Hirdetés

Aktív témák

• jano_77

nagyúr

válasz emre #39609 üzenetére

és Ollie:
    nagyon köszönöm a véleményeteket. Azt tudom magamról, hogy átlagos játékos vagyok és sajnos korábban nem igazán gondolkodtam, hanem csak rohantam előre és lőttem mindenre, ami mozgott. :U Ezt egy ideje, már sikerült levetkőznöm magamról és igyekszem jobban figyelni, koncentrálni és nem előre rohanni meghalni. Ritkán, mikor elönti a szar az agyam, sajnos most is előfordul. :B

Ollie: életben maradás fontos-nem fontos. Én sosem azt szoktam nézni, hogy sérül-e a tankom vagy, hogy már alig van hátra idő, akkor elbújok, vagy meghúzom magam, hogy életben maradjak. Talán ezért is ilyen kevés a túlélési arányom. Mindig megyek, amíg van ellenfél, még akkor is, ha már alig van HP-m és tényleg inkább meg kellene bújnom vhol.

Emre: tökéletesen igazad van abban, hogy sajnos a pontosságom elég gyér. :U Igyekszem ezen is változtatni, mert ezt érzem én is, de egyszerűen nem tudom, hogy ki, mit csinál, hogyan céloz, de baromira szenvedek ezzel a mozzanattal a játékban. Ami valljuk be, elég fontos eleme. :(( Egyszerűen mikor mozgásból állok meg és próbálok lőni, akkor mire az ágyúcsövem megáll - értsd nem himbálózik - és a célköröm is beszűkül és tudok lőni, addigra az ellenfél általában 2, rosszabb esetben többet is belém lő. :O Ugyan ez, ha mondjuk egy épület törmelékén megyek át és úgy próbálok rálőni egy tankra - tegnap volt pont egy ilyen csatám, mikor egy IS-t 43 HP-al akartam kilőni a KV-1S-el, de a rohadt pagoda törmelékén áthaladva az ágyúm az égbe billent és lelőttem a MARS-ot, az Is helyett. Ő persze kilőtt rohadjon meg. :(((
    Szal ezen hogyan, miként lehetne változtatni?
    Azt már nem is mondom, amit többen is írtak már itt, hogy hiába van mondjuk álló tank, álló tankra fókuszálva, beszűkülve ----> lövök -----> SEMMI! Még csak el sem találom a tankot, ki tudja hová repül a lövedék!? :F

Még1x köszönöm Mindkettőtök véleményét :R

Aktív témák