- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
tskó
tag
válasz
mistixx #48710 üzenetére
A ragnán nem sokat veszel észre a wpvp-ből ha hordás karid van. Az allis csak a fal mellett mer sunnyogni, ha megengedik neki.
A 10-es flex pug összejön fél óra alatt, az már más kérdés, hogy ennyi idő se kell hozzá szétessen
.
Ha komolyat akarsz akkor alli-nak outland, hordának stromscale.
-
ígyvanferi
addikt
-
Arnold2
őstag
válasz
mistixx #46351 üzenetére
Ez az elején még megy, de lvl 80-tól azért már nem lesz ilyen egyszerű. Illetve folytathatod az only instázást, de akkor már tényleg herótod lesz az instáktól
Illetve 80-tól a küldetések sem olyan rosszak ám szerintem. Én eddig mindig végigcsinálgattam, olvasgattam a fő sztory vonalat. A pandás questeket szerintem tök jól eltalálták (talán kicsit sok lett azért a gyűjts össze 20 sárkánylábkörmöt típusú quest).
De a questelés fő erénye (a lore mellett) a bejövő gold mennyisége. Főleg ha több altod van akiket fel akarsz húzni.
-
Arnold2
őstag
válasz
mistixx #45057 üzenetére
Ilyesmire gondoltam, köszönöm!
Ha jól láttam akkor frakciótól már nem lehet venni epic cuccot (pl exalteden)? Azt láttam, hogy honored-től lehet venni pl justice pontból ilvl 450-es cuccokat.
(Huh, de nem vagyok még otthon pandában :S )Szerk: Hopp találtam egy linket ahol látni, hogy melyik frakciótól mit lehet kivenni. [link]
-
echterion
nagyúr
válasz
mistixx #44763 üzenetére
Hát igen, az ilyen kis okosságok benyelése tényleg nincs összefüggésben azzal, hogy milyen kocka az ember fia.
És bízom benne, hogy én nem fogok erre a sorsra jutni, de ha így is lesz, szerencsére a blizzard-nak az egyik legjobb support-ja van, így gyorsan (de legalábbis bőven elfogadhatóidőn belül) meg fogják oldani.
-
H.O.D.
senior tag
válasz
mistixx #34966 üzenetére
Én úgy érzem, hogy az új talent-rendszer bevezetésével nem sok lehetőség maradt a zsonglőrködésre. X pontot kötelező ellőni egy ágra, aminek az az eredménye, hogy sok olyan helyre is pontot kell tenned, ahová 4.0.1 előtt eszedbe sem jutott volna. A maradék pár ponttal valóban lehet variálni, de ez olyan jellegú zsonglőrködés, amilyet Tomika nyom el otthon a műanyag lasztikkal 4. szülinapján anyunak, meg a nagyinak.
Ami talán segít ezen, az a kazalnyi új glyph, ami kicsit változtathat a végeredményen, de én még soha nem éreztem úgy, hogy szar glyphek miatt lett volna wipe
-
Skyhunter
őstag
válasz
mistixx #34536 üzenetére
Segítsetek pls...Uldumban járok,lvl83-ként,vmi questsorozatban vok....nem látok senkit,se npc, se más player, sem mobok sincsenek pl Orgrimmarban sem.Még az új területek portáljai sincsenek meg.A többi karimmal minden jó.Azt mondják a klántársaim,vmi másik "fázisban" lehetek....beszélni tudok chaten,de semmi sem látszik...mit lehet tenni?
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
mistixx #34338 üzenetére
Meg itt előjön az is, hogy mi számít "hibának", és mi "tartozik hozzá" a régihez? Pl. Hunter focusa az "hibajavítás" (hisz eredetileg ez lett volna neki mana helyett), vagy legyen neki mana mert régen az volt? Heartstone 30 vagy 60 perced CD-je is pl. hozzátartozott-e a régi feelinghez? Biztos lenne aki azt mondaná, hogy igen, másik meg azt, hogy nem. Szóval egy alapból is szűk rétegnek készülő dolog még jobban feldarabolódna... egyszerűen értelmetlen.
-
Wolverine
félisten
válasz
mistixx #34338 üzenetére
Valószínűleg a legtöbben egyetértünk abban, hogy a fejlesztésre fordított energiát célszerűbb a friss tartalomra irányítani a régi helyett.
#34336: F-ECT$, a 27 spec alatt nem mentem bele a szubspecekbe - ez egyszerűen annyit jelentett, hogy pl. egy Arcane mage a vanillában használhatatlan volt a nagy manaigénye, elégtelen manaregenje és gyors aggrohúzása miatt; a 4 healer kaszt nem-healer talentezései meg gyakorlatilag dísznek voltak.
-
Wolverine
félisten
-
Lirion
addikt
válasz
mistixx #34322 üzenetére
Én a magam részéről nem vágyom vissza. Sokkal problémásabb, lassabb és unalmasabb volt az egész. Végig csupa "hentelj le x mobot" küldi, szinte semmi, ami megtörte volna ezt a vonalat. Most legalább vannak élvezetes, érdekes küldik is (bár a 20-25-ös és 25-30as zónák alaposan felrakták a lécet, azok elhagyása óta nem találkoztam igazán magával ragadó küldivel).
-
DrGonzo22
őstag
válasz
mistixx #34322 üzenetére
Egyszer engem is elkapott ez a nosztalgia hangulat, aminek az lett a vége, hogy telepítettem egy vanilla klienst egy aránylag nagy lélekszámú német vanilla szerverre (ez utóbbi nyilván tört szerver volt). Fél nap után lett elegem belőle, és nem azért, mert tört szerver volt, hanem amiatt a rengeteg kényelmetlenség miatt, ami anno fel sem tűnt nekünk a játékban. A halott, "rongyosra játszott" tartalom is lohasztólag hatott. (Mondjuk a régi fire animációk, fireball, pyroblast esetében főleg, ezerszer szebbek voltak.) Nem véletlen, hogy nincsenek ilyen szerverek, az a content már elmúlt, semmi értelmeset nem lehetne ott csinálni. Pillanatok alatt kiürülne az összes, mert az a tartalom, amit valaha halálra farmoltak a játékosok másodjára már semennyire nem köti le őket, még ha néha úgy is gondoljuk, hogy mégis. Az sem véletlen, hogy működő tört vanilla szervert is napokig kellett keresnem, mondjuk akkor mindenképpen meg akartam nézni a régi fire spell animációkat, amiket sajnos 2009 februárjában lecseréltek - normális youtube video nem lévén a témában ez volt az egyedüli lehetőség, és végül is megérte a sok fáradozást, mert így van egy rakás jó minőségi screenem a régi animációkról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest