- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobace
addikt
Miért is utálom én a rugókat: Száz szónak is egy a vége, nerf rugók a vérbe. Annyi cheatet mint ami nekik van, a világon nincs. Az ember azt se tudja mire lője el a trinketet, mert úgyis kapja a másik cuccost, ami kiveszi a játékból, ha ellövöm kidneyre, jön a blind és kezdődik elölről, ha a blindre akkor nesze egy gogue, ha még ezt is túlélem, akkor Vanish reopen... Ráadásul annyi poisont rak az emberre, amihez 30 abolish poison se lenne elég... Éljen beproccolt az instant root, és elfutnék, ja hogy rajtam van a lassítás... Nimá be tudtam cyclonozni
Ja hogy 50% minusz heal...Ha az nem, akkor nesze egy deadly throw, nimár egy lolstep...Hé a dps társammal mi van, ja hogy Sapban pihen.. Hát az idejét se tudom mikor szórakoztam magamon ilyen jól. Szerencsére BG-n még sok null geares rugó van, és ha moonkinben találnak meg, akkor levesznek vagy 15%hp-t a stunlock alatt, én meg leoltom utána pillanatok alatt. QQ off
Mondjuk pont egy warrinak mondom ezt, aki ugye VendzseGlad és még ráadásul warri is, akinek rugó pont nem akkora probléma...
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Házimozi haladó szinten
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 9 45mm GPS 2026.04.19.-ig Garancia!
- iPhone 16 Pro Max 256GB Fekete Titanium használt, gyárilag független, csere nem érdekel.
- HP Z32 31.5-inch 4K UHD Display - karcok a képen de így is gyönyörű!
- Dell 27" 2K 2db kisebb karc a képen! P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, 7510 i7, 6-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest