- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
ktg3
őstag
válasz
Pete55555 #34535 üzenetére
Sztem kb semmi különbség. Egy jó arty ugyanúgy kiszed a JP2-ből. Talán még jobban is, mert armor hiánya miatt jóval többet sebez.
Nem hiszem, hogy sokkal gyorsabban tolatna. Márpedig általában arrafelé menekülsz.Úgyhogy ha menekülni kell, akkor cska kakor jobb aJP ha van időd megfordulni.
Persze olyan helyre azért ritkán mész be TD-vel ahonnan később menekülnöd kell. Persze ha artytól kell bújni, akkor tény, hogy JP2-vel előbb beérsz.Túl nagy különbség sztem nem lesz a 2 között. Megnéznék egy ilyen global winratet.
Ferdivel sztem magasabb, mert kezdő playák jobban játszanak vele.Ferdivel nekem volt olyan, hogy lerusholt is7 meg t110 és mind a 2 pattant ilyen 20-30 m-ről. Mondjuk forgattam a hullt. Gondolom azt hitték, hogy célzás nélkül is bárhol átlőnek. Hát nem
A ferdi akkor is jobb ha kevesebben vagytok már a végén. Biztos, hogy sokkal jobb ha közelharc van, és azért az gyakran előfordul. Ezért városos pályán is jobb sztem.
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Sweet.tv - internetes TV
- PlayStation 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Csúcskategóriás ROG Zephyrus M16 Gamer Laptop (i9, RTX 3070 Ti) Makulátlan Állapotban!
- Eladó Karcmentes Lenovo Tablet P11 - Játékhoz és Filmhez, Strapabíró Fémház!
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 32GB DDR5 512GB SSD FHD+ Érintőkijelző Garancia 2026.01.15
- HP LaserJet Toner - Fekete W9004MC ÚJ Gyári Dobozában
- MacBook Pro 14 Apple M1 Pro 2021 16GB RAM 512GB SSD 3K Retina kijelző 246 ciklus
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest