- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bencus88
nagyúr
válasz
savior #100975 üzenetére
Én úgy vettem észre, hogy ez az a verzió amit jelenleg a legkevesebben játszabak és elmentek a playerek. Nekem is pár nap van vissza és annyi. Hetek óta csak belépek pár percre de semmi nem tud ott tartani és egyre kevesebb játékost látok. Tokent én 7k goldért vettem most azt hiszem 10k. Ha 80as az ember szerintem 1 hét alatt össze lehet kaparni ha sokat játszik.
más: gondolkoztam a sod-on, de most az is 25ig elmegyek és hónapokig annyi? Van egy raid és kész.
-
Ghoosty
őstag
válasz
savior #100972 üzenetére
Elég nehéz most újoncként aranyból finanszírozni az előfizetést. Alapanyagárak nagyon alacsonyak. Profession-ökön nincs catch up mehanizmus tehát kb lehetetlen elég skillpontot gyűjtened, hogy versenyképes legyél.
Ha nem vagy nagyon ügyes és nincs egy jól gear-elt karaktered, akkor boost se fog menni.
AH-n játszadozni lehet, hogy még megy, ahhoz nem értek.
A kieg normál verziója egy perc játékot sem tartalmaz, csak valamelyik nagyon drága fajta.TBT, Plata: Köszi!
-
Bencus88
nagyúr
válasz
savior #96778 üzenetére
Sajnálom és nem is akarok turkálni senki zsebében, de a wowhoz nem csak pc kell, kell egy jó internet kapcsolat, ami szintén havi díjas, pc perifériák se voltak ingyen gondolom, 1 hónappal nem megy semmire az ember, utána hogy lesz? Kipróbálni meg ki lehet ingyen is illetve vannak tört szerverek amiket nem szeretnék reklámozni.
Tényleg senkit nem akarok bántani és undorító infláció van a világban, de aki ennyit nem tud nélkülözni annak szerintem egy másik hobbit kell keresnie. -
Viktor77
titán
-
grizlisandor
veterán
válasz
savior #95711 üzenetére
Én CurseForge progit használok rá.
-
grizlisandor
veterán
válasz
savior #95697 üzenetére
Én a következő classic/tbc dolgokkal foglalkozó és wow lore-ral csatornákat követem:
Westen Official
MRRRGL TV
Sylandor
Retail-t nem követem, többiek segítenek majd.Más:
#TBC
Hogy vannak ezek az AH-k, horda oldalon az összes fővárosban ugyanaz az AH?
Meg van BootyBay-ben a közös ally-horda AH? -
kicsako
őstag
válasz
savior #95667 üzenetére
Alap farmolással(virágszedés, bányászat stb) tényleg elég lassú, de ha "pro" vagy, és elkezdesz boostolni akkor azért jóval könnyebb. Egy havi előfizut 4 óra alatt ki lehet farmolni boostal, ami azért nem olyan rossz. A macskás mountot is így vettem meg
Ilyenkor content vége felé drágább az előfizu, meg kevesebbet fizet a boost is, de pl. 9.1 elején 2 óra alatt összejött a havi előfizetés.. 350k gold körül fizetett egy sima 10/10hc, és akkor még bőven 300k alatt volt a token. -
Ghoosty
őstag
válasz
savior #95660 üzenetére
A többiek már írták, hogy a Shadowlands-et ráérsz megvenni 48-50-es szinten, viszont számíts rá, hogy ez viszonylag hamar meglesz. Még teljesen kezdőknek se igen tart 20 óránál tovább, de jellemzően inkább 15-16 óra. Ha meg már ismersz mindent és nagyon sietsz, le tudod vinni simán 10 óra alá. Ha viszont te olyan típusú vagy, hogy szeretsz minden küldetést megcsinálni, végigolvasni a történetet, felfedezni a világot stb, akkor rengeteg időt el lehet tölteni a világban. Arról nem is beszélve, hogy hol jobban, hol kevésbé, de más a történet ally és horda szemszögből.
Minden nem most induló MMO-ra jellemző, hogy a tömegek azok max szinten vannak már. Szóval alacsonyabb szintű tartalmat vagy egyedül csinálod, vagy számíts rá, hogy a társaid rohanni akarnak. Nagyon kevés az olyan játékos, aki szeret csapatban lassan felfedezve játszani.
"Tehát ha sokat játszom, akkor kifarmolhatom más Blizz játékok árát is?"
Igen, ez igaz, de ahogy korábban is említettem, jellemzően minimálbér alatti az óradíjad farmolás során és ugye alapból többet kell farmolnod, hogy az előfizetést is kifarmold. -
Plata
félisten
válasz
savior #95660 üzenetére
Nem tudom hogy Ph klán van-e.De a magyarok nagyrésze Arathoron,Ragnaroson esetleg Silvermoon-n játszanak.
Általában Arathoron az allisok,Ragnaroson hordások.
Én most épp Arathoron marháskodok.De hordás karival.
Szintén tanarisban az évfordulós eventen.
Eventes battlegroundra akartam menni,de hordás karival nem egyszerű. -
Plata
félisten
válasz
savior #95660 üzenetére
Egyébként shadowlands-el nem kell foglalkoznod amíg az 50-es szintet el nem éred,akkor kezdődik shadowlands.Nincs is értelme addig oda menni.Ha kipróbálod a játékot és be jön akkor ráérsz előfizetni,előfizetéssel megkapod az összes kieget shadowlands előttig.
Most így nem is tudom mit ad shadowlands ami miatt érdemes lenne megvenni hamarabb.
Talán csak az új faj és kaszt kombókat adja. -
Ghoosty
őstag
válasz
savior #95658 üzenetére
Ha még sose játszottál, akkor regelj egy trial-t. Igaz, hogy lvl 20-ig mehetsz, de azalatt sok dolgot kipróbálhatsz. És kiderül, hogy maga a játékmechanika egyáltalán tetszik-e.
Bár nagy esés volt a játékosszámban, de bőven elegen játszanak még mindig, hogy bármihez találj társat. Speciálisabb dolgok esetében lehet, gond, de ott sem a létszám miatt, hanem hogy random idegent csak akkor vesznek be, ha jó pontjai vannak.
Ha végül belevágsz, akkor csak a Shadowlands-ot kell megvenni, a többi jár az előfizetéssel.
Az havidíjhoz kellő mennyiségű gold viszonylag könnyen megszerezhető, de ha átszámolod, akkor minimálbér alatti órabért jelent a farmolás, így csak annak érdemes, akinek sok a szabadideje és nincs lehetősége egyéb munkára. Meg aki szeret farmolni. Mondjuk dDiákéveimben tuti én is farmoltam volna, de az már régen volt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Sorozatok
- Ingatlanos topic!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- LEGO klub
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Horgász topik
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged