Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Íme az új Android Auto!
- Fotók, videók mobillal
- Microsoft Rewards
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Tegnap a Bélát szemből lerohanta egy 50 100.
Kb 200 méterről kaptam az első lövést, az ulolsót pedig amikor majdnem nekem ütközött.
Persze az összes lövése sebzett, és full HPról szétkapott.
Még csak nem is gold volt, hanem normál lőszer
-
Szülinapra valami jobbat is kitalálhattak volna, de mi azért örülünk neki!
Más: Az IS-3-ra rálő az unicum T95 4 lövést, 2-2 pattan/mellé, jön a tomato Tiger 2/2 belő.
Imádom ezt a játékot.
-
törölt tag
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Szuper!
50%-os wr-rel számolva kell 30 csata a 15 győzelemhez, majd utána 75000 XP, ami szintén minimum 30 csata, majd még 30 csata, hogy a top 10-nem legyen az ember a csapatában.
Ebbe persze nincsenek benne a szopóágak, és az esetleges fail csaták.
Tehát, minimum 100 csata kell a csöcsikéhez.
Még szerencse hogy féláron megvettem. -
Egéssz szépet alkottak a srácok így szülinapra .4. ajándék .: Type 3 Chi Nu Kai - tier V-ös japán prémium tank
1 db garázshely -
zozyk
addikt
válasz
SoulReaver
üzenetére
Vicces lett volna ha összetalálkozunk egy meccsen,mi is így toltuk fradi81-el.. :-)
-
törölt tag
-
-
Exorsized
tag
válasz
jozefgucci1
üzenetére
110 elkapott a városban, ki gondolta hogy visszajön

-
válasz
SoulReaver
üzenetére
Hú pedig ezt én is elszúrtam sajna . Ettől függetlenül nagyon jó köröket mentünk .
-
-
jano_77
nagyúr
-
Flayer
senior tag
válasz
galervin93
üzenetére
Nincs prémes tankom ezt nem tudhatom!

-
galervin93
addikt
-
szbalogh
addikt
Gyerekek, hogy én mit össze nem szenvedtem a T28 light 10-es küldetéssel...
Egyszerűen nem tett normális pályára. Vagy volt még 3-4 másik felderítő is akik elvették a szpotot.
De ma reggel végre kaptam egy Malinovkát
Biztosra mentem 5700 assisttal 
A 15-ös könnyebb lesz, mert nem kell rejtve maradni.A stug HT-15-öt KV4-el, a t28-asnál meg E-100-al csináltam meg. Az utóbbihoz kellett, hogy ne legyen az ellenfélnél arty és senki más ne menjen arra amerre én, illetve, hogy az ellenfél E-100a ne goldozzon
3-4 tankkal harcoltam egyedül. -
lacibacsi
addikt
Tudom, hogy többször is téma volt már a tier limites tankok kérdése, de mégis ezzel kapcsolatban kérném, hogy valaki írja már le, hogy a jelenleg kapható prémium tankok közül melyek tartoznak ebbe a kategóriába.
Köszönöm -
Flayer
senior tag
Ismét megy a noobmeter!
h1mpi
ekem tegnap 5300 körül adta meg de voltam hozzá védő,harckocsizó mesterlövész...stb! -
SoulReaver
veterán
5 nap chat ban ezazz!!!
De legalább megcsinálták, hogy pingelni meg parancsokat lehessen adni..

-
MinionFlasH
senior tag
Ma nagyon élvezetes volt játszani, és egy szavam se lehet!
Fullosan, jó legénységgel, nem is olyan gyászos a PTA, ma először sokat nyomtam vele. 

-
csapee
őstag
-
rlazol
veterán
válasz
grizlisandor
üzenetére
replay van esetleg?
-
-
bluyoo
nagyúr
12 lövés, 8 talált, 0 átütés, 0sebzés! IS én így szeretlek.

Amúgy sorozatba bukta ... úgy látszik ez nem az én napom. -
Dobi 562
addikt
Mentem egy jo kis kort T-71-el. Visszajatszas.
-
Bingisz
addikt
Na miről maradtam le?

-
hfrici
aktív tag
Nahorn ász:
replay -
diegho
nagyúr
válasz
rlazol
üzenetére
Ez a hiba...
Elmondom én hogyan csinálom
Kimegyek elé! Belelövök 320, belém lő 390 ez eddig tiszta, innen két variáció is van:
1. Ha ő elkezd hátrálni és olyan helyen van ahol fedezéket tud szerezni, akkor megyek rá, meglövöm és kb 30 fokos szögben ráállok az elejére, így a teteje pont az ágyúm csövében van, neki meg ott a forgatott felső frontom és a folyamatosan mozgatott tornyom.
2. Ha nem hátrál, hanem ott marad, vagy hátrál, de nincs fedezéke, akkor simán belelövök újra, hiszen gyorsabban töltök és visszatolatok. Ő veszített 640hp-t és 390-et.Innentől bármit csinálok nyerek, ráadásul a játékosok 99%-a parázik (fogalmam sincs mitől, hiszen csak játék) ezért ha ezután csak kitolom a tank elejét és visszahúzom 75%-ban ellövik magukat a semmire, onnan megint én vagyok előnyben, mert lőhetek kettőt. Ekkor már tényleg szinte az összes elkezd tolatni én meg előre-hátra hintázok beforgatva neki, hiszen ha tolat, pontatlan, ha hintázok folyamatosan mozgatom a belőhető felületet és máris nagy esélyem van, hogy pattan, nem talál el és simán megölöm.
Ez ilyen egyszerű!
Sosem az érdekel, hogy jajj mit is csináljak, hanem az, hogy ő mit fog csinálni és ahhoz alkalmazkodok.
-
rlazol
veterán
válasz
diegho
üzenetére
simán lehet.

megpróblom leírni.
a sarok mögött beforgatom magam és kitolatok.
Persze lehet, h túl mélyen vagyok és a tolatással se látok rá. Akkor ráfordulok a kicsi sarokra, megint előremegyek, visszarakom a szöget, hátra, amíg rá nem látok, akkor lövök, lehetőleg a hasát, ha nem, akkor a frontpáncélon elöl a két lemezt.
Általában eddig el is jutok, és amikor tolatok hátra és rálátok és lövöm, akkor gyönyörűen belőnek engem is.
-
diegho
nagyúr
válasz
rlazol
üzenetére
A probléma valószínűleg ott van, hogy amíg te megpróbálod beállítani a tankot, addig szarrá lőnek. A játékosok zöme ezt csinálja, tudja, hogy be kell forgatni és úgy pattinthat, de szarul csinálja, vagy tök feleslegesen. Felvetek egy szitut. Adott egy harc IS-3-al szemben, sarkon találkoztok. Mit csinálsz? Senki más nem szól bele, ketten vagytok, mindketten azonos képességű játékosok, te KT-ban fullosan, ő is fullos. Írd le mit csinálsz egy ilyen szituban és hogyan ölöd meg.
-
rlazol
veterán
válasz
SoulReaver
üzenetére
xD
nem tudom side-scrapelni a Tigris2-t. Akárhogy forgatom, többnyire belövik. vki, ha van kis ideje pls segítsen nekem gyakorlóban!

-
rlazol
veterán
válasz
SoulReaver
üzenetére
ilyenkor szoktam beírni a chatbe: "and THATS why you carry a fire extinguisher"
ahogy diegho szokta mondani: már a garázsban vesztésre játszik...
-
Dobi 562
addikt
Ennek a kuldetesnek hibas a leirasa vagy csak en nem ertek valami?
Csak mert a kozelben nem volt csapattars, en deritetettem fel es lottem ki az arty-kat full hp-rol. Kozben meg 2 napja szenvedek a kuldetessel, direkt nem lottem ki az arty-kat, csak szaladgaltam kozottuk hatha a csapattarsak ki tudjak oket loni (nem tudtak).
-
Greentea
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Sorozatok
- Linux haladóknak
- Saját hszek?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- foobar2000
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ekem tegnap 5300 körül adta meg de voltam hozzá védő,harckocsizó mesterlövész...stb!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)