- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Partizan182
senior tag
Eddigi legnagyobb élményem a PGR3-mal kapcs azt volt, hogy miután kedvesemmel hazajöttünk londoni kiruccanásról bevillant, hogy hohó, van itt londoni pálya.
Gyorsan csináltam egy útvonalat ami kb mindent érint, és ketten ''végigkocsikáztunk'' rajta. Hatalmas élmény volt, felismerük az üzleteket, az utcákat, a lépcsőket amelyeken pihentünk, minden pontosan olyan és ott van mint a valóságban.
K*rva jó volt. -
Zolko001
tag
Nem azé mondtam
............mert eddig nekem sem volt vele semmi gondom. Csakhát én nem is vagyok egy hardcore gamer...én sem játszok vele egyhuzamban 2-3 óránál többet. Meg aztán nem is akarom a garanciamentes gépemet ''kockáztatni''. nincs kedvem a kukába dobni...talán egy ventillátor fesz emelés még befigyel.
-
jimessor666
aktív tag
-
GyuZa
tag
Ezt úgy mondod mintha zavarna a szélesvásznú kép... X360-hoz határozottan szélesvásznú megjelenítőt kell venni. Nekem is 16:10-es a 19''-os monitorom csak a boxra van rákötve, csak ahhoz használom. Az x360-as játékok egyáltalán nem szeretik a normális (4:3 körüli) képarányt.
Aktív témák
- SkyShowtime
- eBay-es kütyük kis pénzért
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- TCL LCD és LED TV-k
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest