- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor77
titán
Nem az volt.
"We recognize the issue this has caused for the role playing community, and have been hard at work on some improvements to our tech that will allow us to disable it entirely in certain areas on RP servers. In those designated areas, players on RP realms will not be automatically mixed with players from other realms, nor will they be split into multiple “shards”."
Ők shardoknak hívják ezeket az alszervereket. Az RP-sek nem kerülnek ilyenekre, hogy tudjanak együtt játszani, de mi simán.
MOD: Te sem linkeltél még armory-t.
-
törölt tag
Regen tenyleg feleslegesen kidobaltak jo Spelleket a jatekbol de most remelhetoleg ez okkal tortenik mivel PvP oldalrol nezve lehet tenyleg kell a Balance(tudom WoW-ban ez a szo ismeretlen) miatt.
A Honor Talenteket sem szabad elfeledni mivel ott is sok nelkulozhetetlen Spelleket kapunk meg azert.
En inkabb azt mondom, hogy ennyire szemelyre szabhato valtoztatasi lehetosegek meg soha nem voltak a jatekban: Talentek, Honor/PvP Talentek, Artifact fejlesztesA Garrison nerf meg jot tett. Vegre kis felszabadultsag erzet
-
Kövezzenek meg, de nekem - bár baromira megkésve -, de a Garrison hozta meg a Wowban azt, ami miatt visszatértem. Nekem nagyon bejön, igaz, csak a végére estem be.
Régebben a talentek sokkal bonyolultabbak voltak, de összességében 1-2 ponton kívül mindenki kb. ugyanazt az egy használhatót rakta ki. Viszont nekem ez a mostani rendszer jobban bejön - szabad variálás, kombinációk egész sora, amik egészen más játékstílust tesznek lehetővé (pl: resto dudu talentjei).
Ezt a mobás dolgot áruld már el, hogy honnan vetted, mert köze nincsen a moba-khoz. Vagy ez egy nagyon gyenge célzás akar lenni a Blizz féle HotS 3+1 skilljeire?
-
ldave
félisten
A WoD egyáltalán nem azért bukott meg, mert kevesebb gombot kellett nyomogatni. Legalábbis szerintem. Számomra a legnagyobb probléma az elcseszett item level szintek lettek, hogy lényegében az adott raiden felül nem volt más opció. Szerencsére ezt a Legion-ben átdolgozzák.
-
nonsen5e
veterán
Taking the bait again...
Az Artifact módosítja a képességeket, megváltoztatja ahogy az adott class játszik, stb...
A túlzott egyszerűsítés nettó baromság, vanillában legtöbb kaszt rotája 1 gombból állt (mégis azon sír mindenki, hogy legyen vanilla szerver, mer ilyen meg olyan jó volt).
Ha olyan túlzottan le van egyszerűsítve a játék, akkor miért nem rohangál boldog-boldogtalan 2700-as 3v3 ratinggel, és öli első héten végig a mythic raideket heti egy raidnappal?
-
Fandango
veterán
Az egesz jelenlegi rendszer lvl 110-hez, es az artifacthoz van igazitva. Azt kellene megvarni, es utana ilyen bolcs mondatokat megfogalmazni.
Egyebkent miert akkora baj, hogy egyszerubb lett a rendszer? A WoW-nak is fejlodnie kell, nem maradhat orokke a vanilla szintjen, mert akkor ma mar lehet, hogy nem is letezne.
Kicsit aktualizalni kell a jelenlegi trendekhez, hogy esetleges uj jatekosokat is bevonzanak. Ezt kell szeretni, ha nem tetszik, nem kell jatszani vele. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Építő/felújító topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpársportok
- PlayStation 5
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest