Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
és Ollie:
nagyon köszönöm a véleményeteket. Azt tudom magamról, hogy átlagos játékos vagyok és sajnos korábban nem igazán gondolkodtam, hanem csak rohantam előre és lőttem mindenre, ami mozgott.
Ezt egy ideje, már sikerült levetkőznöm magamról és igyekszem jobban figyelni, koncentrálni és nem előre rohanni meghalni. Ritkán, mikor elönti a szar az agyam, sajnos most is előfordul. 
Ollie: életben maradás fontos-nem fontos. Én sosem azt szoktam nézni, hogy sérül-e a tankom vagy, hogy már alig van hátra idő, akkor elbújok, vagy meghúzom magam, hogy életben maradjak. Talán ezért is ilyen kevés a túlélési arányom. Mindig megyek, amíg van ellenfél, még akkor is, ha már alig van HP-m és tényleg inkább meg kellene bújnom vhol.
Emre: tökéletesen igazad van abban, hogy sajnos a pontosságom elég gyér.
Igyekszem ezen is változtatni, mert ezt érzem én is, de egyszerűen nem tudom, hogy ki, mit csinál, hogyan céloz, de baromira szenvedek ezzel a mozzanattal a játékban. Ami valljuk be, elég fontos eleme.
Egyszerűen mikor mozgásból állok meg és próbálok lőni, akkor mire az ágyúcsövem megáll - értsd nem himbálózik - és a célköröm is beszűkül és tudok lőni, addigra az ellenfél általában 2, rosszabb esetben többet is belém lő.
Ugyan ez, ha mondjuk egy épület törmelékén megyek át és úgy próbálok rálőni egy tankra - tegnap volt pont egy ilyen csatám, mikor egy IS-t 43 HP-al akartam kilőni a KV-1S-el, de a rohadt pagoda törmelékén áthaladva az ágyúm az égbe billent és lelőttem a MARS-ot, az Is helyett. Ő persze kilőtt rohadjon meg. 
Szal ezen hogyan, miként lehetne változtatni?
Azt már nem is mondom, amit többen is írtak már itt, hogy hiába van mondjuk álló tank, álló tankra fókuszálva, beszűkülve ----> lövök -----> SEMMI! Még csak el sem találom a tankot, ki tudja hová repül a lövedék!?
Még1x köszönöm Mindkettőtök véleményét

Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 7
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Interactive Brokers társalgó
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen RAM-ot vegyek?
- BIOS topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max - 256GB / Space Gray / 83% + Spigen tokok
- Logitech Trueforce G923 kormány és pedál szett váltóval, break moddal
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 14 Pro 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad Slim 3 - i7-13620H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ezt egy ideje, már sikerült levetkőznöm magamról és igyekszem jobban figyelni, koncentrálni és nem előre rohanni meghalni. Ritkán, mikor elönti a szar az agyam, sajnos most is előfordul. 
Egyszerűen mikor mozgásból állok meg és próbálok lőni, akkor mire az ágyúcsövem megáll - értsd nem himbálózik - és a célköröm is beszűkül és tudok lőni, addigra az ellenfél általában 2, rosszabb esetben többet is belém lő.
Ugyan ez, ha mondjuk egy épület törmelékén megyek át és úgy próbálok rálőni egy tankra - tegnap volt pont egy ilyen csatám, mikor egy IS-t 43 HP-al akartam kilőni a KV-1S-el, de a rohadt pagoda törmelékén áthaladva az ágyúm az égbe billent és lelőttem a MARS-ot, az Is helyett. Ő persze kilőtt rohadjon meg.