Hirdetés

Aktív témák

• diegho

nagyúr

válasz Dobi 562 #46894 üzenetére

Látod, amit írsz teljesen igaz. Nem a tank határozza meg a játékost, hanem a játékos a tankot. Hiába ültetsz egy gyenge játékost egy OP-nak vélt tankba, semmit nem fog csinálni vele, de egy jó játékos egy gyengének vélt tankban is tud kimagaslót alkotni. Éppen ezért nincs értelme egy kevésbé tapasztalt játékosnak olyan kijelentést tennie, hogy egy tank szar, hiszen lehet csak vele van probléma és a tank tökéletesen működik másoknál.
    Nem tagadom azért kezdtem német tankokat játszani, mert mindenki szidta őket, aztán tessék van amelyiket jobbnak tartom, mint bármelyik másik nemzet hasonló osztályú tankját.

A sok negatív dolgot pedig azért olvashatod mostanában tőlem, mert zavaró, ha valaki tudás hiányában tesz kijelentéseket és ezt a fórumot olvasó kezdők akár kész tényként is vehetik. Igazából ott kéne kezdeni az egészet, hogy tényeket csak az közöljön, aki tud játszani, tanácsot csak az adjon, aki egy szintet megüt, de nem ez megy. Készül a rengeteg haszontalan videó, a sok értelmetlen írás és a sok félrevezetés. Részben ez is oka volt annak, hogy abbahagytam a videókat és a segítséget, ha minden más forrásból a hülyeség dől, nem fogok árral szemben úszni és nem fogok órákat tökölni egy videóval, hogy bizonygassam mások gyengeségét, mert nincs értelme, ott lesz 5-10-15 másik, akik mind hiányos játéktudással próbálják az ellenkezőjét bizonyítani.

Az pedig továbbra sem mérvadó, hogy 26k csatával próbálom megmondani a tutit, ugyanis vannak 5k csatával is jobb játékosok nálam. Nem itthon, ez tény, de vannak. Viszont ha valaki ránéz az eredményeimre a tankokkal, akkor láthatja, hogy a már nem kezdőként játszott hasonló osztályba tartozó tankjaimmal igen hasonló eredményeket tudok elérni, vagyis a tankok között nagyon apró különbség van, mondom ezt úgy, hogy a tankokat nagyjából 80-90%-ig tudom kihasználni.
    Pár kivételtől eltekintve én a jelenlegi tudásommal ki merem jelenteni, hogy minden tank jól használható és nincsenek kimagaslóan jó, vagy rossz tankok. Vannak jobbak és kevésbé jobbak, de nem nagy a különbség közöttük. Pl a T54E1-et egy rakás fosnak tartom, mégis annyit sebzek vele, mint a Patton-al, vagy E-50el, tehát nincs nagy különbség közöttük, csupán nem tetszik maga a koncepció, ezért nem szeretek vele játszani.

Aktív témák