Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott az Infinix GT széria új generációja
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bep
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
[Konzolvilágnál is akciós a kontroller]
Fekete/fehér: 18e
Színes (kék, pink, zöld van raktáron): 19e -
icemad
nagyúr
Végeztem az Mk1 sztorival. Jó volt!
-
ƵøŁĭ
veterán
Lenne egy nagy problémám. Kettő db kontroller van itthon, amelyekben venom aksi van. Az egyiken elkezdett villogni az xbox logó és meghalt az irányítás. Pár másodperccel később visszajött de aztán kezdődött minden előről. Beleraktam az elemet egy ideig ment de újból előjött. Végül bekapcsoltam a másik kontrollert és aksival ugyanazt produkálja mint az előző. Mit tehetek?

-
WikNatBel
újonc
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Day one (3)
Eddig halasztottam
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Mi most nyáron vettük az első Series kontrollert júliusban, de a bal stick már el is kezdett driftelni, ment is vissza garanciával. A kislányom teljesen ki volt, hogy a hétvégén nem tudtak négyen együtt játszani

-
Döglött Róka
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
En a 4. utan meguntam es elkezdtem javitani oket. A ragados trigger pl banalis hiba.
-
l.skywalker
Topikgazda
Német Amazonon akciósak a kontrollerek, olyan 40€ (nem minden szín). Ha valakit érint ill. lehet, hogy itt is azok lesznek idővel:
Xbox Wireless Controller – Deep Pink : Amazon.de: PC & Video Games -
Döglött Róka
veterán
Nagyon jó a ship builder!
-
consono
nagyúr
válasz
nincsnév007
üzenetére
Ha vége a Starfieldnek én is elkezdem elölről, elfelejtettem már majdnem mindent, annó csak az első giget csináltam meg, aminek a "fejfájás" lett a vége

-
beyruth82
veterán
válasz
nincsnév007
üzenetére
Akkor te elölről kezdted megint?
-
WikNatBel
újonc
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni, hogy milyen vastag thermal pad kell a Series x-be?
Köszönöm -
beyruth82
veterán
válasz
nincsnév007
üzenetére
A történet, a küldik és minden ugyan az maradt. A játékmechanikaban van változás és a képesség, jártasságfában. Ha valaki már többször végigjátszotta akkor semmi újdonság nem lesz benne a történet szempontjából.
-
törölt tag
válasz
nincsnév007
üzenetére
Igen, most láttam twitteren hogy mègsem úgy van ahogy gondoltam, csak csúszott a preload. Mindenesetre így fura hogy 50GB volt a patch.
-
Frod
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Igen, az egy már leadott, de javított példány.
-
Steve1207
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Felújított, de én még kb csak olyat láttam ezek közül is, mintha a dobozból venném ki. (most a hibáktól tekintsünk el, kb darálják az összerakást úgyis, hogy most egy-egy illesztés elcsúszik némelykben benne van a pakliban).
-
Steve1207
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Addig kell visszaküldözgetni, amíg nem rendeset küldenek, azért garis, plusz ingyenes az egész procedúra. Én kontrollernél, amikor elsőre nem javították beleraktam egy cetlit is, hogy mi a baj, hátha nem nézik máshol, hogy hogy lett felvéve. Másodjára visszajött, hogy szorult a középső gomb, aztán küldtek végül egy teljesen makulátlant.
Az biztos, hogy én nem fizetnék 5-10e-ket azért egy szerviznek idehaza, akik lehet max csak kifújják és pár hét múlva újra előjön, miközben meg MS meg javarészt a polcról levesz egy refurbished-et, ami közel megegyezik egy újjal. -
válasz
tkohun2107
üzenetére
Minden lehetséges, de szted ezt "távgyógyítással" mi meg tudjuk állapítani?
-
Kristof_94
nagyúr
Sziasztok!
Januárban vásároltam egy series s gépet és mostanra jutottam el oda, hogy a kontroller jobb karja elkezdett "driftelni" felfelé, bár egyelőre csak véletlenszerűen, bizonyos időközönként.
Érdemes elküldeni a Microsoft szervizbe a garancia keretén belül vagy keressek helyben valakit, aki olcsón javítja?
Azért tartok a hivatalos szerviztől, mert anno még PC-hez volt egy Xbox kontrollerem, amit szintén drifteles miatt küldtem be és úgy jött vissza, hogy bár a drifteles javítva lett, de az RB gomb gyakorlatilag tönkrement, pedig azzal semmi nem volt. Eléggé be volt ragadva, nyomás hatására nem is kattant, valami gyanta szerű anyaggal csináltak neki valamit...
Köszönöm a segítséget! -
Ronam
addikt
Starfield-et most indítottam, nem lehet állítani a brightness-t? Nekem túl világosnak tűnik a játék.
-
tkohun2107
tag
Úgy 2 órája írtam hogy leverte valami a biztosítékot, mikor vissza nyomtam a szobából egy puffanást hallottam... be jöttem és az Xbox nem kapcsolt be tönkre ment. Többen irtátok hogy táp hiba valószínűleg azonban azt elfelejtettem említeni hogy amikor ez történt úgy emlékszem az Xbox ki volt kapcsolva, ez hogyan lehetséges ? Nem lehet hogy a lakás hálózatával lehet valami probléma ?
-
Ronam
addikt
Most lett vége az Atomic Heart-nak, nagyon tetszett, az elmúlt idők egyik legjobb fps-e volt szerintem, nem értem miért húzták le sok helyen.
-
icemad
nagyúr
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Ezt tudom én is, de sokan nem tudják. Megnyomják az xbox gombot, megnyitnak egy másik játékot és kész. Olyan, mintha belenne zárva az előző, pedig nem. Remélem a következő frissítésben már kompletten kilehet kapcsolni. Kb annyira kellene ez a funkció, mint ps5-re a bekapcsolási hang némítása.
-
törölt tag
In Like Dragon Infinite Wealth, Kiryu is such powefull character he breaks the games Turnbased Gameplay/Combat in mid fights.
Már emiatt megèri megvenni a 8. részt januárban nagyon várom.
-
törölt tag
válasz
darkstreet89
üzenetére
Sandevistan + Dash/Air Dash + Shotgun combo nagyon OP. Èlvezet vele aprítani.
-
darkstreet89
tag
Azt hittem csak én vagyok így a Cyberpunkal, hogy jobbnak érzem és rohadtul le kötött ma.
-
icemad
nagyúr
-
Oistrakh1
tag
Xbox wireless headsett problémám van hátha volt már valaki másnak is.
Igazából a jelenség elmegy a hang,de pl a partyhang az van csak épp a játéknak nincs hangja...
Teljesen felvan töltve,azt hiszem sikerült kétszer is hard resetet csinálni rajta,de ez sem segített valakinek ötlet vagy járt már így? -
Steve1207
veterán
válasz
tkohun2107
üzenetére
1 hét alatt megjárja, ha minden pörög, ha nem akkor két hét. Itt nem nagyon szöszölnek majd vele, hisz be se kapcsol.
Nem tudod szervizbe vinni, németbe viszik. A sufni hazai szervizeket felejtsd el, mert ha megbontják akkor utána küldheted a vakvilágba, nem fognak vele semmit se csinálni és ugrik onnantól a maradék garanciád is, ha már szétszedték. Valamint az MS ingyen cseréli ilyenkor javarészt, hisz garanciás, idehaza csak lehúznának 20-30e-re és lehet működni se fog (erre is volt már példa). -
törölt tag
válasz
nincsnév007
üzenetére
Gondolom azèrt volt 50GB a 2.0 update, mert benne van a PL, csak a 10MB-os add-ont kell letölteni hozzá miután megvetted.
PS-en 18GB volt a 2.0 update.
-
tkohun2107
tag
Mennyi idő a szerviz ? Úgy tudom 2 hét szokott lenni... Amennyiben nem szeretnék várni és szervizbe viszem kb mennyibe kerülhet a javítása? Előre is köszönöm a segítséget 👋
-
F_Peter
őstag
válasz
nincsnév007
üzenetére
Nekem a játék folyamatosan azt írja hogy le van töltve a 2.0 frissítés óta.
-
jozsi252
veterán
válasz
tkohun2107
üzenetére
Nagy eséllyel a táp hibásodott meg és zárlatot okozott a hálózatban, amiért a megszakító lekapcsolt. Visszakapcsoláskor meg újra megkapta az áramot a hálózatból, és akkor pukkanhatott egyet.
-
Steve1207
veterán
válasz
tkohun2107
üzenetére
Táp puffant benne akkor. MS accountod alatt kérsz egy gariztatást, küldenek egy pdf-et a futárhoz mailben, kinyomtatod, becsomagolod csak magát a konzolt minden egyéb nélkül egy szimpla dobozba (nem a gyáriba, mert ki tudja miben küldik vissza). Ráragasztod a papírt (én ilyen átlátszó iratvédőt szoktam használni és azt rátűzőgépezem meg a széleit körberagasztom). Utána pedig felhívod a UPS futárt és kéred, hogy egy Microsoft garanaciáztatás miatt küldjenek futárt és megadod, hogy mikorra menjen érte.
A konzolt a saját érdekedben fotózd körbe, hogy teljesen újszerű a kinézete és nincs fizikai hibája kívülről, hátsó csatikról (ha esetleg leejtenék vagy valami tudd bizonyítani, ritka, de volt már egy-egy eset).
Ha esetleg gari leadáskor az oldalon kell valamit írni, hogy mi a baja, annyi legyen max, hogy nem kapcsol be, nem kell részletezni. Valamint lehet egy védett hosszabbítót érdemes beszerezni, lehet simán az xbox okozta az egészet, de ki tudja, más eszköznek ne legyen baja, ha amiatt történt pl.
-
nincsnév007
addikt
xboxon nem lehet előtölteni a phantom libertyt?
-
tkohun2107
tag
Üdv ma valamiért le vágta az automatát majd vissza kapcsoltam, a konzol puffant egyet (hang hatás ) majd nem kapcsol be. Tudjátok mi lehet a baja ? Garis még a gép, Xbox gariztatása hogy működik ilyen esetben vagy szervizbe vigyem ? Előre is köszönöm a segítséget 👋
-
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Mikor a F1 23 kijött akkor az XBOX alkalmazásba benne volt hogyha jól rémlik akkor októberbe benne lesz a Game Pass-ben. Viszont néztem hogy a közelgő megjelenésekbe nincs benne az F1 23. Szerintetek így esélytelen hogy valamikor Október környékén belekerül?

-
-
Bep
őstag
[Cyberpunk 2077 | PS5 - Xbox Series S/X - PC | 2.0 Patch Graphics Comparison | Analista De Bits]
Xbox Series S
- Resolution Mode: Dynamic 1440p/30fps (common 1260p)
- Performance Mode: Dynamic 1080p/60fps (common 972p)Xbox Series X
- Ray-Tracing Mode: 1440p/30fps
- Performance Mode: Dynamic 1800p/60fps (common 1620p)Playstation 5
- Ray-Tracing Mode: 1440p/30fps
- Performance Mode: Dynamic 1800p/60fps (common 1512p)- All console versions offer 2 display modes. Ray Tracing / Performance for PS5|XSX and Quality | Performance for Xbox Series S.
- Quality mode for Series S does not include Ray-Tracing.
- Xbox Series S in performance mode decreases the quality of some shadows, drawing distance and amount of npcs.
- Higher average resolution on Xbox Series X in performance mode compared to PS5.
- Performance mode maintains a fairly stable (although with some drops) 60fps on all 3 platforms.
- Ray-Tracing mode on PS5/SX adds shadows for ray tracing, but not to reflections or global illumination.
- Faster loading times on PS5 compared to Xbox Series and very similar to PC. -
gianni85
veterán
válasz
AMD Power
üzenetére
Én levettem a nehézséget very easy-re és csak a történet miatt játszom végig. A felénél lehetek. 1-2 companion mellett semmi nehézséget nem okoz erőből ledarálni az ellenfeleket. Olyan szar a gunplay, hogy nem vagyok hajlandó magamat szivatni magasabb nehézségi szinten.
-
beyruth82
veterán
válasz
AMD Power
üzenetére
Vedd elő a speedrunner stílusod ahogy néhány játéknál szoktad!

Rohanj végig a főküldetésen mással ne foglalkozz! Állítólag valami nagyon katartikus befejezése van és utána egy teljesen újszerű new game+ opció. A második végigjátszásnál pedig ráérsz szöszölni és minden mellékküldit megcsinálni szép lassan. Ha meg nem tetszik a játék annyira akkor nem élsz a new game+-al. Sokan alapból így ajánlják a Starfieldet. -
Steve1207
veterán
Fú ez a Lies of P, talán most futottam az első komoly boss-ba, ami tényleg megakaszthat
, de rettentően élveztem eddig.(King of puppets, itt is a phase 2) -
törölt tag
Berakták az airdash-t a játékba a 2.0-s updatetel ès kb feleslegessè vált járművet használni. Keresztülpattogsz a városon villámgyors tempóban. (CP2077)
-
Bep
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Egyáltalán nem rezeg össze-vissza az Xbox konti sem. Teljesen jól elkülöníthető amikor a jobb vagy bal triggert "rezegteti" vagy magát a kontit pl. amikor lemész a pályáról és bármely játék legyen az, mindegyik tapadási határon rezeg. Mind gyorsításnál a jobb, mind fékezésnél a bal.
-
Bep
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Ne haragudj mondod ezt úgy, hogy semmi köze hozzá, hogy ABS-el játszol. FM-ben fékre lényegében egy "A/B/X/Y" gomb is elég lenne ABS esetén.
Próbáld meg ABS nélkül úgy, hogy nem rezeg. Ha megy anélkül, és tudod, hogy fékezéskor hol a határpont akkor meghajolok.
Abban igazad van, hogy segítség esetén már tök fölösleges a rezgés.Wesder
Ezzel semmi gond. Egyéni preferencia. Én örülnék neki, ha lenne és azzal tudnám mondjuk az FH-t csapatni. Így is megy assist és vonal nélkül, mert nem nehéz az irányítása. -
parandroid
félisten
Na, a rezgés meg az, aminek semmi köze az irányításhoz. De legalább kurva idegesítő. Kapcsolom is ki azonnal. Igen, ps-en is, ott is csak idegesít. Amúgy Forzát PC-n is xbox kontrollerrel játszom. ABS bekapcs, minden más ki. De ez ugye nem szimulátor. A Motorsport sem, nemhogy a Horizon.
p
-
törölt tag
válasz
nincsnév007
üzenetére
Ez egy folyamatos fejlődès. Nem vèletlen hogy ugyanazt a Dash-t használja mindkèt generáció. Nem feltètlen baj ez szerintem.
-
beyruth82
veterán
válasz
AMD Power
üzenetére
Túl sok a lehetőség és opció minden téren? Nincs időd, energiád vagy kedved beleásni magad a bányászásba, űrhajó építésbe, fegyverek, alkatrészek, modok kraftolásába mert túl bonyolultnak tűnnek elsőre?
Igen tudom milyen érzés mert bizonyos dolgokban én is így vagyok vele. Mondjuk értelmét nem látom very easyn kraftolni és fejleszteni az űrruhákat, fegyvereket mert így is elég erősek. A gyógyszer és más teljesítményfokozók gyártásának meg végképp semmi értelme, hiszen találok belőle több raklapnyit. Normálon vagy hardon már biztos több jelentősége van. A bányászkolóniák telepítésének azêrt van értelme mert pénzt termelnek amiből új űrhajót vehetsz de még nekem sincs egy se. Ha kicsit beleásod magad akkor rengeteg tök jó opció meg lehetőseg van amivel el tudsz szöszölni hosszú órákat, napokat, heteket akár (pl űrhajó építése). A mellékküldetések, aktivitások sokasága meg szerintem kb ugyan olyan mint egy AC-nál. Ha ott nem sokalltál be tőlük, akkor itt se fogsz. -
törölt tag
válasz
nincsnév007
üzenetére
2018-as.
-
AMD Power
titán
Huh Nagyon jó ez a Starfield de nekem nagyon "sok". Tudjátok milyen érzés ez?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- OLED monitor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- World of Warships
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- Battlefield 6
- Gyúrósok ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- PlayStation 5 Slim Digital Edition
- OLCSÓBB LETT! Eladó: Playstation 5 + PlayStation VR2 szinte új állapotban!
- Új szériás (CFI -2116) PS5 Slim Digital 825GB eladó/beszámítás van
- Nintendo Gameboy Classic Pakk
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- ÚJ 27% - Corsair iCUE SP120 RGB ELITE Triple (CO-9050109-WW) ARGB ventillátor szett!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB CM MasterBox MB511 RGB 650W
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - ASUS ROG Ryuo IV SLC 360 ARGB (90RC0151-B0EAY0) AIO Vízhűtés !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Valószínűleg úgy lesz, de nem biztos, hogy teljes örömmel.
DLCkre tuti vevo leszek.
IntelKiller7