Hirdetés
- iPhone topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Fotók, videók mobillal
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- Pulzust is mér az Apple az AirPods Pro 3
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Poco F7
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
diegho
nagyúr
Milyen emberek vannak... lehozok egy csatát bat-el, spotolok, zavarom az ellenfelet, sebzek 4k-t és a lowbob löwe engem szid egész meccs alatt, hogy nem csinálok semmit. Csata végén nézem 300-at sebzett 1 lövést adott le. Csata után privátban is folytatta, hogy én mekkora noob vagyok és még ő akart engem reportolni azért, mert megmondtam neki, hogy az ő statisztikáját egy betanított majom is lehozza. 18 ezer csatával 50%-on áll, ebből 3400 csatája van löwe-vel, az első oldalon csak 10-es tankok vannak a löwe-n kívül és így van 1100 átlagsebzése. Az összes 10-es tankjával 1500 alatt sebez átlagban és ez akar engem kioktatni... ha be se kapcsolom a monitort, akkor is megverem 1v1-ben bármikor. Félreértés ne essék, nem az a bajom vele, hogy hülyébb, mint egy marék kavics, hanem az, hogy meg mer szólalni és bele mer kötni olyanba, akinek a kisujja körmében több tehetség van ehhez a játékhoz, mint az ő egész családfájának, ahelyett, hogy megköszönné, hogy lehozom a retardált bandának a meccset.
Aktív témák
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3249
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest