- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Garmin topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
myckey
veterán
válasz
jimmy74
üzenetére
jó gép.
viszont a végsebessége nem üti a plafont,ellenben képes egész sok lövést pattintani
ha szereted a nem fénysebességű,de aránylag mozgékony-viszonylag strapabíró gépeket,akkor nem lesz vele gond.a torony+löveg kombót is 2 módon lehet használni.
van az alap torony,ami 152-es páncélzattal bír minden oldalról+mellé jó lehet a 105mm löveg
(én így használom)
de van aki a fejlesztet toronnyal szereti és hozzá a "meggy mag" köpködő javított m4 sherman löveg
ez is jó összeállítás.itt könnyebb a torony+jobban is forog meg a látótáv is több,DE jóval soványabb a vastagságaigazándiból én is cserélgetni szoktam,mert fun gép,szóval mikor hogy...kedv függő

Aktív témák
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest