Hirdetés
- Apple Watch
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Healbacsi
őstag
-
BeZol
őstag
válasz
bucihost #78563 üzenetére
Hali!
Ez a jelenlegi összes mythic boss-ra vonatkozó összesített 75% feletti logok eredménye.
Az "All Bosses" fül alatt lekérheted boss-okra vonatkozóan mi a legjobb, és ha jobban érdekelnek a dolgok, akkor a logokból nézegetve láthatod, ki melyik bosson éppen milyen gearben tolta a legtöbb dps-t, és ehhez milyen talenteket használt stb., és az tökéletes lesz kiindulási alapnak, hogy mégis merre kéne tovább haladnod.
Első mythic boss demo warlock ranglista. Változtathatod az ilvl szintet, és a bossokat is váltogathatod.
Nekem demon hunterem van, és abból kiindulva nem mindenhova megyünk mi sem ugyanazokkal a talentokkal és legendarykkal, ezért talán demo warlocknál is lehet ilyesmi, érdemes rajta elcsámcsogni, de pl. mythic+-okra megint más talentokkal megyek, szóval kutakodj és olvasgass, ill. hátha akad egy demo warlock itt, aki segíthet. -
Whysperer
addikt
válasz
bucihost #77967 üzenetére
Én van egy laptopom is. Erről azt tudom írni ,hogy nekem egy 4gb ram i3 5005u van egy GT 940-nel. 17 colos. alapból 1600*900 az optimális.. de nekem így 1-es settinges akdozik. VISZONT Ha átrakod 720p-re, meg kiszeded az advanced settingsből a NEW charater model-t akor most nekem 60 FPS van 3-as settingsen.
Erre szavazok i3 2.1ghz, 4gb ram, nv 820m 2gb, "Ha átrakod 720p-re, meg kiszeded az advanced settingsből a NEW charater model-t akor most nekem 60 FPS van 3-as settingsen." Ezekkel a beállítoskkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Windows 11
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple Watch
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tíz éves lett a The Witcher 3: Wild Hunt
- Óvodások homokozója
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest