- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Egy óra, két rendszer
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dobi 562
addikt
Jó, az én emberem is hasonló stattal rendelkezik, megnéztem hogy legyen összehasonlítási alap azzal akit linkeltél.
Akkor ő sem szellemi fogyatékos ahogy a fő topikban írtàk, csak nem érti a játékot.
Mondjuk durva a 75 csata IS3-A-val 24 óra alatt. Nincs neki átlagban 1 sebző lövése sem csatánként pedig az egy táras tank. Amikor egy csapatban voltunk akkor sem lőtt pedig lett volna rá lehetősége. Lehet pacifista.
-
skopy
tag
Nem vág teljesen a témába, de úgy hallottam az idén a kecskeméti repülőnap megrendezésre kerül. Nyilván a vírushelyzet áthúzhatja még, de a kecskeméti repülőnapnak nem igen volt párja. Szegeden szokott lenni mostanában, de a hely adottságai miatt azért messze elmarad tőle.
-
ooloo
őstag
A francokat félek ... egy rossz kapcsolatom volt , a házasságom . Próbáltam felvenni azt a fonalat , hogy horgászat . Régebben sokat jártam le a fővárosi Duna szakaszra ... majd minden nap . Most érdektelen . Egy dolog viszont marhára megnyugtat és kikapcsol ... a vezetés . Ezt teszem naponta 6-7 órában . Nem mondom , hogy kitölti az életem , mert nem . De belefáradtam abba , hogy állandóan magyarázkodjak , hogy miért nem hívom , ma miért nem mentem ... pedig csak hagyni kéne a kapcsolatokat magától elmélyülni . Az ilyen követelődző kapcsolat instant kuka . Na mindegy , nem is ez a lényeg ... Akadna Nő 100 , de már nem kötök kompromisszumokat .
-
notika77
senior tag
Nem kellett bokorban állnia, Runo sidescrape-elt az előtte lévő szikla viszont a tövénél keskenyebb (kék vonallal jelöltem), így a Lynx a tank oldalán lévő spot pontra (piros pont és vonal) ráláthatott, míg előle a szikla kiugró része takarta a túloldalon lévő tankot (nagyjából a zöld vonaltól jobbra eső részt láthatta). A zöld vonal mutatja, hogy ha a bokrok mögé ment volna a Lynx, akkor kispotolta volna. Persze utána a spot le is esett volna, mikor lemegy oda, ahol a képeden is van a tank, de a minimapon lévő jelölés alapján a Lynx legutóbb nem ott volt.
Gyakorlóban kipróbáltam és lövés után spotolódik is a bokrok mögött lévő tank -
törölt tag
Nem ott volt, hanem mint említettem, a szikla mögül ki-be jött. Tudom, mert előtte már 2x bele sikerült lőnöm...
De még ha ott is lett volna, ahol gondoltad, akkor is rohadjon meg a wg, én ha állok a bokorban, 300m-ről kiszúr valami, ha lövök, full álca skill, álcaháló, festés, érdekes módon másnak ez 51 m mozgásban álcaháló nélkül is megy...
-
ooloo
őstag
Nem olyan egyszerű , ahogy felvázoltad . Nagy a valószínűsége annak , hogy az agysebészet , vagy netán az ügyvédi praxis akkor sem menne , ha nagyon akarnád . Oda is kell egyfajta adottság . Ennek hiányában , ha megfeszülsz se leszel agysebész vagy jó ügyvéd . Szorgalommal és rengeteg gyakorlással el lehet érni jó eredményeket , de adottság hiányában megmaradsz középszerűnek .
Más...
Kipróbáltam én is a klános csatákat , de engem sem szippantott be . Úgy éreztem , hogy egy sakkfigura vagyok ( paraszt) , akit más irányít .
Amúgy hébe-hóba tolsz pár kört , vagy végleg szögre akasztottad az ágyúcsövet ? -
ooloo
őstag
Jó lenne elhinni , hogy Neked van igazad , és belőlem is jó játékos válhatna , de ez nem igaz . Nagyjából ismerem a korlátaimat , és tisztában vagyok a játékbeli képességeimmel . Egy középszerű szintet még megütök , de ennyi . Ahhoz , hogy valaki jó , netán kiváló játékos legyen , ahhoz adottságok is kellenek , ami minden embernél más . A nézőpont biztosan számít valamit , de a sikerhez önmagában kevés .
-
ooloo
őstag
Te tévedsz .... Belőlem soha nem lesz jó játékos , de nem is az a célom . Amit Te írsz az már inkább hasonlít munkára , mint játékra vagy könnyed szórakozásra . Elég szétnézni a két tankos topikban .... sokan rágörcsölnek a játékra . Nem kéne .
Bölcs dolgokat én is tudok írni , ha nagyon akarok .
-
SoulReaver
veterán
Durva azért, hogy az egyes pályákon, amik régiek, milyen szinten változott meg a taktika, ha lehet annak nevezni... Pl kemprinovkán mindig a hegyet kellett uralni és vége volt az eneminek, most mi van? Beszalad egy kerekes light rögtön a base elé egy bokorba, azt spotol mindenkit...
-
jano_77
nagyúr
Na ez nem túl jó hír, mert én pont emiatt vettem vissza pár régi tankot, hogy javítsak velük, hogy a GM húzzam. Lehet én is akkor csak rontani fogok, talán békén kellene hagyni őket!?
Köztük van WT Pz.IV, E75, T71 CDA, AMX 12t, M41 Walker Buldog, BC 25t AP (erre mondjuk hétvégén meg lett végre a 2 GM), Skoda T50, AMX30 - remélem nem hagytam ki semmit. ST-I is van, de a pattintós küldik miatt és nem azért, mert annyira jól ment vele.
-
jano_77
nagyúr
Én arra nem lennék büszke, hogy a gyerek 3.5 évesen már jobban kezelte a telefont, mint apukája! Azt sem kellene tudnia még akkor, hogy mi a telefon, de biztosan nem azt, amit mi is használunk. Nálunk is van kimustrált telefon, azzal játszik, de működőt, sosem adunk Neki oda, max ha hosszabb távra utazunk és mesét indítunk el Neki.
Tabletet is azért vesznek a szülők a gyereknek, mert addig sem kell vele játszani - mondjuk kisautózni ha fiú vagy babázni ha lány, társasozni, kártyajátékozni, stb - és ez sokkal könnyebb, egyszerűbb. Tessék fiam/lányom, ülj le a kanapéra és nézd ezt. Aztán 15-20, esetleg több év múlva ezekből a gyerekekből lesznek a pszichológushoz járók, mert nem kapták meg a szüleiktől a kellő figyelmet, gondoskodást, mert a tablet, számítógép és telefon nem sorolható ebbe a kategóriába. De mindenki úgy nevel gyereket persze, ahogy az számára elfogadható és megfelel, ebbe nem akarok beleszólni, ez csupán az én véleményem, ami semmit sem jelent.Runo: ?!?
-
robogo81
senior tag
De hogy pont így jártam ma én is,csak 30 frém a garázsban,én hittem hogy valami mód a ludas,de a biztosságos módban se ment többet,a ripléj is 20-30 fps(előző napon csak 90 -110). Rá néztem az órajelekre az afterburnerben,és látom hogy minden 0,ment egy reset,és utána egyből helyre állt a frém(aktiv volt a kliens).
Lehet az is hogy a legújabb nvidia driver szórakozik,hasonló vga-m van,mint benvolio-nak(gtx 960 4gb),és nemrég frissítettem a legújabbra a drivert. -
Midway
senior tag
Mi köze annak, hogy mikor írogattál ide ehhez az egészhez?
És engem akkor milért savazol, ha mást nem "basztatsz"?
Simán találkozhatunk bulldoggal megyek és sokszor tesz tier 10-be,
jozefgucci1 Nem is nagyon akarok tier 8 felett játszani...., mert nem fizetek , hogy játszhassak..
-
emre
veterán
ezt nem tudom hogy jött össze
szóval én még mindig ezt a betax icon pack használom
(#49628) szbalogh
Én meg még mindig nem használok előre elkészített telepíthető modpackot.
-
Stanislav84
tag
-
Patrick76496
őstag
Az igen, akkor te tényleg igazi WoT veterán vagy.
Asszem eredetileg is emre volt a nicked, nekem a PsychoTrooper nevű acc van fent a barátlistámon.
(#48822) Stigma.HC:
Lehet róla, szó, bár még kérdés, hogy mikor.
Most jól megvagyok a Forzával, bár mostanában nem nagyon sokat játszok úgy egyáltalán bármivel. 1-2 tankot ki kéne próbálni a buff után, a Super Pershingre és az FV420-2-re kíváncsi vagyok.
-
Patrick76496
őstag
Hogyhogy?
Arra emlékszem, hogy egyszer volt egy névváltásod a török kollégák miatt, de lehet azóta kezdtél valami újat, mióta befejeztem.
(#48619) Stigma.HC: Az igen.
Bár ez az acc is elég idős. Ez viszont az eredeti nevét viseli, emlékszem 2012-ben is ilyen néven jöttél ide a fórumra.
Rég játszottunk már amúgy. Meg én egyáltalán nem játszottam már jó ideje. :v
"354880_szecskaegynooooob.png" xD
-
lacibacsi
addikt
Vannak olyan tankok, amik az első menetnél elérik nálam azt, hogy utáljam őket. Nem tudom, hogy miért van ez így, de a zsigereim jeleznek, hogy "te nem ezt a tankot kerested!". Nagyon kevés kivételtől eltekintve azért próbálom kihúzni a következő szintet, de néhány esetben (mint az Aladárnál) inkább belenyúlok a freeXp-s bödönbe...
(#48786) zodo :
(#48787) grizlisandor: Nagyon szívesen megyek... Az étkezéssel és szállással kapcsolatos igényeim küldöm levélben. Ha úgy haladok, mint a sajátommal, akkor kb. 2-3 hónap alatt meg is leszek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hyundai, Kia topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- OpenWRT topic
- Nintendo Switch 2
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest