Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jovanny2
őstag
válasz
batai15
üzenetére
Egy Xbox barát, Macika. Felzsőzsolcán is kellesz a szó.
Makuka, feloltom a villanyt meg ilyenek. Néha azt érzem, hogy nem teljesen egy nyelvet beszélünk. lyen Az ilyen nagy volumenű kiszállításoknál előbb megkapja GLS, és a depóban várják a pakkok a kiszállítást, de csak 10-én vihetik ki.
-
törölt tag
-
törölt tag
Sea of Thievesben a sellővel a teleport instant. One-on nem tudom mennyi idő volt.
-
axlfsi
veterán
Én sem még, de nyugi! Cím módosítás kapcsán beszéltem velük és azt mondta a srác, h egész hétvégén dolgoznak és készítik a csomagokat. Szerintem, ahogy megcímeztek egyet, arról megy is már az automatikus levél a futárszolgálattól, h csomagot adott fel neked XY cég...
Hétfőn se lesz késő ;) -
Lifer092
senior tag

Jött az email nekem is.
-
válasz
30z.Samu
üzenetére
Ezzel foglalkozom 5éve..
De ez kivételesen brazil import volt nyáron az amúgyis olcsó ár feléért / kód. Nem bírtam kihagyni, pedig nem volt tervben csak még élt a 300ft-os akcióm is, aztán haver lehomeolt engem, utalt egy 5öst a 3évért...így kb 3hó gpu árából SE lett 3év. 
-
axlfsi
veterán
Valaki esetleg van meg kozottunk rajtam kivul, aki majd XH90xx Sony-val varja az uj X|S -t?
...nem tul jo hirek [link]
-
törölt tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Szerintem itt telhes betöltés van, míg a rövidebb màr a jàtékba betöltés.
-
Madwe
nagyúr
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Lehet egyik a menut masik meg konkretan a jatekba betoltest is merte
-
Voy15
tag
válasz
red6t6
üzenetére
Én ezt a múltkor tisztáztam az ügyfélszolgálattal.
Ha megkaptad az emailt az előleg befizetéséről, és azt be is fizetted (ugyanazzal az email címmel amivel a konzolt előrendelted), és futáros utánvétes kiszállítást
választottál akkor kb fel sem hívnak, mert nem vagy "problémás" ügyfél.
Megkapod a konzolt day 1.
Azokkal vették fel a kapcsolatot akik pl, helyszíni átvételt választottak azért, hogy modosítsák futárosra az átvételt a kialakult covid szitu, és a boltok tehermentesítése végett. -
Bird
addikt
Nem tudjátok, hogy a konzolvilágos futárnak lehet majd kártyával is fizetni? Köszi!
-
ρσгτσ
addikt
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Ez egész folyamat nem túl korrekt...mindegy. Nagyon kíváncsi leszek hogy alakulnak a dolgok, de nem túl biztató a helyzet. Az elfogadott módosítás még nem látszik a rendelésemen, tehát az se lett feldolgozva. Pedig kb. 1 percen belül reagáltam napokkal ezelőtt.
Azt is megkérdeztem mi alapján kezdünk alkudozni az áron, ha még a várható szállítási időpontról sem tudnak tájékoztatni.
-
NyMRooD
addikt
válasz
frankdelgado
üzenetére
Mondjuk ez fordítva is igaz, az erősebb hardver is csak a one x megjelenése óta számít
Én azt mondom, hogy mindenki vegyen azt ami neki jobb és ne vágyjon arra, hogy mások megerősítsék a döntését. -
IntelKiller7
Topikgazda
De alapvetően vicc ez az egész dolog. Sehol sem emeltek árat azért mert felment a Forint az Euróval szemben. Bár a múltkor tett valaki képet a chartról és ugyan ott vagyunk voltunk amikor bemutatták a gépeket.

Ez inkább ilyen fizess még 5 ezret és akkor tuti megkapod feeling.
-
Zoleee83
addikt
válasz
bandi0000
üzenetére
Euronics hétfői kérdésre a válasz:
Az XBOX SERIES X konzol a megjelenés napján még nem lesz elérhető üzleteinkben. Jelenleg a konzolt az alábbi termékoldalon van lehetősége megrendelni: itt volt egy link..
A várható kiszállítási idő 5-7 munkanap.Szóval örülök hogy nem onnan jön. Persze akinek ráér annak ok.
-
AMD Power
titán
válasz
craftsman01
üzenetére
Én meg 10-től este 21:15-ig. ;)
-
ρσгτσ
addikt
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Plusz evileg mindenkitől nov. 7 -ig kértek erről visszajelzést...tehát sanszos hétfőn dolgozzák fel.
Elköltöttem már náluk pár 100 -ast, de amit az előrendelésekkel művelnek az botrány. Szerintem ez volt az utolsó, hogy náluk vásároltam.
A boltban dolgozó srácok jó arcok (ahol eddig voltam). Az ügyfélszolgálatos mail rendszert kezelő lányok is nagyon készségesek, gyorsan segítenek. De a telefonos ügyfélszolgálat katasztrófa, és a mostani ügyintézés is.
-
ρσгτσ
addikt
A notebook.hu -tól van már valakinek visszajelzés az átvételt illetően? Azért elég vicces, hogy 2 munkanappal az állítólagos megjelenés előtt semmit nem tudunk. Az ügyfélszolgálatnak meg lövése sincs
-
Pickle Rick
senior tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Kedden majd kiderül ha megjön Series Xel egyutt a szobros verzio. Mar varom...

Asszony kérdezi is mindig, hogy na mikor jön meg a játék babád!?
-
l.skywalker
Topikgazda
-
EmThor
addikt
Ps5 se atmos, se dolby vision, se quick resume, es a ps5 jatekokat se lehet kulso meghajton tarolni - ha minden igaz amit irnak.
-
Zoleee83
addikt
Na én gyorsan vettem is jó sok Game Pass Ultimete-t. Jöhet a 10.-e.

-
bandi0000
nagyúr
Na én is lemondtam a KV-s Series X-et látva a teszteket...
Korrektek voltak, mert kb rögtön visszautalták a pénzt, de kardinális okokból inkább Euronicstól veszem, 5 év garival kb 10k a különbség ha volt 5% kuponom
Amúgy Euronicsnak is írtam, és megint megerősítettek, hogy 12-én kapom meg
-
Grawens
senior tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
-
Adams15
aktív tag
Playit store készletről van vkinek bármilyen infoja?
Érdemes ott megpróbálni? -
bulikavagyok
nagyúr
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Én az Origins-t imádtam, az Odyssey-t már nem annyira, gameplay videók alapján ezt még kevésbé fogom. Nem igazán vagyok oda ezért a világért, W3 sem tetszett - ha már ahhoz hasonlítottad (joggal). Ettől függetlenül várom már a megjelenést, szerencsére első nap játszhatok majd vele (Ubisoft+). Titkon bízom benne, h pozitív csalódás lesz majd.
-
l.skywalker
Topikgazda
-
twi452
senior tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Nemhiszem, hogy nagyon mellé fognak lőni vele. Ez már a harmadik AC lesz erre a motorra illetve az átdolgozott játékmenetre és az előző kettő is tisztességes iparosmunka lett a végére.
Aki szereti a sorozatot annak biztos tetszeni fog, meglepne ha elcsesznék a jól bevált receptet 😄 -
HUmenetke
tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Nagyon ellene vagyok az újkeletű ACknek, az Originstól kezdve. Erre viszont biztosan befizetek valamikor, már csak a setting meg az Einar Selvik féle soundtrack miatt is. Ha series s-en 60 fps lesz, akkor ezen, ha nem, akkor várok vele.
-
Madwe
nagyúr
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Witcher 3ra? Abban minőségi tartalom van, nem tipikus ubisoft féle copypaste openworld... ne sértegessük a w3at kérem szépen!
-
pethYeti
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Elvileg hétfőn jönnek a tesztek. Azt mindenképpen érdemes megvárni.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
30z.Samu
üzenetére
Amúgy Valhalláról mit gondoltok?
Én sokat olvastam róla, kicsit úgy tűnik, hogy itt-ott próbálják lejáratni (persze, tudom, Ubi meg miegymás), de azért olyan nagy fogást nem lehet rajta találni.
Engem eléggé a Witcher 3-ra emlékeztet, én azt érzem, jó lesz.És még valami: van bármi értelme előrendelni?
Nincs, gondolom, mert a megjelenés után is meg lehet venni az olcsóbb-drágább edísönöket (bábú nem érdekel.
). -
30z.Samu
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nem baj, itt lesz nekünk az AC.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation 5 Standard Edition megkímélt, megbízható darab + 3 játék
- ELADVA! Ghost of Yotei / PS5 / 1x kijátszott
- Retroid Pocket Flip 2 - Snapdragon 865 8/128 játékkonzol több emulátorral
- Moza R3 PC Csomag még egy év garanciával! (2027.07.17) Ajándék F1-es adapterrel gyári dobozában!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Lenovo MIIX 520-121KB i5-8250 8Gb 256Gb NVMe, számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- Apple iPhone 13 Pro Max Blue 256GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- 27% - ÚJ Corsair VENGEANCE RGB 48GB (2x24GB) DDR5 6000MHz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Makuka, feloltom a villanyt meg ilyenek. Néha azt érzem, hogy nem teljesen egy nyelvet beszélünk. lyen

De nekem az is elég, ha hétfőn kapom. 

De ez kivételesen brazil import volt nyáron az amúgyis olcsó ár feléért / kód. Nem bírtam kihagyni, pedig nem volt tervben csak még élt a 300ft-os akcióm is, aztán haver lehomeolt engem, utalt egy 5öst a 3évért...így kb 3hó gpu árából SE lett 3év.

Pedig tegnap szarozták, itt vagy odaát az xsx betöltési idejeit.