Hirdetés

Aktív témák

• nyunyu

félisten

válasz Tenken #47029 üzenetére

Ez konkrétan hülyeség. Egy kezdő nem elit tankkal nem hiszem el, hogy akárki végig duplázik mondjuk 10 tankot egymás után, hogy ő hozna le minden meccset.
    A pro-k sem a stock tankokban villognak. Persze lehet már az elején is jó köröket menni, de stabilan csapattól függetlenül ezt nem lehet kijelenteni.(i)

Tegnapi statom:
    Fullos Jackson, 1000+ csatas legenyseggel: 15 meccsbol 4 nyerve (26.66%)
    Fullos Hellcat, 350 csatas legenyseggel: 6 meccsbol 4 nyerve (66.66%)

Ekkora kulonbseg nincs a ket TD kozott...
    Raadasul a Jackson a hulyebiztosabb, mert azzal nehez esz nelkul elorerohanni, mint a Hellcattal. :DDD

Mondjuk tegnap nem egyszer, nem ketszer fordult elo, hogy a mellettem jovo tankok meglattak, hogy egy naluk nagyobb tank jon szembe, aztan csapot-papot otthagyva menekultek, engem otthagyva egyedul a szarban.
    Hellcat, Jackson meg ugye 2 loves a KV-1S, T-150 kaliberu tankoknak...
    Aztan amikor elhullottam, akkor latom, ahogy 3 kockaval hatrebb sakkoznak (=sotet paraszt uti F7-et)
    Majd 0 sebzessel ugyanarra a sorsra jutnak, mint en.

Persze a nem fullos tankjaimmal meg jobban szivtam, T-34-1 90%-os legenyseggel, jobbik 85mm agyuval kilencedikre lett meg. (11.11%)
    Ma osszeharacsolom a maradek XPt a nagyobb toronyra, aztan felteszem az IS-2 stock csuzlijat, remelhetoleg az mar nem fog annyit pattogni a medekrol sem.

Szovjet TDkkel meg nem tudok mit kezdeni, annyira gyengek stock allapotban, nem 100-as legenyseggel, hogy kenytelen voltam 50k freeXP-t elloni, hogy atlepjem a SU-85B+SU-85-ot, meg a SU-100-ra meglegyen a 100mm.
    De azzal epphogy le birom loni magamat, mert jo ha minden harmadik lovese sebez, annyira sok a melle a 80% legenyseg miatt. :(
    Nagyon kivancsi leszek ra, vajon mennyivel lesz jobb, ha eleri az elit szintet, meg a legenyseg is 100%-os.

Aktív témák