Hirdetés
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaVE-1
senior tag
-
Peat76
őstag
Indiana Jones and the Great Circle-ben Series X-en csak 60 fps van? Vagy van Quality mód 30fps Ray-Tracing-el??
-
homerhamm
veterán
-
törölt tag
Indiana Jones and the Great Circle Reviews
5 / 5 GamesRadar+
10 / 10 TechRaptor
5 / 5 Digitec Magazine
5 / 5 Saving Content
5 / 5 VGC
95 / 100 GamingTrend
9 / 10 IGN
9.0 / 10 XboxEra
9 / 10 Gamespot
9 / 10 Shacknews
9 / 10 GamingBolt
8 / 10 Game Rant
8 / 10 But Why Tho?
7 / 10 CGMagazineOpencritic: 87
Metacritic: 86 -
törölt tag
Hogyan lehet hozzáférni az xbox-on készített képekhez pc-n?
Diablo 4 karaktert akarnék linkelni a megfelelő témába, de valszeg nem jó keresőszavakkal próbálkoztam. Természetesen feltöltöttem az összeset egyesével, de nagyon fogyinak érzem magam, hogy még guglival sem lettem okosabb. Nincs telefonos appom, one drive-ban mindent is átnéztem, és pc-ről szeretném megírni a hsz-t... -
EmThor
addikt
The thing remastered elérhető. 10400ft
-
NoOne1976
őstag
Szerintetek mi annak az oka, hogy ha belépek abba a menübe, ahol a gépen lévő játékokat / appokat tudom mozgatni és kiválasztom mindet, akkor 529,7 GB-ot ír ki, fentebb meg az internal storage adatánál azt, hogy 615,4 GB used of 802 GB.
Hova tűnt el az a 85 GB? Mert gondolom nem a rendszer van rajta, az a 802-n felül van, nem?
-
modflow
veterán
Évértékelő: konzol: 22 perc / év.
Ezt tudja valaki überelni? 😂
-
Redneck
nagyúr
Nekem teljesen jól mutatja, igaz nincs Home se egyéb beállítva. Csak a tegnapi időt nem adta még hozzá.
-
törölt tag
-
beyruth82
veterán
válasz
gianni85
üzenetére
A gép kikapcsol/pihenő üzemmódba áll ha bekapcsolva hagyod. Attól függ hogy számoltad a napi 3-4 órát? Január 1-December 1-ig? Abban kiszámoltad, hányszor 24 óra van azt osztottad a játék óra számaiddal? Mert nekem úgy 9 óra jött ki 400 órával kevesebb játékidővel mint neked

Napi 3-4 óra simán kijön szerintem. Lehet 2 napig be se kapcsolod a gépet, aztán jön a hétvége és lenyomsz 2 nap alatt 12 órát. Egyből kijön a napi átlag. -
gianni85
veterán
Szerintem ez beszámítja azt az időt is amikor elfelejtem éjjel kikapcsolni a gépet, mert tuti nem toltam napi 3-4 órát

-
EmThor
addikt
Game pass - EA-vel - WRC bontsad töltsed

-
csuvicsuva
addikt
587 óra, abból 540 a Rocket League.
-
Laraxior
titán
válasz
NoOne1976
üzenetére
De, ez komplett lemezzel együtt van, meg mellette egy papíron a 3db kód.
Tehát akkor igazából a játékhoz nincs kód, hanem a lemez maga a game, a 3 kód pedig valami ingame content a játékhoz (Azt nagyjából tudom, hogy mik vannak pluszban az Ultimate verzióhoz)
Csak én azt hittem, hogy az egyik kód maga a játék, ha esetleg elveszne a lemez, vagy tudomisén, megsérül.
Nincsen konzolom, tényleg fogalmam sincsen hogyan működik a dolog
-
negyven2
nagyúr
Ez elég érdekes, mert sokan panaszkodnak, hogy játszhatatlan, meg nagyon input lagg-os, de én elég régóta használom, és leszámítva azt amikor valami zavar van az
erőbeninternetben, ezt nem érzem. Sőt, most már sok játék támogatja a Cloud Gaming-ben, a bill/egeret, és azt használva se érezni, hogy nem lokálisan megy a játék. Bár igaz, hogy ezt csak SoT-al próbáltam, de egyáltalán nem érezni, vagy inkább nem zavaróan érezni az input lagg-ot. Természetesen nem annyira jó, mint a GeForce Now, de nekem eddig megfelet (csak elszoktam már a bill/egértől).Amúgy félig off, de most, megint van olyan akció GF Now-nál, hogy egy hónap féláron van, mind a Performance (most €5.49), mind az Ultimate (€11.99) csomag. Igaz ezek az akciók még pár napja még 3 hónapra szóltak (első 3 hónap féláron), de még így is elgondolkodok azon, hogy vegyek-e egy hónap Ultimate-et, és így vigyem végig az Indy-t (meg más játékokat) RTX4080-as támogatással.
-
NoOne1976
őstag
válasz
Laraxior
üzenetére
Az MS oldalán próbáld meg beváltani a kódot, de ne vidd vegig a folyamatot. Ott kiírja, hogy az adott kód mit takar, mire váltódna be. Eredetileg se volt lemez a dobozban? (Korong és doboz nélkül-ből én arra következtetek, hogy volt. Akkor meg tuti nem kaptál még egy plusz digitális verziós kódot is.)
-
Laraxior
titán
Hello.
Megvettem az Ultimate verziós komplett dobozos, figurás, mindenféle jósággal körített Stalker-t.
Feltettem ebayre a, hogy eladnám a játékot, de korong és a doboza nélkül csak a kódot. (Mivel én PCn játszom vele, de sajnos azokból már mind elfogyott az Ultimate)
Van 3db kód a papíron ez eddig tiszta, gondolom egy a játéké, a többi meg valami feature ingame content.
Namármost rámírt egy arc, hogy megvenné, de maga a lemez a játék.
Mivel nincsen konzolom, ezért fogalmam sincsen, hogyan működik. Csak lemezzel együtt megy a játék?
Nem olyan, hogy letöltöd a kóddal és annyi?

-
.LnB
titán
válasz
negyven2
üzenetére
Tök jó. Jó sok órát is nyomtad. Szóval te rendesen letesztelted.

Én meg mindig úgy vagyok ezzel a cloud cuccokkal, hogy tuti inputlaggos, használhatatlan. De akkor biztos nem.Bár egyszer próbáltam PC-n. Cloud-ból kipróbáltam a Microsoft Flight Simulator-t PS5 kontrollerrel.

-
Redneck
nagyúr
Azta! Nem érem el a napi másfél órát, és úgy érzem, néha túl sokat gamelek, más meg teljes munkaidőben tolja...
100+ órával nálam a Starfield az első, a Hogwarts a második kemény 72-vel. -
laracroft
senior tag
-
EmThor
addikt
Littlebig Adventure elérhető boxon is + The Thing is talán ma már tölthető.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
frankdelgado
üzenetére
Elérték.
Eddig nem volt gáz, most hirtelen kezdett szűkös lenni ilyen Stalker 2 abszurd méret, Indy dupla tárhely kérelem meg most cod update miatt. Mondjuk így is megáll az egész konzol 130K körül, szóval nem panaszkodom. -
homerhamm
veterán
-
.LnB
titán
válasz
frankdelgado
üzenetére
Az életben nem néztem még, hogy mi mennyit, milyen gyorsan tölt le, mennyit updatel. Persze azt leszámítva, hogy ha kell hely, megnézem, hogy mennyit kell felszabadítanom. Szóval ha ez a Microsoft mesterterve, akkor az elég gyenge próbálkozás szerintem.
Mert kétlem, hogy én lennék a kisebbség ebben a témában. Itt a Series S az igazi probléma. De arról már a megjelenése előtt is arról ment itt a viccelődés, hogy lassan egy Call of Duty-ra se lesz elég a tárhelye. Szóval ezzel pont lehetett számolni a leendő tulajdonosoknak. 
-
bandi0000
nagyúr
Mennyire tudtatok beszélni a support-al? Ha jól gondolom már nincs közvetlen telefon, a chat-en meg nem akar bedobni senkit a problémámra. REgisztrálás után 2 hónappal kevesebb a gari idő, ezt szeretném fixáltatni
-
Bad Pritt
félisten
A kérdés arra irányult codos tapasztalattal rendelkezőktől inkább, hogy tényleg törli-e, vagy ott marad a letöltött állomány azon a plusz soron és manuálisan törölni kell majd, illetve a reserved space-nek fenntartott hely is csökken-e. Egyetlen játék sem csinált még nekem olyat, hogy egy külön tételsort létrehoz egy update-nek.
-
.LnB
titán
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Ez alap számítástechnika. Ha valamit letölt tömörítve, akkor kell hely a kitömörítéshez. És ez azt eredményezi, hogy a betömörített állomány és a kitömörített állapot összeadódik, az a frissítés helyigénye. Majd ha kész a frissítés. A letöltött, betömöríttet állományt törli.
-
Bad Pritt
félisten
Jött egy BO6 update, 17GB, le is szedtem, majd nézem, hogy az eddig 99GB játék felugrott 131-re. Ez most így mi? A játék könyvtárában megjelent egy plusz soron pre-downloaded update néven ez a 17GB és közben a reserved space is felugrott az amúgy is nevetséges 12GB-ról 27-re. Ha élesedik az update rendszerezi majd magának normálisan vagy ez így 30-40 gigánként fog nőni minden szaros patch miatt?
-
homerhamm
veterán
UFL-t hány órától lehet játszani?
-
42861
senior tag
válasz
frankdelgado
üzenetére
Ez nem letöltés, csak telepítés/kicsomagolás. Diablo 4 kiegnél csinálta ezt nekem. Előtöltés megvolt, majd startkor egy hasonló méretű update következett, ilyesmi 2-3 Gbps sebességgel. 500-as netem van.

-
consono
nagyúr
válasz
frankdelgado
üzenetére
Végre valaki

Sajnos ez egy anomália, tegnap beakadt valami az Indy telepítésekor és ma reggel, mikor ránéztem még mindig csak a 300 megás placeholdert mutatta. Rányomtam a frissítésre és ezt csinálta... Gondolom az SSD-n már ott volt a cucc, most csak valamit pakolászott, vagy checksumot ellenőrzött. Azért bírnék élni ezzel a sebességgel
Rámértem, hátha csoda történt, de nem, maradt 1 gigás a netem.... -
consono
nagyúr
Sajnos sok a por nálunk, a forgalom meg a ki-be járó kutya miatt, ez sincs két hetes még, csak másfél
Ennek ellenére nincs gond sem a konzolokkal, sem mással. Ugyan itt lakik a 360, meg a PS4 is, az egyik olyan 10, a másik meg 7-8 éve, de a Series S is megjelenés óta megvan. Egyik sem volt megbontva, köszönik szépen, jól vannak
A Series S-en át szoktam menni a porszívóval, én jobban szeretem azt az irányt, amerre amúgy is megy a levegő. -
GEIL
addikt
válasz
consono
üzenetére
Hogy irdatlan nagy por van mindenen....a 3 ujjnyomat miatt főleg szembetűnő.....ez minimum 2 hetes por....bár a sötét bútorokon jobban szembetűnő.
Ilyenkor felvetődik a kérdés...ha a bútorkon ilyen, akkor a konzol is ezt a levegőt szívja/kapja ? naná....úgyhogy heti portalanitást ajánlok nedves kendővel, utána egyből száraz mikroszálassal.....a konzol(okat) pedig légfújóval/kompresszorral havonta, de minimum 3 havonta átfujkálni alaposan....de a heti 1x áttörlés erősen javasolt (controllerek esetén szintén).
-
consono
nagyúr
Mi a furcsa a képen?

-
Steve1207
veterán
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Meg se mertem nyitni az összesítést, hogy csak szimezés ment ez évben. De szerintem valid és eléggé lehangoló adatok. Ugyan alig kapcsoltam be idén a konzolt, de 150 óra és az alja 3000 G pontommal is a játékosok 5 százalékában vagyok
, achik alapján meg 4, de még a játékkal töltött idővel is a 20%-ban, az azért harmatgyenge. Ennyit tavaly még egy huzamos free play days-en közel összehoztam, ha már csütörtökön elkezdtem...
Csak 5-6 cím ment így is jobban, abból 3-at játszottam végig, a maradék meg a Lords of the Fallen volt. -
beyruth82
veterán
válasz
balintka
üzenetére
Boxon nekem is elég sok összevásárolt játékom van amik a könyvtárban pihennek. Vannak köztük igazán jó címek is. Fogalmam sincsen mikor tudom majd kijátszani őket, főleg, hogy már két konzolon is van. Ps-en csak leghíresebb exkluzívokat terveztem kijátszani de abból is van elég sok, így az is eltart majd egy darabig és most azok kötnek le inkább.
Indiana Jones nálam is várós. Stalker 2 is érdekelne de azt olvasni mindenhol elég ramaty állapotban van még (bár anno cp2077-re is azt mondták, aztán nekem semmi bajom nem volt vele megjelenés után 1 hónappal se). Meg lehet nem is az a játék amire én számítanék. Nem az akció és lövöldözes van a központban a játéknál. Elég nehéz is ahogy olvastam, láttam. -
törölt tag
-
Prof01
veterán
válasz
S e t h
üzenetére
Egyébként a Forza Horizon 4-et nem csak a Game Pass-ból, de a Store-ból is véglegesen eltávolítják a lejáró autó licencek miatt. Utána csak lemezesen vagy letöltőkód formájában lesz beszerezhető (mint az FM 7 és az azt megelőző címeknél). Érdemes most az akciós áron beszerezni, ha a későbbiekben játszani szeretne vele valaki.

-
balintka
addikt
válasz
beyruth82
üzenetére
Az a baj, anno beszippantott Xbox-on az AC Odyssey, aztán PS-en is végig akarom vinni a csajjal, már kb. a felénél vagyok, mostanában ez pörög jobban. Mindkét gépen végig vittem a RE3-at, ez mondjuk az 5 órával nem volt nagy produktum.
De lassan térek vissza SX-re, Stalker 2-be is belekezdtem, meg nagyon várom az Indiana-t. Arról nem beszélve, hogy óriási a játék könyvtáram mindkét gépre, amikkel lehetne még játszani.
-
eL Geri
őstag
Ha lehet hinni a statisztikának, akkor ez egy siralmas gamer évem volt.
40 óra volt az egész évi gamer időm. Ami nekem kevés 😥
(Tavaly valami 60-80 közöttire emlékszem… de az is kevés volt.)
Hülye felnőtt élet
-
EmThor
addikt
Dragon age Veilguard 21e
Kapott egy karekteralkotó demót is.+ Alone in the Dark permanens 15e-re ment a max ára, ennek a feléért majd jó is lesz! (Azt mondják nem rossz, a kritikák ellenére)
-
Állítólag a Konzol Studionál van Xbox Series X Digital Edition 1TB.
-
Bad Pritt
félisten
Nem tudom, mennyire valid adatok ezek, de szaros 92 játékórával a Halo Infinite játékosok top 4%-ában vagyok.

-
Norb79
addikt

Ez az ijesztő.
/szerk: nem tudom a kommentbe simán copypastelt kép látszik e másnál is, de a játékidő top 3%-a, GS és acsi meg top 1-1%-a amibe bekerültem.

-
negyven2
nagyúr
TrueAchievements féle változat
Check out your personal Xbox stats for 2024 with #MyYearOnXbox -
gianni85
veterán
válasz
Levente1991
üzenetére
Lehet van konzol beárazos topik is, nem tudom. Egyébként támpont lehet mennyiért mennek/jegelődnek aprón a hasonló gépek. Anélkül h ránéztem volna, valahol 50-60 körül biztos reális, ha eladni akarod, nem árulni.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Lexus, Toyota topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BestBuy topik
- Konteó topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen videókártyát?
- Okos Otthon / Smart Home
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Steam Deck OLED 512GB (2024) + 512GB SD kártya Újszerű, keveset használt
- Xbox Series X+ kontroller+ akku
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.. xDefiant is sikeres (volt)..

l.skywalker
IntelKiller7