Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Boldog Karácsonyt!
Go Gunners!
-
addikt
Nekem a jelenlegi kedvencem a kb. 40-50-el, ritkán többel... (mindenféle védőeszköz nélkül, akár párban/kutyamacskával) keverő tizenpárévesek közlekedése. Autósként és gyalogosként is jelentősen növeli a kihívást.
A szabályzása a kutyaszar kategória, ezzel az egyszeri ember nem tud mit kezdeni, de hogy a felelőtlen szülőnek is feldugnám a teliberakott rollert az biztos. Akinek nem inge ne vegye magára, de a flexelésen kívül semmi értelmét nem látom ilyen erős gépeket mindenféle felkészítés nélkül a gyerekek alá tolni.
Go Gunners!
-
addikt
Arra nem jó az autó elkobzása (mert jellemzően van még neki vagy apunak 10, szintén nem jó a pontozás, mert lehet egy hajléktalan nevén van, hacsak tetten nem érik) konkrétan az illető lecsukása lenne a megfelelő szerintem.
Én meg arról, hogy jelenleg Magyarországon:
Nincsenek általános, mindenkire vonatkozó szabályok, amit annak szánnak se feltétlen van arányban az általános viszonyokkal. (A minimálbért meg a juttatásokat jellemzően nem duplázgatják.)De mind1, mást gondolunk ettől még bevezetik, a moralizálásomtól függetlenül.
Go Gunners!
-
addikt
Félre ne érts, nem a bűnözést meg a magyarországi balkán életérzést pártolom (ami felé erősen haladunk). Tőlem a határ a csillagos ég, ha korrektül van véghez víve (mellesleg nem döglik éhen az ember a hónap hátra levő részében, mert elnézett egy táblát [engem nem érint szerencsére ez az anyagi lét, de azért lehet mesélni]), nem pedig azért mert kell a pénz, mivel elzárták az uniós pénzek csapot és a hitelspirál mellé még kell egy kis bevétel. Vagy esetleg a közlekedés biztonságosabbá tételére fordítódna az összeg...
[ Szerkesztve ]
Go Gunners!
-
addikt
-
addikt
Ez se lehet rossz...
Az ipse vajon tartozék?
Go Gunners!
-
addikt
Svájciak milyen simán verik az olaszokat...
Go Gunners!
-
addikt
Szép volt!
Go Gunners!
-
addikt
A másik játékának elrontása, majd egy gól találása (pontrúgás, kontra, akármi) egy szerényebb csapatnak sokkal több esélyt rejt, mint megpróbálni a kreatív játékban felvenni a versenyt.
Nem mondom, ha németek az elején gólt szereznek lehet mi is a skótok sorsára jutunk, de ha sikerül tartani sokáig a 0-0-át akkor bármi lehet szvsz.
Go Gunners!
-
addikt
Az underdog szerepkör a németek ellen jobban fog feküdni a csapatnak.
Go Gunners!
-
addikt
-
addikt
Búék!
Go Gunners!
-
addikt
2-1
Go Gunners!
-
addikt
válasz Steve1207 #54896 üzenetére
Én sem értem. Az appban végig tudnám vinni a vásárlási folyamatot (csak ott nem találom az ajándékkártya vásárlást), böngészőből meg nem enged fizetni a "játékpénzzel" sehogy sem. Holnap bepróbálom a supportot.
Köszi a segítséget!szerk.: csak pc-s tartalmakra engedné költeni a gechi.
[ Szerkesztve ]
Go Gunners!
-
addikt
Sziasztok!
Két microsoft fiókkal rendelkezem, van egy store fiókom megy egy xbox fiók. A pc-s xbox programban minkettővel be vagyok jelentkezve.
Vásároltam xbox ajándékkártyát, balfax voltam és a store fiókra töltöttem fel. Így az xbox-os vásárláshoz nem tudom előcsalni a microsoft egyenleget, csak bankkártyával engedne fizetni.Van rá mód, hogy a microsoft egyenlegem átmozgassam az egyik fiókomból a másikba?
Go Gunners!
-
addikt
-
addikt
válasz csuvicsuva #54340 üzenetére
Nem csoda, ahány helyre be lett linkelve.
De tényleg bitang jó ár.Go Gunners!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- itt sincs warez!
- Androidos fejegységek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Ubuntu Linux
- iPhone topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen routert?
- Horgász topik
- Windows 11
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest