- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
burgatshow
veterán
Én is így vettem plusz 1 kontrollert (wireless) + 2 játékot 9990-ért.
A két játék:
- magyar Viva Pinata és Forza Motorsport 2.Igaz, rajta van a lemezen hogy "Not for resale".
Dehát, tojok én rá, a játék legál és nekem ez tök elég. Ráadásul még jól is jártam vele...
A kontroller önmagában 12k körül van szóval...
-
spammer
veterán
A vinyó nem a gépben van, hanem egy speciális csatlakozóval ellátott tokban ami a box bal oldalára (ha fektetve nézzük) csatlakoztatható, tulajdonképpen csak rá kell tenni. Semmi szerelés, kábelezés nem kell. (Nem PC
)
Gányolással, átalakítókkal megoldható elvileg, gyakorlatilag tökölős és csati átalakítót szerintem max külföldről rendelheted meg. Volt már erről szó régebben.
A legjobb, ha megveszed a 60GB-os prémiumot
-
misirulez
senior tag
Szia!
Nem tudom hol láttál ilyen olcsón HDD-t de, ebbe spéci kell, ami elég drága. a 20gb-os 20-25e körül van.
HDD jó mentésekre illetve egyéb kiegészítőkre, nekem addig nem is volt amíg a GTA IV megjelent, mert akkor hdd nélkül olyan szinten popupolt, hogy játszhatatlan volt.
Ha meg van vinyó akkor arra ment egy két adatot, így nem popupol.
Illetve hamarosan lesz egy olyan csodája a box-nak, hogy a berakott dvd-ről lementi a szükséges adatokat és amikor játszol, akkor nem pörgeti közben a dvd-t.Ha gyári xbox hdd-t veszel nincs garanciavesztés.
Üdv
Misi
Aktív témák
- SPIRIT OF GAMER Race Wheel PRO 2 kormány minden tartozékával mekgímélt állapotban eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB , 6 hó teljeskörű garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Xbox 360 játékok 1000Ft-tól
- Xbox One X 2DB kontroller + játék 1 hónap jótállás számla!!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest