Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyi007
veterán
Ha elviszi az accountot hát akkor vigye.
A profilomon való költések 75-80%-a hazai vásárlás volt többszázezer forintért.
Ezek voltaképpen csak nullák és egyesek halmaza...Más kérdés hogy akik például itt a Hardveraprón vették/veszik az előfizetéseket és feltöltőkártyákat leggyakoribb esetben szintén nem hazai forrásból származó kódokat kapnak, akkor meg miért fizessek egy harmadik félnek ráadásul még felárasan is?
26990 forintért láttam legolcsóbban 12+1 hónap GPU-t itt, én a sajátomat majdnem egy ötössel olcsóbbra hoztam ki úgy hogy konkrétan elcsesztem a dolgot azzal hogy először másfél év Game Pass Core előfizetést vettem - ezzel sanszosan kétezerrel többet fizettem így az egészért.
--------------------------------------------------------------------------------------
Érdekes egyébként hogy bár Indiában jártam, a profilom USA régiós Game Pass előfizetésnek látja az egészet, ez mitől lehet?
Valamint ha beváltanék például 1 év Game Pass Coret tartalmazó kódot, akkor hozzáadódna még fél év GPU előfizetés gyanánt az eddigi egyéveshez? -
vg
addikt
Vegyél igazi pénzért fegyvert. Sajna ez a játék paytowin, hibába single player. Én is vettem pár fegyvert+cuccot (twilight pack és egy Katana kard, meg egy pajzs ami folyamatosan adja a hp-t), hard-on nem sok kihívás lett benne, viszont marha élvezetes/látványos. Mondjuk minden nap 1-2 órát játszom csak vele, pont jó.
-
Norb79
őstag
Nekem többnyire monitorra van kötve. Semmiben se jobb vagy rosszabb, a kijelző méretet úgy praktikus megválasztani, hogy figyelembe veszed, hogy milyen messziről fogod nézni, és ha közel, akkor kis kijelző a jó, és az egy bizonyos méret alatt monitor néven fut.
Monitor és tv is kb ugyanazokat tudhatja, mindegyikből van 120hz-es, HDR-es, 4k, stb, csak ennyi a különbség, hogy ha közelről nézed, akkor kicsi “tv” kell, az meg monitor.
/szerk: javaslás az pénztárca kérdése. Amiket érdemes priorizálni, ha futja rá, hogy hdmi2.1 legyen rajta, HDR-t tudjon, és 4K felbontást, meg persze legyen benne freesync.
-
Steve1207
veterán
Alkalmankénti, leginkább Ubi és EA címre, valamint már megvásárolt standard játék deluxe és hasonló kiadásaira szokott néha adni, azon kívül meg kb évente 4-5 címre rádobja az automata a vásárlásaid, stílusaid (illetve, ha valamit akarnak tolni a megjelenés miatt, szóval mégse "csak neked") alapján. Ezen kívül ritkaság inkább.
-
Bogyi007
veterán
Nálatok is ez van kiírva?
Termékleírás
Okoskarkötő - uniszex magyar nyelvű vezérlés, AMOLED kijelző, pulzusszám mérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, mobil keresése, mobil zenelejátszójának vezérlése, időjárás előrejelzés, alvás / Ne zavarjanak mód, egyedi számlapok és akadálymentesség fogyatékkal élők számára, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, jógához, úszáshoz, vízállóság 50 m (5 ATM), max. akkumulátor üzemidő 336 óra, szilikon tok
Tisztelt Vásárlóink!
A kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honalpján:
http://nmhh.hu/veglegestorles -
icemad
nagyúr
Az sajnos pont nem ajánlott. Bár a Venom hivatalos ms partner, nem véletlenül nem került fel ez a típus az MS áruházba. Ez az ajánlott verzió : [link] Ebből van fekete és fehér is. Nagyon fontos, hogy a megfelelő verziót vegyük ebből, mert van series kontrollerhez és one kontrollerhez is. Nem jó egyik a másikhoz!
Az újrapárosítást próbáltad? Ehhez segítséget itt találsz: [link]
-
-
Bad Pritt
félisten
Én Kripparrian videóját ajánlom, egy órás, de nála jobban eddig senki nem foglalta össze az előző hétvége tapasztalatait pro-kontra.
-
ρσгτσ
addikt
Múltkor megosztottam egy hivatalos oldalra vezető linket, ami a Diablo IV bétával kapcsolatos infókat tartalmaz. Itt van újra.
"Open Beta: Early Download begins Wednesday, March 22 at 9 a.m. PDT
Players who have already downloaded for Early Access do not need to download again for Open Beta."PDT + 8 óra a magyar időzóna, tehát ma délután 5 órától.
-
T.Peter
őstag
-
frankdelgado
őstag
Egyrészt , mert nem értenek hozzá, másrészt, mert megy a becsületlovagja sznoboskodás amihez qrwa nagy arc társul. Bezzeg az argentínábol, meg az innen-onnan vásárlás a szabályok kijátszásával, meg a lopott kódok vásárlása az nem gond...
Szóval a kérdésedhez: korábban nézegettem én is ezeket, a XIM Apexet tartják a legjobbnak, de az 50 ezres kategória, az megfelelően beállítható a többivel csak a baj van, lassú, laggol. Nem is nagyon lehet ezeket kapni már, mert egyrészt sok játék kap bill+egér támogatást, másrészt meg a legtöbben kanapéharcosok vagyunk és mexoktuk a kontrollert. Az átalakító inkább azoknak jó, akik konzollal is a monitor előtt kockulnak. Én a codozáshoz se használék egeret, mert az, hogy 3-al több heccsátot osszak ki, nem ér annyit, mit a kanapén döglődés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest