főleg évekkel később. De nem semmi mennyire elvakultak itt páran..
-
frankdelgado
őstag
-
AMD Power
titán
Volt már?
120 fps egy KONZOLON? | Xbox Series S & Series X teszt
Én nem vagyok oda értük ,de ez most jó lett. -
prokxy
veterán
válasz
craftsman01 #16716 üzenetére
Tegnap még gondolkoztam ezen, de a jelentős felbontás esés - ha lehet ilyet írni - akkor van, amikor a 120FPS-t szeretné elérni a játék és ezért sokat beáldoz a grafból. 4K60Hz-en sztem ami a leírásban is van, 1440p-ben fogja hozni a dolgokat, majd felskálázza, ami azért nem akkor teljesítményvesztés. Az pedig az előző One S-hez képest is szép előrelépés.
Nekünk a Srácoknak tökéletes lesz. Elsősorban annak kell sztem SX-et vennie, akinek min. 4K TV-je van és elsődleges játékplatform számára a konzolja és hosszabb időre tervez vele. Nekem a where feltétel nem teljesül, marad a kistesó. -
30z.Samu
félisten
válasz
craftsman01 #16731 üzenetére
Gondolom a controller miatt mondta, nem szokta a paraszt a szántást.
(#16729) pethYeti: Én is megcsináltam volna, ha lehetőségem van rá, már csak kíváncsiságból is.
-
craftsman01
senior tag
Más. Pisti mondta videóban,hogy többet nem játszik Warzone-t konzolon utánna meg az s-t multira ajánlja.Ezt nem igazán értem.
-
Vasy09
őstag
-
ρσгτσ
addikt
Később az szerintem inkább sokkal később lesz. Ez a 120 fps jó dolog, de nagyon szűk réteget szolgál ki. Akik már eleve nem egy low budget modellt néznek, mert a megjelenítőjük is sokkal drágább az átlagnál.
Azért még egy darabig a játékok/fejlesztők többsége a prevgen gépeket is piacon fogja tartani.
Szerintem alapvetően inkább a játék optimalizáció lesz a legelső szempont, hogy SS is stabil legyen.
Amúgy több játéknál a nextgen patch kb. annyit jelent, hogy futtatható a játék az új gépeken, de valódi, új generációs grafikai élményt még nem ad. Pl. Fifa. Azt is meglátjuk majd hogy sikerül...illetve SS kapcsán is biztos lesznek még javítások máshol is.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
batai15 #16709 üzenetére
"Pl egy COD warzone esetén , tudunk játszani együtt ? Én boxon ő psen ? Ne haragudjatok,de jó ideje nem vagyok benne a gamer világban ps4em is 2 éve nincs már "
Warzone es sima multi is tamogatja a crossplayt. (Illetve jovo hete erkezo uj COD is)
Szerk: Warzone-ban pl kotelezo, anelkul el sem indul h bekapcsolna a crossplayt az ember.
-
30z.Samu
félisten
Most néztem meg a VR tesztet, ez volt az a teszt, amit lényegében vártam, erre voltam kíváncsi és továbbra is azt mondom hogy nem csalódtam az S-t illetően. Lényegében azt tudja, amit vártam, kicsit többet is. Viszont mutatják, hogy 120FPS-nél az S mennyire "butítja" a grafikát. Kérdés, hogy ez csak a 120fps-nél van jelen és a 60-nál annyira nem? Úgy se fogom tudni 120fps-t beállítani, mert csak egy 60Hz-s TV-m van, meg játék közben úgy se fogom annyira vizslatni hogy mennyire részletes a grafika, csak kíváncsiságból.
-
twi452
senior tag
Akkor kapcsolgatja ennyire durván ha 120 fps-t akarod vele erőltetni ami azért az s-el kicsit vicces gondolat szerintem.
A kérdés tényleg inkább az, hogy a következő nagyobb tényleg next gen játékokkal hogy boldogul majd.
Ha 1080/60 meglesz akkor az teljesen jó.. ez a 120fps van most felkapva de nem gondolnám, hogy a nagy tömegek így akarnák használni a konzolokat.Szerk: látom közben mások is ugyanígy látják 😅
-
-
i@lex
őstag
Mondjuk drasztikus leginkább a 120 fps-nél volt, az meg sűrűn nem fog előfordulni, ha előfordul is, akkor pvp környezetben, ott meg még a pc-s tryhardok is a grafikát low-ra állítják.
Szóval semmi sem változott szerintem, azt kínálja a vas amit ígér. Valid döntés továbbra is.
-
Dreimus
senior tag
Reméljük lesz pár fejlesztő aki rak be a játékába egy kapcsolót, frame rate vagy quality néven és aki akar az tolja 120/60 fps-el alacsonyabb texture és felbontás mellett, de a quality pedig 60/30 mellett hozná a next-gen-t, mert az látszik, hogy tudná csak nagyon átestek a ló másik oldalára az fps-el.
-
craftsman01
senior tag
Én nem módosítom nekem jó ez. De ez én vagyok,pc mellé tökéletes,ha csak úgy játszogatni szeretnék,meg persze a gyerkőcök.1080p tv-re lessz kötve,vagy lehet 1440p monitorra néha.Gépbe még kell valami normálisabb kari pl 580 8gbvagy 1060 6gb ezekkel én már elvagyok. Ps semennyire nem izgat.
-
Bird
addikt
Bejött a megérzésem az SS kapcsán. A dinamikus felbontás ilyen drasztikus kapcsolgatása nálam nem lehetne nextgen érzés. Kíváncsivá tesz vajon mennyien módosították, vagy majd módosítják a rendelesüket SXre....
-
batai15
félisten
válasz
craftsman01 #16712 üzenetére
Ismét köszi !
-
batai15
félisten
Na jó ok a tárhely miatt a nagyobb Xbox felé kezdek kacsintani.
Sogort viszont nem bírom ráfele beszélni neki mindenképp ps5 kéne.
Hülye kérdés de mivel az is kritérium hogy együtt tudjunk kockulni, a multiplatform címek között van át járás ?
Pl egy COD warzone esetén , tudunk játszani együtt ? Én boxon ő psen ? Ne haragudjatok,de jó ideje nem vagyok benne a gamer világban ps4em is 2 éve nincs már . -
oriic
HÁZIGAZDA
Hivatalos, hogy a következő Battlefield 2021. végén érkezik. [link]
Tavasszal jönnek első infók.
"The next Battlefield is set to launch in holiday 2021, and we are excited to share a lot more
about the game in the spring" -
NyMRooD
őstag
Mert párszor amikor konzolokról volt szó elmondták az xbox negatívumait (mondjuk aki szólt róla itt a topikban ha pár perccel tovább nézi azokat a videókat akkor utána hallotta volna azt is, hogy baromi jó platformnak tartják akárcsak a ps-t aminek szintén vannak negatívuma) és emiatt ps fanboyok lettek itt, akik csak sz@r bemutatókat csinálnak, de úgy látszik most, hogy meg dicsérték az sx-t hirtelen már nem is annyira sz@rok a tech videóik
Holnap elvileg jön a ps5 bemutató, holnap a ps topik bocsát meg nekik (vagy utálja meg jobban őket)
-
axlfsi
veterán
válasz
gkormany #16703 üzenetére
Nekem is a fszm kivan a nepperektol, de tenyleg! ... ugyanakkor, szerintem engedjuk el ezt a temat, mert mar tul van tolva picit. Ugy ertem, aki szeretne, faradjon at az Xbox offtopikba, azt ontopik megvitathatja, ha szeretne, de ne itt, amikor eppen akadna boven mas es jobb tema, mert most aztan nem mondhatjuk, hogy uborkaszezon van.
Koszonom, ha nem folytatjatok itt tovabbUI.: gkormany; semmi gond, csak alljon az itt a vegen vegszonak es nem folytassuk (remelem partner lesz benne a "masik fel" is).
#marcsaknegynap
-
gkormany
csendes újonc
válasz
Csokifalo #16648 üzenetére
Nem vagy közellenség, csak ne lepődj meg, ha hülyeséget írogatsz, és arra reagálnak az emberek. Értem én, csibészség, meg élelmesség, meg mit tudom én, hogy szeretnéd a sima suttyoságot romantizálni. Az a baj tudod, hogy amit fejtegetsz, fejtegettél, az messze nem igaz, és elég nagy ferdítések vannak benne. De mivel most pont írni van kedvem tételesen válaszolok:
https://prohardver.hu/tema/xbox_series_x/hsz_16475-16475.html - A jegyüzérkedés is suttyoság volt, ahogy minden más ilyen, mivel ez szimpla lehúzás. Gyakorlatilag nulla teljesítménnyel akarsz pénzt lehúzni olyan emberekről, akik mindössze szórakozni szeretnének. Bár lehet ezt a részt a kivagyiságra hegyezted ki, legalábbis az jön le belőle, hogy az is benne van, hogy éreztesd: TE megteheted. Tök jó neked, bár hozzáteszem, mindig az szokott nagyon felvágni, akinek igazából nincs, bár lehet kivétel vagy, nem látok rá.
https://prohardver.hu/tema/xbox_series_x/hsz_16509-16509.html - Csak pár dolog marad ki a képletből. Ezek a cégek, ezt cégként, legálisan teszik. Adóznak utána többek között. Erre persze hozhatsz 1001 ellengondolatot, kihegyezve arra, hogy mit érdekel ez egy OG Gangstat, esetleg te ennek a kormánynak nem fizetsz be semmit. Csak ott van mellette az is, hogy ezek a cégek meg is dolgoznak érte. Behozzák az országba, raktározzák, boltot tartanak fent, hogy bemehess nézelődni, gariztatják a gépet, ha kell, tanácsot adnak, és lehetne sorolni. Lehetne ezt hosszabban is fejtegetni, de szerintem ennyi elég.
https://prohardver.hu/tema/xbox_series_x/hsz_16600-16600.html - Az eleje elég nárcisztikus és mártír. Aztán persze megspékeled egy kicsinyes személyekedéssel, hogy ő mit csinált akkor, amikor te, bár szerintem ő erről nem beszélt. Csattogós lepkés klisét kihagytad, legközelebb rakd bele, hatásos. A világ pedig akkor fog változni, ha az emberek máshogy fognak cselekedni, ez tetszik, nem tetszik, de így van. Itt például kereslet - kínálat, ha senki nem veszi meg ennyiért, lejebb fogja vinni az árat. Itt véget is ér nagyjából az érdemleges, reagálható rész, és megy tovább a nárcisztikus mártírkodás. Az meg, hogy nem vársz vállveregetést... Hát igen, nem minden hős visel köpenyt, ki leszáll közénk fényt gyújtani a sötétségben. Köszi!
https://prohardver.hu/tema/xbox_series_x/hsz_16620-16620.html - Unalmas, személyeskedéssel indítás, ami később átcsap a szintén már felhozott bolt / nepper párhuzamba, amit már kifejtettem, hogy vélemény szerint miért nem helyes összehasonlítás. A sok multizás, külföldezés mellé még elférne egy kis sorosozás is, akkor lenne benne a legtöbb klisé.
https://prohardver.hu/tema/xbox_series_x/hsz_16639-16639.html - Személyeskedés ismét... Nem unod? Aztán megint a suttyoság romantizálás, ügyeskedéshez hasonlítása. Végül pedig felrakod a pontot az I-re, a szokásos öntömjénezéssel, felvágással. Egyszerű kérdés, más is reagálhat: Egy igazi királynak szükséges folyamatosan bizonygatnia, hogy ő király?
https://prohardver.hu/tema/xbox_series_x/hsz_16641-16641.html - Az elején a kérdés is zseni. Felhívja valaki más is a figyelmed a céltalan, és kicsinyes nagyzolásodra, amit te ennyivel reagálsz le: "jó fej vagy, miről kellene írnom? " Ha tényleg nem érted, hogy mennyire szánalmas, és vicces egyben ez a válasz, azzal sincsen semmi baj.Megértem, hogy ha a felénél megunod, és nem olvasod tovább, ha nekem is ennyit kéne bizonygatnom mekkora májer vagyok, nekem sem lenne időm, holmi pórnép kommentjével vesződni. Azért remélem nem haragszol rám, és valamikor visszajössz megírni, hogy mondtad le a rendelésed valamelyik konzolra, hogy hardveraprón lőjjél egyet drágábban, csak mert olcsó szart nem veszel.
-
Wesder
titán
QR Demo
Mintha kicsit gyorsabb lenne, mint amikor megkaptàk a gépeket október elején a tesztelők.Ez az egy feature ami miatt kb soha nem mennék màr vissza One.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- Eladó Új Steam Deck OLED 1TB, 3 év jótállásal
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest